Plattner Motors 132 Napisano Avgust 8, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Milanezi je napisao: Zvali su me iz Plattner-a malo posle ovih pisanija, u vezi propuštenih poziva u petak. Direktor je naredio da se to odradi pa pretpostavljam da ste to Vi naredili Dobio sam info u vezi robe koja me zanimala. I jedna sugestija, kada imate dan otvorenih vrata objavite i na vašem sajtu i forumu jer dosta nas nema društvene mreže pa se sazna uglavnom kada sve to prodje. Hoćemo! možete se učlaniti u naš loyalty program i da pre svih saznate o akcijama, događajima, nagradnim igrama itd, a pri tom možete dobiti do -15% popusta, INFO LINK > Loyalty program - Plattner Motors | Ovlašteni diler za prodaju motocikala i drugih proizvoda marke Yamaha, rezervnih delova i servisnih usluga na teritoriji Srbije YAMAHA-SRBIJA.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Avgust 8, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Krmco je napisao: I napišite na flajerima na Instagramu da akcija za auspuhe važi samo uz kupljen motor Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Pa piše zar ne, odmah ispod popusta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Avgust 8, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, AlligatorVS je napisao: Ne znam ko se krije ali #FREEPOVLO Bruno Plattner možete me pozvati na 065 80 80 214 za kritike/komentare, ili pisati na bruno.plattner@plattner.rs, uvek dostupan 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Avgust 8, 2023 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Klonirajte Bojana u jedno 10 primeraka i nema problema u poslovanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa piše zar ne, odmah ispod popusta?Mislim da nePoslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaMada, sad vidim da je to za druge marke motora,juče kad sam zvao i rekao da sam video popust, odmah mi je rečeno da je to samo uz nov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Avgust 8, 2023 (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Krmco je napisao: Mislim da ne Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Mada, sad vidim da je to za druge marke motora, juče kad sam zvao i rekao da sam video popust, odmah mi je rečeno da je to samo uz nov motor Aha, to je jul 2022. godine. Sada je druga akcija, evo primer trenutne akcije Promenio Avgust 8, 2023 član Yamaha Plattner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, izvinjavam se onda, moja greška.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Avgust 8, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale i od mene za Plattner! Uvek dobio korektan popust, lojalan sam kupac i postujem to. Sale prodavac je vise nego uljudan, profesionalan i daje dobre savete kupcima u nedoumici. Samo jos da osposobite sajt i stranicu za e-commerce i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Avgust 9, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Ivan Cirkovic je napisao: Pohvale i od mene za Plattner! Uvek dobio korektan popust, lojalan sam kupac i postujem to. Sale prodavac je vise nego uljudan, profesionalan i daje dobre savete kupcima u nedoumici. Samo jos da osposobite sajt i stranicu za e-commerce i to je to. Hvalaa, preneću mu. Uredno smo platili firmu da nam napravi dobar webshop, da bi oni na kraju shvatili da ne može kvalitetno da se uveže s našim sistemom, šou program. Sada pravimo inhouse rešenje, bićete zadovoljni, a trebalo bi do septembra/oktobra da bude gotovo. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Septembar 2, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, gde mogu da nabavim gume u zadnjem točku, koja je cena i kako se zapravo zovu te gume? U pitanju je Mt -03 2007. Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Septembar 2, 2023 Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ublaživači udara.....novi ili polovno nema druge. Karabudž varijanta je od stare auto gume iseći parčad koja se umetnu u luftove.Trajaće oko 100 godina 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Septembar 3, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Ublaživači udara.....novi ili polovno nema druge. Karabudž varijanta je od stare auto gume iseći parčad koja se umetnu u luftove.Trajaće oko 100 godina Problem rešen. Hvala! Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Septembar 3, 2023 Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Cvetić V. je napisao: Problem rešen. Hvala! Sent from my M2101K6G using Tapatalk Šta si uradio ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Septembar 3, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Šta si uradio ??Probao sam varijantu od stare auto gume, jer nisam mogao da dočekam dok ne poručim nov deo i za sad radi odlično. Pretražio sam YouTube i mnogi to rade pa videćemo kako ću proći. Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Septembar 3, 2023 Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan нешто листао данас сајтове огласе у потрази за хомологованим ауспухом, има неко искуства око наруџбина, оно што погледао сужен избор за хтз660 размишљам о куповини новог GPR Exhaust Systems Trioval Slip On XTZ 660 Tenere 91-98 Homologated Muffler Silver| Motardinn WWW.TRADEINN.COM Buy GPR Exhaust Systems Trioval Slip On XTZ 660 Tenere 91-98 Homologated Muffler - Silver... Promenio Septembar 4, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Septembar 6, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 9. 2023. at 16:38, тене рас je napisao: нешто листао данас сајтове огласе у потрази за хомологованим ауспухом, има неко искуства око наруџбина, оно што погледао сужен избор за хтз660 размишљам о куповини новог GPR Exhaust Systems Trioval Slip On XTZ 660 Tenere 91-98 Homologated Muffler Silver| Motardinn WWW.TRADEINN.COM Buy GPR Exhaust Systems Trioval Slip On XTZ 660 Tenere 91-98 Homologated Muffler - Silver... Poštovani, Akrapovič nažalost, ne pravi više auspuhe za navedeni model. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Septembar 6, 2023 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Je l radi Shop na NBGu? Ili neki drugi, sa Dainese odećom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Septembar 8, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 9. 2023. at 19:13, Ji 4Tze je napisao: Je l radi Shop na NBGu? Ili neki drugi, sa Dainese odećom? Sve s Novog Beograda smo prebacili u salon Beograd (Vojislava Nanovića 27), tamo je cela ekipa i svi brendovi na jednom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1878 Napisano Septembar 20, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Barela u bloku 63: Juče se zadržao duže na poslu a žena rešila da za rođendan izaberem nešto. Ulazimo u 25 do 7 (rade do 7), izvinim se što nisam mogao ranije i obećam da ću biti brz. U prvom momentu sam im verovatno zaličio na nekog radoznalca pa su bili hladnjikavi, ali je dečko vrlo brzo shvatio da ću nešto kupiti i uključio se. Za 10 minuta mi je pomogao da suzim izbor, odlučim šta mi treba i odaberemo. Nikad lakša kupovina što se opreme tiče. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se ekipa iz Plattnera aktivirala ovde na forumu i to je pozitivna stvar. Negativna je što su dečije bolesti i dalje ostale. Možda manje, ali ih i dalje ima. Drugar je hteo da baš tu pazari gume, zvao kao ozbiljan kupac, nakon razgovora ostavio podatke, a odgovor nikada nije stigao, bilo kakav. Ako se vode kao ozbiljna firma, ove stvari nisu dopustive. Danas su gume, sutra će biti možda motor, treba poštovati svakog kupca. Koliko god mislili da kontrolišete situaciju i da ste bitni, a kupac guma nebitan, informacije se danas lako šire, a stvari brzo menjaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 22, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što je platner napustio nbgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Octobar 3, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 9. 2023. at 14:21, max80 je napisao: Vidim da se ekipa iz Plattnera aktivirala ovde na forumu i to je pozitivna stvar. Negativna je što su dečije bolesti i dalje ostale. Možda manje, ali ih i dalje ima. Drugar je hteo da baš tu pazari gume, zvao kao ozbiljan kupac, nakon razgovora ostavio podatke, a odgovor nikada nije stigao, bilo kakav. Ako se vode kao ozbiljna firma, ove stvari nisu dopustive. Danas su gume, sutra će biti možda motor, treba poštovati svakog kupca. Koliko god mislili da kontrolišete situaciju i da ste bitni, a kupac guma nebitan, informacije se danas lako šire, a stvari brzo menjaju. Dobar dan, hvala na povratnoj informaciji, ovo i jeste jedan od retkih načina za kontrolu kvaliteta usluge (druga je misteri šoping) i zato obraćamo posebnu pažnju na ovaj kanal. Molim Vas dajte moj direktan kontakt prijatelju (065 80 80 214, Bruno Plattner), ja ću se postarati za dalje. Kupac je na prvom mestu, mi smo tu da služimo tržištu, i to je naš stav i mišljenje. Hvala još jednom! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Octobar 3, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 9. 2023. at 18:23, Master Z-ed je napisao: Šteta što je platner napustio nbgd Tu smo blizu preko mosta za sad. spremicemo nova iznenadjenja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, Yamaha Plattner said: Dobar dan, hvala na povratnoj informaciji, ovo i jeste jedan od retkih načina za kontrolu kvaliteta usluge (druga je misteri šoping) i zato obraćamo posebnu pažnju na ovaj kanal. Molim Vas dajte moj direktan kontakt prijatelju (065 80 80 214, Bruno Plattner), ja ću se postarati za dalje. Kupac je na prvom mestu, mi smo tu da služimo tržištu, i to je naš stav i mišljenje. Hvala još jednom! Vaša firma, vaša pravila, a naša sloboda izbora. Rekoh da je ozbiljan kupac koga je sledeći prodavac i te kako ispoštovao i gume su već kupljene na drugom mestu i montirane. Lep vam je stav u teoriji, nadam se da će zaživeti i u praksi. Još jednom ja ovo oglašavanje i komunikaciju na forumu sa vaše strane vidim kao neki lep korak i dokaz da neka volja postoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...