acim 766 Napisano Octobar 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E, ako se pitate šta je ovo, pogledajte sliku ;D Znači, ne samo da ide sam, na struju, već i balansira sam uz pomoć akcelometra i žiroskopa. Proizvodi ga firma Focus Designs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 20, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fantastična stvar. Gde nalaziš sve ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Wow, mogao bih ovo da nabavim pa da idem u skolu s tim... Lepo kad ga ne koristim pod klupu i gotovo xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan E svaka tebi cast . Znaci samobalansirajuci unickl je motor, onda se i kaciga mora nositi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan E svaka tebi cast . Znaci samobalansirajuci unickl je motor, onda se i kaciga mora nositi Ja mislim da ima ljudi koji motor sa dva tocka vise voze na jednom, pa ipak to sto voze mi nazivamo motorom... Uostalom, auto nije, kvad nije, bicikl nije, motor ima, znaci motor je, a najbitnije je da se kotrlja.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan onda se i kaciga mora nositi Naravno, pa čovek na gornjem videu i nosi kacigu ;D Na Zapadu je to obavezni deo opreme čak i za bicikliste. Ukoliko murija vidi decu da voze bicikl bez kacige, roditelji idu kod psihologa i plaćaju kaznu, a ako se to nastavi, idu i oštrije mere. Ovo je baš super stvar za radnike na aerodromu i sličnim mestima gde ima puno pešačenja. A i super je kao inženjersko dostignuće samobalansiranja. Žiroskopi i akcelometri su se do skoro koristili samo na vojnim avionima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Super je sprava,posebno za nagla kočenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...