severian 16901 Napisano Septembar 18, 2021 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Tatinacerka Koliko ljubavi u tvojim rečima. Predivno i potresno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Septembar 18, 2021 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sad pročitah ovu tužnu vest i ostadoh zatečen skroz. Zbogom velika ljudino mislim da svako od nas ima jedan delić opreme koja je prošla kroz tvoj magacin. Neka su ti lepi i puni krivina nebeski putevi. Saučeše porodici 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5837 Napisano Septembar 18, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Tatinacerka Znam kako se osecas, i ja sam mlad ostao bez oca. A obozavao sam ga. Prodje otad skoro 25 godina, a svaki dan razmisljam o njemu. Pricam svojoj deci , koja ga nazalost nisu upoznala. Cini mi se da on na neki nacin zivi kroz mene. Kada vozim i sam sam u autu, pricam naglas s njim. Opisujem mu put, gradove , sta se promenilo otkada je on tuda prolazio. Resavam s njim svoje probleme. Mnogo mi je zao i tesko sto nije imao priliku da dozivu bar prosecnu starost i da uziva u unucima. U srcu se stegne cesto, ali zivot tece, ne pita. Moras biti jak. Za sebe, za svoje, za njega. Zao mi je zbog tvog oca, poznavao sam ga preko foruma samo , a jako mi se svidjao kao licnost. Ne znam koji bih ti savet rekao kako da bude lakse. Vremenom se bol za gubitkom premesta dublje negde u srce, pa je, cini mi se lakse. Treba dusa to novo stanje da obradi i prihvati. A za to treba vremena. Drzite se zajedno, druzite se sto vise mozete sa pozitivnim osobama i komunicirajte... Svako dobro zelim tebi i porodici. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatinacerka 198 Napisano Septembar 18, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Longija Prijavi odgovor kao problematičan @Tatinacerka Znam kako se osecas, i ja sam mlad ostao bez oca. A obozavao sam ga. Prodje otad skoro 25 godina, a svaki dan razmisljam o njemu. Pricam svojoj deci , koja ga nazalost nisu upoznala. Cini mi se da on na neki nacin zivi kroz mene. Kada vozim i sam sam u autu, pricam naglas s njim. Opisujem mu put, gradove , sta se promenilo otkada je on tuda prolazio. Resavam s njim svoje probleme. Mnogo mi je zao i tesko sto nije imao priliku da dozivu bar prosecnu starost i da uziva u unucima. U srcu se stegne cesto, ali zivot tece, ne pita. Moras biti jak. Za sebe, za svoje, za njega. Zao mi je zbog tvog oca, poznavao sam ga preko foruma samo , a jako mi se svidjao kao licnost. Ne znam koji bih ti savet rekao kako da bude lakse. Vremenom se bol za gubitkom premesta dublje negde u srce, pa je, cini mi se lakse. Treba dusa to novo stanje da obradi i prihvati. A za to treba vremena. Drzite se zajedno, druzite se sto vise mozete sa pozitivnim osobama i komunicirajte... Svako dobro zelim tebi i porodici. Hvala na ovim recima, stvarno znaci podrska... Opet kazem, nadam se da cemo moj brat i ja ovde uspeti bar delimicno da popunimo tu prazninu koju ovde ostavlja. Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5837 Napisano Septembar 18, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje i komunikacija ce sigurno pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 18, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Laki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Septembar 19, 2021 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi razgovor u svetu motora. Tako ga bar pamtim, malo posle kupovine motora. Pozvao me je da se ispricamo na moje dosadno i detaljno raspitivanje o opremi, sta i kako odabrati..i onda smo pricali i pricali kao da se poznajemo dugo, nekako mi je ostavio bas jak utisak, pomislio sam, Boze, kako je poseban ovaj svet bajkera, da se covek ovako iskreno isprica sa mnom, i strpljivo, a nikada me nije video. Imao sam cast da se upoznamo i uzivo. Moje iskreno saucesce porodici i bliznjima. Pocivaj u miru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Septembar 19, 2021 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici. Pocivaj u miru laki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16319 Napisano Septembar 19, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Šokiran sam, Iskreno saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Septembar 19, 2021 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Septembar 20, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Septembar 20, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 20, 2021 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Retko sam na ovim stranama ali kad sam video ruzu pored Lakijevog nicka stadoh sa nevericom. Neka su ti nebeski putevi beskrajno lepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, djolji said: Retko sam na ovim stranama ali kad sam video ruzu pored Lakijevog nicka stadoh sa nevericom. Neka su ti nebeski putevi beskrajno lepi. Počivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 21, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11111 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Auh jebote,nisam bio tu 7 dana i otvorim forum i ne verujem.Jebem ti zivot,pre 3,4 meseca sedeli kod njega u kolima,doneo mi kisne navlake,ispricasmo se lepo.Mene je on podsecao na onog medveda Balua iz Moglija,evo sad se i uplakan nasmejah,sto kaze njegova cerka kao veliko dete. Svi smo prosli na forumu i onaj njegov udar pre nekoliko godina i srecni bili da je pretekao. Putuj Laki nek ti je laka zemlja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Septembar 21, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne ode od nas dok postoji sećanje na njega. Neke brzo zaboravimo, a neke nikada. 4 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2982 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nisam redovan ovde...Crna Hronika mi još teže pada od kad sam izgubio oca u aprilu... Teško mi je, jako mi je teško... A sada mi je užasno žao što nisam saznao ranije, što nisam video na vreme da ispratim ljudinu... Laki naš nasmejani, neka su ti široki putevi nebeski. Vozi se u miru i spokoju i čuvaj nas od gore anđele naš najveći. A čuvaj nam i mesto, vidimo se kad za to dođe vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici, svima nama je iskreno zao cuvenog Lakija Vladana. A ja u glavi uvek sam citao Laki Valdano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Широки ти путеви Господњи!!! Почивај у миру!!! Саучешће породици Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujkaalbert 28 Napisano Septembar 25, 2021 U prolazu, 77 postova Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti crna zemlja i siroki putevi nebeski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2021 at 3:45 PM, Tatinacerka said: Hvala na ovim recima, stvarno znaci podrska... Opet kazem, nadam se da cemo moj brat i ja ovde uspeti bar delimicno da popunimo tu prazninu koju ovde ostavlja. Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Ti i brat ste nesto najvrednije sto je on imao da ponudi i ostavi svetu posle njega. Ne zaboravljajte to kroz zivot, ucite svoju decu da budu vredni, dobri i da postuju ljude i svet oko njih. Time cete mu vratiti barem deo svega sto jedan otac za decu uradi za zivota a ujedno ce nastaviti da zivi kako kroz vase uspomene i secanja - tako i kroz dela vas kao naslednika. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan On 18.9.2021. at 15:45, Tatinacerka je napisao: Hvala na ovim recima, stvarno znaci podrska... Opet kazem, nadam se da cemo moj brat i ja ovde uspeti bar delimicno da popunimo tu prazninu koju ovde ostavlja. Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Primite saucesce jako mi je zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 30, 2021 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Laki, ljudino, neka su ti siroki nebeski putevi........ Moje saucesce......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...