DjoleMoto 0 Napisano Octobar 18, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Odzaci Motocikl: RF900R Prijavi odgovor kao problematičan Braco motoristi, vozim r motor trenutno ali sam ucio da vozim na enduru i vuce me da kupim jedan, sada poteban mi je neko iskusan da mi kaze jel vredi kupovati repliku nekog crossa i koja je razlika od originalnog… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Octobar 19, 2021 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Šta je to replika krosa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6589 Napisano Octobar 19, 2021 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To je isto k'o i pljeskavica od soje... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, pronto je napisao: To je isto k'o i pljeskavica od soje... Mislim da je pljeskavica od soje bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...