oblak 350 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako chuche ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mu bolje cuce ove felne. Jel bilo nekih problema kod namestanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno nikakvih sve je pasovalo pod sraf. Jedino mi zadnja kocnica nesto ne pase ustvari sajla je sad preduga al to cu srediti lako jer i tako pomeram sve komande napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mu bolje cuce ove felne Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo sad vec postaje zahebano! ;D Svaka cast, sve bolje,i bolje izgleda, samo nastavi tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da menjas ovaj far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da menjas ovaj far? ne znam jos, imas li neku ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima zvuk kaki je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Okachicu zvuk ovih dana, jos sam razradi izduva al mislim da ce biti potpuno otvoren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 25, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta tu da mislis, tako MORA ;D Sto se ne konsultujes sa userom Nesic ( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27162.msg367578#msg367578 ) kako je on postigao zvuk na njegovom Keeway Speed 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Meni nesto ovaj zadnji blatobran nekako kvari utisak, kad bi mogao da ga skratis malo i ne znam kakvo bi stop svetlo mislio pozadi da stavis i drzac za tablicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da skratim blatobran, cekam da mi stigne zadnja guma 150/160 pa onda da ga recnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis o necemu poput ovog tj. dva komada da stavis, dobio bu lepu simetriju sa dva cajgera pozadi i jednim u sredini. Doduse ni sa fabrickim farom ne izgleda lose Edit: Eventualno ovako nesto, samo se bojim da nije previse "cyber"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Da interesantno al mi se nesto svidja jedan far, nekako mi to sa dva kao na streat fighter motorima, ne znam mada triunf ima taj fazon pre bih ostao na jednom. Ici cu u subotu na Bubanj potok da ceprkam po delovima pa ako nesto naleti interesantno moze i da mi promeni planove. Ako ste ti i wolf zaludni skocite do Bg da idemo na Bubanj ako ne bude lose vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 26, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Blackbite, da louis link za te prve farove, prelepi su, samo da vidim dimenzije i cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ti farovi su mnogo jeftiniji u polo katalogu ukljuchujici i to da ima da se kupe shtop svetla i migavci u obliku Chopper znaka tj malteshkog krsta po malim cenama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... ne znam jos, imas li neku ideju? Takodje sam za jedan far... Nisu losi oni sto su "bube" koristile kao maglenke (ako se secas) okrugli, niklovani, nemaju pozadi debelu "grbu" a imaju onu zanimljivu polu-resetkicu ispred stakla! Nekako mi ovaj njegov original far dodje "veliki" i, brate nekako mnogo "siljat" - "grbav" **em li ga, tako mi se cini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad jos kad bi uzeo bilo kakav digitalni foto aparat da slikas umesto mobilnim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad jos kad bi uzeo bilo kakav digitalni foto aparat da slikas umesto mobilnim... ...pravo zboris! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Biće ovih dana slikano i okačeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ebes motor bez okruglog fara (moje misljenje) ;D felgice pobrusit i ispolirat do visokog sjaja i bjeli rub gume... na bjlu perlu zlatnim okerom napraviti airbrush.... indijanske uzorke neke :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ebes motor bez okruglog fara (moje misljenje) ;D felgice pobrusit i ispolirat do visokog sjaja i bjeli rub gume... na bjlu perlu zlatnim okerom napraviti airbrush.... indijanske uzorke neke :o ;D imas neki alternativan nacin kako napraviti WW gumu, osim kupiti original? Farbanje obicnom farbom se ne isplati jer puca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ebes motor bez okruglog fara (moje misljenje) ;D felgice pobrusit i ispolirat do visokog sjaja i bjeli rub gume... na bjlu perlu zlatnim okerom napraviti airbrush.... indijanske uzorke neke :o ;D imas neki alternativan nacin kako napraviti WW gumu, osim kupiti original? Farbanje obicnom farbom se ne isplati jer puca... nebojas obicnom farbom ima spec ;D neznam jel se smije...(ali ako moderatori kazu da ne,obrisat cemo) imas na CRO CHOPPERS forumu i tehnike i gume i cjenike www.cro-chopper.forum-2007.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije lose da umesto klasicnih ubacis migavce u obliku Malteskog krsta. Mada i nisu bas jeftini,imam Louisov katalog,provericu,a i treba 4 kom. Kako sada stvari stoje sa kompresorom,izgleda da cu ove subote da idem na Bubanj Potok. Mozda se i vidimo tamo. Pozdrav svima koji prate temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ebes motor bez okruglog fara (moje misljenje) ;D felgice pobrusit i ispolirat do visokog sjaja i bjeli rub gume... na bjlu perlu zlatnim okerom napraviti airbrush.... indijanske uzorke neke :o ;D imas neki alternativan nacin kako napraviti WW gumu, osim kupiti original? Farbanje obicnom farbom se ne isplati jer puca... moze se farbati u belo putarskom farbom za zebre na pesackim prelazima, farbali su na dzipovima nekad kad su takve nosili amerikanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...