acim 766 Napisano Octobar 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je model Eclipse, napravljen od karbona i aramida i raspoloživ u veličinama od 2XS do XL. Unutrašnjost, kao i uloške za obraze je moguće skinuti. Kopčanje je pomoću dvostruke D kopče, a vizir se lako i brzo skida. Cena oko 250€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 22, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vrh cijena za odlicnu kacigu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi pederska boja ove prve...jedva chekam da vidim na chijoj glavi ce se naci! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi pederska boja ove prve...jedva chekam da vidim na chijoj glavi ce se naci! ;D Kad ti bese rodjendan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 23, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Super je to, još samo da "čuveni" Vemarov distributer to i uveze. Ja sam skoro godinu dana čekao na uvoz neke jet kacige za ženu i na kraju otišao u T...n i završio posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gde se mogu kupiti vemar kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 24, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi pederska boja ove prve...jedva chekam da vidim na chijoj glavi ce se naci! ;D Kad ti bese rodjendan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kako ne znash...? Proshli put si mi doneo 'kitu' cveca! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi pederska boja ove prve... Malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Octobar 25, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...