drmilan_ 5524 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju bocni koferi, bili na mom transalpu, planirao da ih napasujem na afriku, al posto ce ici na prodaju onda mi ni koferi ne trebaju. Znaci bocni koferi sa nosacima i kacenjem za transalpa PD06, al se lako mogu napasovati na bilo koji motor, i ovo smo mi sami pasovali. Mogu se otvoriti samo gore sto je jako dobro ako usput nesto zatreba, a mogu se i celi otvoriti. Za svaki kofer po kljuc. Cena bi bila 150€, mislim da nije mnogo ako neko misli drugacije nek kaze, mozemo se dogovoriti. Milan 0658296050 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor daj da sredimo cenu neku :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Octobar 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh brat moj, nemoj se ljutis ali nekako mi ne pasu bas Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Promenio Octobar 3, 2021 član Bigor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako su mi ogromni, mozda u zivo i nije tako Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Merim dimenzije sutra pa javim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bigor said: Nekako su mi ogromni, mozda u zivo i nije tako Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Deluju vala kao za harmonike koferi 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Deluju vala kao za harmonike koferi Htedoh da kažem da mi liče ne kofere za one stare pisaće mašine što udaraš prstima.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 4, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su old school veoma kvalitetni koferi kakvi se retko danas nalaze u oglasima. Klasičnim ili nejked motorima itekako dobro stoje. A sasvim fino pašu i enduru. Srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nenadbg88 said: Htedoh da kažem da mi liče ne kofere za one stare pisaće mašine što udaraš prstima. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Izgleda sasavo al je zapravo jako prakticno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 4, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj bože da ovde na forumu nešto oglasiš, najebo si od najboljih drugara...... Dalape koferi, brt! 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nisam sprdo sa kolegom vec mi se cini da su suvise izbaceni, pa se plasim da ne bi zakacio koga s njima jer i ovako nisam vican provlacenju. Mozda bi to na mojoj teneri izgledalo drugcije nego na Transalpu ali to bi tek trebao vidjeti, a sto se tice samih kofera ja i jesm tako nesto gledao da se mogu otvoriti odozgo, pa me Marko i pomenuo.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, WoodyRider said: Ne daj bože da ovde na forumu nešto oglasiš, najebo si od najboljih drugara...... Dalape koferi, brt! Ko će koga ako ne svoj svoga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Bigorjedino da ti dostavim do bga nekako pa da probas. Deluju samo veliko, imao sam negde slike kako izgleda od nazad al ubi me sad ne mogu ih naci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Octobar 4, 2021 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da i ja kažem koju...meni se sviđaju, deluju da su baš jaki, kad treba nešto sitno da izvadiš, samo "odškrineš", jaka plastika... Nemam na šta da ih stavim. Da imam, sigurno bi se čuli... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da i ja kažem koju...meni se sviđaju, deluju da su baš jaki, kad treba nešto sitno da izvadiš, samo "odškrineš", jaka plastika... Nemam na šta da ih stavim. Da imam, sigurno bi se čuli...Neka stoji, nemam sad vremena ganjati se, a ako stignem radije cu se provozati do tebe.Malo d ti se pohvalim i masinom Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg sad, ne mogu ispravljati, Milanu sam htjeo pisati Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 271 Napisano Octobar 4, 2021 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu na monokey nosace? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dejan-bandit1200 said: jel mogu na monokey nosace? Bem li ga, vidi na slici koji su. Evo ga @Bigormerio sam ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 5, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Prodati koferi za harmonike! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Octobar 5, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drmilan_ je napisao: Prodati koferi za harmonike! Neki bend kupio? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 5, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Eol said: Neki bend kupio? Tamburaski ansambl iz komsiluka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 5, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kupio Zvonko Bogdan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Octobar 6, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neko ih je sigurno za Yamahu kupio Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Octobar 6, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neko ih je sigurno za Yamahu kupio Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...