dejanmaksimovic37 1 Napisano Subota u 17:00 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi NC750X tek u junu. Razmisljam da iskoristim akciju i uzmem prošlogodišnji NC sa DCT-om. Njega imaju na stanju u mat plavoj boji. Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misoner 3 Napisano Subota u 18:20 U prolazu, 10 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda nc 700 x, Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi u Stojanov Novi Sad kazu isporuka u aprilu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8373 Napisano Nedelja u 11:56 Drug član, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Navodno krajem aprila stižu motori koji su rezervisani početkom februara čim je došao novi cenovnik ... al od naših distributera se svašta može oćekivati pa i višemesečno otezanje u isporuci, ja kad izvrših rezervaciju polovinom februara, rečeno mi je da je isporuka krajem aprila, no ako se otegne to i na maj ili još gore na jun sigurno ću izvršiti pritisak na njih za dodatni popust jer će mi propasti neka planirana putovanja ... drugar bio pre dve nedelje u Štutgartu i bio u nejvećoj moto radnji u nemačkoj "Limbaecher" i oni su uveliko prodavali sve ovogodišnje modele sa lagera, plati i teraj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1271 Napisano Nedelja u 18:05 BJB Maxi scooter club, 1689 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce isto bio u Limbacheru. Popusti i na nove 'stare' modele i na polovne. Takodje,isao sam moju tihu patnju jos jednom da vidim. Nova NT nije jos izlozena,kao i nova NC. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3027 Napisano Nedelja u 18:36 Drug član, 1343 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ПИпезос je napisao: Navodno krajem aprila stižu motori koji su rezervisani početkom februara čim je došao novi cenovnik ... al od naših distributera se svašta može oćekivati pa i višemesečno otezanje u isporuci, ja kad izvrših rezervaciju polovinom februara, rečeno mi je da je isporuka krajem aprila, no ako se otegne to i na maj ili još gore na jun sigurno ću izvršiti pritisak na njih za dodatni popust jer će mi propasti neka planirana putovanja ... drugar bio pre dve nedelje u Štutgartu i bio u nejvećoj moto radnji u nemačkoj "Limbaecher" i oni su uveliko prodavali sve ovogodišnje modele sa lagera, plati i teraj. Gligo,ja sam prosle godine ,drugog dana sajma avansirao x adv 750 ,recimo da sam ga dobio tik pred praznike, sam kraj aprila i to je bila borba i pritisak da moj bude raspakovan ,namontirana oprema i dovoz u BG. Želim javno da pohvalim Stojanov iz NS i Aleksandra.Što je do njih ,uradili su. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8373 Napisano Nedelja u 20:13 Drug član, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Džim Džarmuš je napisao: Želim javno da pohvalim Stojanov iz NS i Aleksandra.Što je do njih ,uradili su. Dobro, ja sam bar u Novom Sadu pa ne mora dovoz a i meni moju narudžbinu vodi upravo Aleksandar ... pa će da vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8373 Napisano Nedelja u 20:20 (promenjeno) Drug član, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DaliborBP je napisao: Ja sam juce isto bio u Limbacheru. Popusti i na nove 'stare' modele i na polovne. Takodje,isao sam moju tihu patnju jos jednom da vidim. Nova NT nije jos izlozena,kao i nova NC. evo fotke iz Limbahera pre tri nedelje kad je bio moj drugar tamo pa mi šalje fotke i to baš u boji koju ja želim i u varijanti sa DCT+ES pa da mi bale curu Promenio Nedelja u 20:21 član ПИпезос 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...