QmBGD 4042 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za mladog gospodina uzeta kaciga odgovarajuće veličine - HJC CL-Y. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17197 Napisano Februar 1, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Shark D Skwal 2, crna kao noc... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10198 Napisano Februar 1, 2022 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Shark D Skwal 2, bela kao sneg... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan AGV Pista GP-RR Gloss Carbon + Iridium Visor 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji još neka razlika između Skwal 2 i D Skwal 2 modela osim LEDova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, castor je napisao: Da li postoji još neka razlika između Skwal 2 i D Skwal 2 modela osim LEDova? Izgleda da je tako... Citiraj The SHARK D-Skwal 2 helmet derives its shape from the SHARK Skwal 2 performance helmet. The only difference between the two is the former is not equipped with the LED of the latter. The D-Skwal 2 offers outstanding aerodynamic enhancements thanks to its spoiler, providing for optimal fluidity and tremendous stability. It takes full advantage of a new ventilation configuration identical to that of the Skwal 2 model, to which it owes its inspiration. SHARK D-SKWAL 2 Zarco Replica Helmets at RM 650 Only - Motorcycle news, Motorcycle reviews from Malaysia, Asia and the world - BikesRepublic.com WWW.BIKESREPUBLIC.COM The SHARK D-Skwal 2 is derived from the Skwal 2. The helmet has may features to provide great stability and is relatively quiet. Ja sam zadovoljna sa D-Skwal 2. Imale su pre problem sa pucanjem vizira, kasnije su rešili taj problem, svakako ima 5 god garancije (2 + 3 ako se registruješ na njihovom sajtu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Fala. Jel' ima neko da to ćera na goluždravcu nekom kao moj ili sličnom pa da iskomentariše po pitanju buke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17197 Napisano Mart 4, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 3.3.2022. at 10:09, castor je napisao: Fala. Jel' ima neko da to ćera na goluždravcu nekom kao moj ili sličnom pa da iskomentariše po pitanju buke? evo ti moja pa proveri sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jbga ja nemam toliko kose, ta tvoja će mi biti velika... Ajde organizovaćemo se valjda prije kraja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17197 Napisano Mart 4, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, castor je napisao: Jbga ja nemam toliko kose, ta tvoja će mi biti velika... Ajde organizovaćemo se valjda prije kraja. Moze, imam ja drugu HJC, inace je Shark odlepio sa brojevima, proslu s700 sam nosio M, sad kad sam kupovao ovu, M mogu da okrenem ukrug oko glave pa sam uzeo S. Kaciga je tiha do jaja, mnogo tisa od HJC, bar kod mene na motoru, al ja vozim erkraft tehnolodzi oklopnjacu jbg Promenio Mart 4, 2022 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Mart 6, 2022 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Shark D Skwal...sjajna,kao Karleušina (nauljena) guza... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17197 Napisano Mart 6, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, shoyyka je napisao: Shark D Skwal...sjajna,kao Karleušina (nauljena) guza... Ne bih se ja zajebav'o sa tim poredjenjem... to znaci da je u toj kacigi bilo svasta nesto... kao i mnogo njih pre tebe... Promenio Mart 6, 2022 član BokyBoy 1 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SugarMan 14 Napisano Octobar 22, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Kymco Downtown Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Posle dugo vremena našao sam brend koji odgovara mojoj izduzenoj glavi. Shoei Glamster sa CPB-1V dark smoke vizirom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Octobar 22, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan On 2.1.2022. at 0:41, Desmo je napisao: Da li postoji neka fluo kaciga na trzistu koja nije flip up? HJC ima modele, cini mi se I70. Zelena fluo, ff. Jednobojna. https://www.motoland.rs/proizvod/29782/hjc-i70-fluo-kaciga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladji referent grof 55 Napisano Novembar 1, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom Motocikl: F650 BMW Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno je nova, nekako mi je full face bila bolja, nisam uopste ocaran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Novembar 1, 2022 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan HJC CS-15 skoro kupljena u Motolendu na snizenju 9900 din, 4 zvezde na sharpu i sto je najbitnije odgovara mi za moju glavu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17197 Napisano Novembar 1, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, MatorKonj je napisao: HJC CS-15 skoro kupljena u Motolendu na snizenju 9900 din, 4 zvezde na sharpu i sto je najbitnije odgovara mi za moju glavu Odlična, nosio je dve sezone, imam je još uvek, nema tragova korišćenja maltene, baš je kvalitetno uradjena, moja je u maskirnom dezenu, imam čak tri vizira, crni, rainbow I providni sa pin lokom, takodje kvalitetno uradjeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Novembar 1, 2022 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BokyBoy je napisao: Odlična, nosio je dve sezone, imam je još uvek, nema tragova korišćenja maltene, baš je kvalitetno uradjena, moja je u maskirnom dezenu, imam čak tri vizira, crni, rainbow I providni sa pin lokom, takodje kvalitetno uradjeni. Dobro je to cuti od iskusnijih,isto mi to rece i kolega sa posla koji dugo vozi motore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17197 Napisano Novembar 1, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogresio, najbolji odnos cena-kvalitet. Ja sada nosim mnogo skuplji Shark koji sav škripi i cijuče kada se skida sa glave i podbradak koji se redovno zaroza i samo što ne spadne. Kod HJC-a toga nema ni posle tri godine. Uostalom, videces i sam vremenom koliko je kvalitetna. Jedina mana je sto nema naočare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Novembar 1, 2022 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, BokyBoy je napisao: Nisi pogresio, najbolji odnos cena-kvalitet. Ja sada nosim mnogo skuplji Shark koji sav škripi i cijuče kada se skida sa glave i podbradak koji se redovno zaroza i samo što ne spadne. Kod HJC-a toga nema ni posle tri godine. Uostalom, videces i sam vremenom koliko je kvalitetna. Jedina mana je sto nema naočare. Za sad sam mogo toliko da se opruzim,bitno mi je i to da posle sat ipo koriscenja nisam osetio neku nelagodnost,zuljanje...prva mi je kaciga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17197 Napisano Novembar 2, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, MatorKonj je napisao: Dobro je to cuti od iskusnijih,isto mi to rece i kolega sa posla koji dugo vozi motore Ma nema ti taj kolega pojma, taj ni bicikl ne zna da vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Novembar 2, 2022 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Ma nema ti taj kolega pojma, taj ni bicikl ne zna da vozi Ma neki kau(boy) zna "samo" da potera 200 konja odjedamput 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Novembar 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO 1400, prešli smo oko 11-12.000 km, za sada je sve na mestu, zadovoljan sam i ventilacijom, nivoom buke i udobnošću. Promenio Novembar 2, 2022 član Drinkero 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Novembar 2, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario ls2 explorer, za sada sam prezadovoljan.HJC, sam imao, odlična je bila, a ovu ls2 sam bas morao da uzmem. Imam i jednu nzi b-cool za leto.Ova mi je reprezentativna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markocbr 8 Napisano Novembar 22, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ruroc atlas 3.0 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...