lanmi00 1 Napisano Avgust 14, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Kawasaki ninja zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Hteo bih da pitam za savet od iskusnijih vozaca. Da li je moguce da se motor koji prelazi 35kw registruje na a2 kategoriju? Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Avgust 14, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Hteo bih da pitam za savet od iskusnijih vozaca. Da li je moguce da se motor koji prelazi 35kw registruje na a2 kategoriju? Hvala na odgovoruU saobracajnoj nigde ne pise da je a2 ili a, pise samo motocikl, to na vozackoj pise.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2307 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan NeПослато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Avgust 19, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6678 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1919 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2021. at 18:40, brdy je napisao: U saobracajnoj nigde ne pise da je a2 ili a, pise samo motocikl, to na vozackoj pise. Kod mene ne pise ni motocikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Avgust 19, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ne pise ni motociklSigurno pise traktor.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...