СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 3, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Богами, Реју је фрка. Добар је увек по мокром, али толико га је Туре пореметио да више не покушава да прави тактику за целу трку, већ покушава да одмах од првог круга направи неку предност и држи себи палчеве да овај неће да га стигне или што би рекли у шпанској верзији пуш, пуш, пуш... и пљас. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 3, 2021 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mora jedna greška u sezoni da se desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 3, 2021 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili je i ovo kvar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 3, 2021 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto je puklo napred pre pada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 3, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сад сам одгледао поново успорени, као да је кабл од кочнице закачио се и пукао, чак пре него је пао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 3, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan И још једном.. чак није ни кабл прво, већ као да је при компресији пукао блатобран и после покарамбасио све.. али као да је већ губио предњи точак. Надам се да ће Баз ипак остати трећи, Баутиста се заиграо... али ко зна. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Octobar 3, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Bice do kraja neizvesno, s obzirom da se sad i Reding ukljucio u igru, 50 poena je iza Topraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 3, 2021 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran definitivno učestvovao ali nisam siguran da li kao uzrok ili kao posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Octobar 3, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Plastika se podvukla pod gumu, zato je proklizao WorldSBK WWW.WORLDSBK.COM WorldSBK Promenio Octobar 3, 2021 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sto bi se reklo what comes around comes around ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 3, 2021 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MOTOM said: Plastika Nekakva tamo plastika?! Naleteo na nju na stazi?! Ko ga jebe, što nije gledao de vozi! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bautista pada i kad je kriv i kad nije kriv. Al jbga ja i dalje iz nekog razloga navijam za njega I Toprak jbga pade, a deluje da nije on kriv jer je plastika definitivni otisla pod tocak. Zakuvava se za kraj sezone, bice jos tu vatrometa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra i SSP trka...napeta do kraja uz foto finiš Onaj pad Tulija je ustvari najopasniji scenario i razlog vecine pogibija poslednjih godina. Pad pri kojem vozac i motor ostaju na stazi i onda se svasta moze dogoditi. Srecom po Tulija, iza njega je bilo dovoljno razmaka do sledecih vozaca pa su ga lepo mogli izbegavati. A vidi se kako se kamera odmah prebacila na vodecu grupu jer ne zele vise da snimaju potencijalne pogibije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, to crank je napisao: Nekakva tamo plastika?! Naleteo na nju na stazi?! Ko ga jebe, što nije gledao de vozi! Hahaha, uradice ga na kraju turcin bez obzira na kvarove i tehničke padove. Ono što je dobro je što ćemo uživati u trkanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I dalje mislim da Redding ovo rešava, ali ne znam u čiju korist. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je Rea zapalio gumu bas tamo gde je Toprak metlom cistio. A inace ne pali gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 4, 2021 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da. :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9846 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 4450 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, to crank je napisao: Nekakva tamo plastika?! Naleteo na nju na stazi?! Ko ga jebe, što nije gledao de vozi! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Turcin im je vec u glavi. Zamisli Redingovu teoriju, sledeće je od prilike bog ga kaznio za prethodna nedela na stazi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OutOfSeason 51 Napisano Octobar 4, 2021 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Caribrod Motocikl: Suzuki RF 600 R, Yamaha FZR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi zao Ree. Cudno se ponasa ove sezone. Nacin na koji radi i komentarise neke stvari su atipicni za njega. Prosle godine se tek na pola sezone malo povratio od soka, ali zato ce ove imati stalne nocne more do zadnje trke... Jeste da je visestruki sampion i nedodirljiv poslednjih pet sezona - o tome nema rasprave, ali malkice mi je bljutav nacin na koji reaguje sada kada definitivno vise nije u svojoj zoni komfora. Bar ja imam taj utisak. Mozda gresim. Promenio Octobar 5, 2021 član OutOfSeason 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9846 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 4450 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, OutOfSeason je napisao: Nekako mi zao Ree. Cudno se ponasa ove sezone. Nacin na koji radi i komentarise neke stvari su atipicni za njega. Prosle godine se tek na pola sezone malo povratio od soka, ali zato ce ove imati stalne nocne more do zadnje trke... Jeste da je visestruki sampion i nedodirljiv poslednjih pet sezona - o tome nema rasprave, ali malkice mi je bljutav nacin na koji reaguje sada kada definitivno vise nije u svojoj zoni konfora. Bar ja imam taj utisak. Mozda gresim. Реа је изгубио поптовање многих обожаватеља мото трка кад је плакао као дете у обданишту 2019. Јер га је Батиста отресао као слину. У потпуности се слажем да је врхунски возач и све што је остварио до сада је за све похвале. Али као вишеструки шампион мораш мало да будеш политички коректан како то његови англосаксонци кажу 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nije bio ni najmanje simpatičan van staze, ali to nije ni preterano bitno na kraju dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bitno sa navijacke tacke gledista....a mi svi ovde ga tako i posmatramo...navijacki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Octobar 5, 2021 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad odgledao sve trke. WSBK ove godine zanimljiv kao retko kad. Toprak ako ne osvoji titulu, znači da nema sreće ni malo. Reding, Reja i Toprak definitivno klasa u odnosu na druge vozače. Šteta što je Reding imao onako katastrofalan vikend na Doningtonu, inače bi mogao da vreba iz zasede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 5, 2021 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Мали Ћаћа said: ораш мало да будеш политички коректан Pa bio je u nedelju kad se posrao tamo gde je Razgatioglu glumio Rossi-a s onim metenjem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...