Betta 148 Napisano Octobar 10, 2021 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Da Vam se predstavim, moje ime je Branislav, dolazim iz Zrenjanina, imam 34 godine, oženjen sam otac maloletnog deteta. Po zanimanju sam lekar, radim u hitnoj, motore volim od same mladosti, moj prvi motor je bio naravno Tomos Automatik i očev Tomos Colibri T02 dvobrzinac, kojeg sam detaljno restaurirao. Vozačku za A kategoriju sam stekao pre 2 godine, ali od tada nisam zbog materijalnih razloga mogao da se ponovim, ali na proleće definitivno ću kupiti motor, verovatno nov. Supruga naravno ne voli motore, ali je nekako smekšala da to bude maxi scooter, te će mi Vaša pomoć u vidu saveta naravno dobro doći . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3354 Napisano Octobar 10, 2021 Drug član, 2361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao kolega Srećno sa pronalaženjem motorina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10280 Napisano Octobar 10, 2021 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10608 Napisano Octobar 10, 2021 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Octobar 11, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...