rast 1224 Napisano Octobar 20, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kamion sa srpskim tablicama srušio dva hrvatska policajca Državljanin Srbije kamionom "pokosio" hrvatske policajce na motociklima NOVA.RS Saobraćajnu nesreću u kojoj su na autoputu kod Novske teško povređena dvojica policijskih... do nesreće je došlo kada se 48-godišnji državljanin Republike Srbije, teretnim vozilom sa prikolicom kretao u smeru Zagreba. On je započeo da pretiče više vozila, a da se prethodno nije uverio da to može učiniti bez opasnosti za druge učesnike u saobraćaju, usled čega je udario dva službena motocikla kojim su upravljali policijski službenici Promenio Octobar 20, 2021 član rast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Octobar 20, 2021 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih mu bio u koži ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na auto putu se ne pretiče nego se vozi u istom pravcu različitim brzinama.Možda uopšte nije kriv,a možda je i kriv ako je saobraćaj bio regulisan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretiče se itekako. Uvek se vozi krajnjom desnom trakom dok se ne naiđe na vozilo koje vozi sporije. Tada se prestrojava u prvu levu,vrši preticanje i vraća u krajnju desnu. Ali, ko još poštuje saobraćajna pravila puta na kojem se nalazi, gleda u retrovizor, uključuje migavce, poštuje ograničenje i tako dalje. To je sve za ičke. Tako ne voze pravi muški vozači. 6 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15438 Napisano Octobar 20, 2021 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, JevtaNS je napisao: Na auto putu se ne pretiče nego se vozi u istom pravcu različitim brzinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4633 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1186 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: Da dodam, izuzetak kada se pretiče sa desne strane je samo u slučaju kada vozilo koje pretičemo u raskrsnici skreće levo, u svim ostalim slučajevima se pretiče sa leve strane. Na auto putu leva traka služi samo za preticanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2869 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, JevtaNS je napisao: Na auto putu se ne pretiče nego se vozi u istom pravcu različitim brzinama.Možda uopšte nije kriv,a možda je i kriv ako je saobraćaj bio regulisan Ovo kretanje u istom pravcu različitim brzinama, važi samo u naseljenim mestima, na saobraćajnicama sa više od jedne trake u smeru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11428 Napisano Octobar 20, 2021 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Obilazenje ili preticanje izadje isto,udario ih je verovatno od pozadi.Kriv je,sta vise?I kod nas da je drknuo nekog od pozadi isto,kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Preticao ili obilazio sve jedno..Vrv nije dobro gledao u retrovizor i pokupio ih sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E to je info.Kriv skroz.Da je po onom od nazad nema logike da kamion bude brži od njih u levoj traci,osim nekog problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7786 Napisano Octobar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 3208 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Gde piše kako je udario? Jel se zna koja je firma?? Edit: Sad sam zvao ovog mog što je putar u S. Brodu... Kolega mu je bio 200m iza njih kad se to dogodilo. Momci su "Kobre" vraćali se za ZG, terali levom trakom, vozač kamiona se prestrojio u njih, udarili u zadnji levi kraj... Putar je jednom čupao jezik.. navodno živi ali ne dobri... Šta budala uradi... Promenio Octobar 20, 2021 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8664 Napisano Octobar 21, 2021 (promenjeno) Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Joj mila mati ko sve danas vozi kamione i autobuse. Gotovo svakodnevno sam na putu i šta sve viđam čudo da nema više ovakvih slučajeva. Pre dvadesetak godina retka pojava bila greška nekog teškaša ili autobusa, danas ove nove generacije ne jebu, znaju da su veći i teži i samo peglaju. Ono što je sigurno kriza u kadru, na žalost ne samo u transportu, već i u svim zanatskim poslovima. Svi hoće u menadžment i IT, a posle ih svrbi po ušima kad im majstor zameni prekidač u kuhinji. Odoh široko u pi.ku materinu, al' sve nekako ima uzročno posledičnim reakciju. Promenio Octobar 21, 2021 član shlem 5 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7786 Napisano Octobar 21, 2021 (promenjeno) Drug član, 3208 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A normalno druže kad se od tih poslova ne može leba jesti. Uzmeš lopatu i zamaneš u centru Novog Sada, šansa da ne udariš u programera je baš mala.. A svi 1000e plate i onda kreće na gore. Svaka čast. Poštujem. I treba. Ali je problem što drugi nemaju ni 600-700e. Mehaničara nestaje pogotovo za teretni program, munjevito. Stara garda ide u penziju, a klinaca nema... Klatno će sad u drugu stranu da krene. Promenio Octobar 21, 2021 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1276 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 838 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Gde piše kako je udario? Jel se zna koja je firma?? Edit: Sad sam zvao ovog mog što je putar u S. Brodu... Kolega mu je bio 200m iza njih kad se to dogodilo. Momci su "Kobre" vraćali se za ZG, terali levom trakom, vozač kamiona se prestrojio u njih, udarili u zadnji levi kraj... Putar je jednom čupao jezik.. navodno živi ali ne dobri... Šta budala uradi...A kojom brzinom su se kobre kretale? Jel kamion dao žmigavac a oni nisu mogli da zakoče jer su išli prebrzo? Kad idem u pravcu Niša na autoputu kad kamion da žmigavac da pretiče on nejebe živu silu, zaleteo ga i krene u obilazak pa to traje. Onaj kamion u desnoj vozi 105 km/h ovaj gapretiče sa 112 km/h a nervozni stranci se samo gomilaju iza njega i pravi se kolona. Kad god vidim konvoj od 2 ili više kamiona očekujem da je neko od njih "nervozan i sportski radpoložen". Doduše da su Kobre vozile i 200 ništa neće spasti vozača kamiona. On i da ih je video u retrovizoru nije mogao da predvidi da će se ovi pojaviti pored kamiona za 2 sekunde. Sve u svemu teško je ovako bez ikakvih informacija reći ko je kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Octobar 21, 2021 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u stvari vas bode sto je kamiondzija Srbin, a panduri Hrvati koji su navodno bahato vozili autoputem. Jel ste vi bre normalni? Aloo! Zna se kako se prestrojava u drugu traku i kad se i kako daje migavac! Isli ste u auto skolu na obuku... Ili ste polagali u Pancevu, Novom Pazaru? 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7786 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 3208 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, ser said: Ovde u stvari vas bode sto je kamiondzija Srbin, a panduri Hrvati koji su navodno bahato vozili autoputem. Jel ste vi bre normalni? Aloo! Zna se kako se prestrojava u drugu traku i kad se i kako daje migavac! Isli ste u auto skolu na obuku... Ili ste polagali u Pancevu, Novom Pazaru? Upravo tako. Ja ovo gledam kao bajker a njih kao ljude. Jebe mi se ko je koje nacije, za mene je to geografska greška, ili si čovek ili ne. A to nas i (naša) pravoslavna vera uči, samo su ljudi veru u boga sveli na folklor, nije u dušu ušla... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11428 Napisano Octobar 21, 2021 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Komsija umesto u Pancevu ,mogli ste da kazete da su polagali u Grockoj recimo,blize vam je. Te kobre ?ko su to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Kobre su otrovne zmije. Kad se spremaju za napad glava im se nekako spljosti. Vrlo su popularne u filmovima. U nasem podneblju ih nema, nisu zastupljene osim ako ih neko uveze. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11428 Napisano Octobar 21, 2021 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1276 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 838 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u stvari vas bode sto je kamiondzija Srbin, a panduri Hrvati koji su navodno bahato vozili autoputem. Jel ste vi bre normalni? Aloo! Zna se kako se prestrojava u drugu traku i kad se i kako daje migavac! Isli ste u auto skolu na obuku... Ili ste polagali u Pancevu, Novom Pazaru?Ne rode, bode nam oči što su panduri, pa još kobre. Jel su bili u preticanju već, il pod rotaciom, ko ovi naši kad jezde autoputem sa rotaciom, a ako si u preticanju kamiona ti sa 140 oni sa 200 možeš samo pod kamion il da skočiš na bankinu. Ako se vozi desnom stranom autoputa, a pretiče levo onda su bili u preticanju, il su se bahatili jel im ne može niko ništa? Ko što rekoh na osnovu malo podataka gde su bili u odnosu na kamion, kojom brzinom su se kretali, dal su bili u preticanju il su malo dali po gasu, saznaćemo ako istraga bude objektivna. Ko što si rekao vozač je Srbin, a naslov u novinama da je "pokosio" policajce na motorima ne zvuči obećavajuće za fer i poštenu istragu. Žao mi ljudi, al ko je kriv videćemo. Možda vozač kamiona nije pogledao u retrovizor u šta mi je teško da poverujem jer pretpostavljam da je profesionalac, a oni posebno vode računa kad su u inostranstvu zbog visokih kazni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10646 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 1089 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A da,istraga će se voditi prema naslovima iz novina jer ipak je to Hrvatska.Da je u Srbiji vozač Hrvatski državljanin "pokosio" Srpske policajce dali bi isto postavljao pitanje objektivnosti istrage? Malo je smešno diskutovati o odgovornosti na osnovu podataka koji su prezentovani. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7786 Napisano Octobar 21, 2021 (promenjeno) Drug član, 3208 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A dam se kladiti da je istina i A i B. I oni su ga sigurno mazali auto putem ("nek baci kamen ko je bez greha"), ali znam i vozače kamiona jako dobro, non stop telefoni, viber, ćakulaju ko snajke dan i noć, dovoljno je da nije dobro procenio da su motori u pitanju i eto ti sranja.. oni peglali on nije dobro procenio.. ali opet, lupamo gluposti, niko od nas ne zna šta se dogodilo a po najmanje novinari. Da, ne bi mu bio u koži. Promenio Octobar 21, 2021 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Octobar 21, 2021 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Komsija umesto u Pancevu ,mogli ste da kazete da su polagali u Grockoj recimo,blize vam je. Te kobre ?ko su to? U Grockoj si mogao da polozis za pare samo ako si clan Blazine lokalne stranke (vlasnik AMD Grocka). Dok je u Pancevu i NP trziste bilo otvoreno za sve. pre 34 minuta, stilgar je napisao: a ako si u preticanju kamiona ti sa 140 oni sa 200 možeš samo pod kamion il da skočiš na bankinu Kamion ne moze vise od 90. Verovatno je vozio 87-88 jer ona 2-3 cuva za preticanje drugog kamiona. Drugo, kamion ima retrovizor od pola kvadrata i moze u njemu da vidi bukvalno kilometar iza njega sta se dogadja, tako da ima vremena i da oceni ako neko nailazi sa 300, a ne 200! Kao profi vozac, treba sa lakocom da proceni brzinu vozila iza sebe u roku od 5sec ili 2-3-4-5 puta da baci pogled na isti pre nego sto krene u obilazenje vozila (koje ne ide vise od 85 na sat, cim ga obilazi) kome se priblizavao verovatno dobrih minut-dva, dok nije zapoceo preticanje... Jednostavno, nije gledao ili nije obracao paznju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 183 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 173 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Ja doživeo udes, tako sto sam se kretao kombijem krajnom levom trakom brzinom od 130km/h,kamion je ušao u moju traku tako naglo kao da je zid ispred njega,u tom trenutku ja na pola prikolice. Skakutao sam od prikolice do ograde i nazad večnost,samo me je visina kombija i jačina ograde spasla izletanja i tezis posledica. Niti je stao a milicija me pitala da li sam video tablicu(nisam video ni boju…) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pre dve nedelje isto tako kamion uleteo u levu traku na autoputu ka BG kada sam taman stigao do prikolice....jedva sam uspeo zakočiti i izbeći sudar. Još mi je uredno pokazao srednji prst kada sam prolazio pored njega minut kasnije kada je napokon obišao drugi kamion. Zabole njih većinom q*rac jer su jači i računaju da ćemo mi da kočimo. Ja sam srećom bio u autu sa odličnim kočnicama....a koliko sam jako kočio se "osetilo" i po ABS-u koji je mleo par sekundi jer sam ja išao oko 130 a on možda tih 90. Nego... Žalostan je ovaj forum jer čim se spomene da je policajac pa još i Hrvat, odmah su krivi "oni"...pa još i kobre majku ti je*em. Da su srpske kobre nebi bio problem, al hrvatske majku im....to 100% krivo. A kamiondžija Srbin 100% dobar momak...nebi on to jbga. Al da je na motoru bio Srbin pa još imenom Živorad, e ondak bi i kamiondžija na*ebao jer sad više nebi bilo drugih opravdanja. Al što kaže neko, ne znamo mi ni šta se tu ustvari desilo pa ne možemo da sudimo jel!? A onda opet...ako je na autoputu u srednjoj traci u kamionu koji ide 90kmh, a nekim čudom u levoj traci "lete" ludaci sa 130+...pa onda baš i ne može postojati opravdanje za to što ih je "izgurao" u ogradu dok se prestrojavao. Realno, koliko su se brzo POLICAJCI na motorima mogli kretati na autoputu pa da ih nije mogao primetiti?! Kviz pitanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...