zidar 31 Napisano Avgust 11, 2021 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje. Hm, pošto ne mogu naći nove brezone cilindra našao sam majstora da mi ih napravi ali imam pitanje u vezi njih. Pri izradi brezona cilindra dali on može biti iste debljine celim telom tj. ako je navoj recimo 10mm ( mereno šublerom ) dali ostatak tela može biti iste debljine ili mora biti tanji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13098 Napisano Avgust 11, 2021 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj se sa time. Zovi hondu i naruči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8316 Napisano Avgust 11, 2021 Ne silazi, 2153 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi prave grešku prilikom razmišljanja da li praviti ili kupiti.Sve može da se napravi ali zadovoljiti tehničke karakteristike teško.Zašto?Vrlo bitna stvar da kod brezona ili šrafova za točkove,navoji se rade valjanjem, a ne struganjem što je vrlo bitna stvar za jačinu navoja,i plus se posle dodatno termički obrađuju ili po naški kale se na određenu tvrdoću.Zato nema zezanja sa time,može posle skuplje da izađe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 11, 2021 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ima da se kupi kupio bih, ne bih se zezao i tražio ko da mi ih napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13098 Napisano Avgust 11, 2021 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi podatke za koji tačno motor i godište. Možda možemo nešto da nađemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 11, 2021 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Honda cb450N pc14...'86 godište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13098 Napisano Avgust 11, 2021 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Okej, javljam ti kad se dokopam laptopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 11, 2021 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan U redu Alekre... Razmišljao sam i o tim brezonima od automobila...možda bi od nekog modela odgovarali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13098 Napisano Avgust 11, 2021 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zidare, ovako bi to izgledalo: 8 brezona, 6 podloški/dihtunga sa njima, poštarina dovde bez carine i poreza (možda naplate možda ne) 150 eur. Original iz Honde. Mogu da pokušam da ti nabavim preko domaće Honde, u tom slučaju bi bilo oko 130 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 12, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i zvao domaću hondu i rekli mi da nemaa. ...pokušaj. Hajde naruči... Promenio Avgust 12, 2021 član zidar Pogresno pisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 13, 2021 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16220 Napisano Avgust 13, 2021 Ne silazi, 1204 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan .:: TEN FINGERS ::. DOO ZA PROIZVODNJU VIJČANIH PROIZVODA WWW.TENFINGERSDOO.COM Jesi probao kod njih? Mogu da ti naprave šta hoćeš. Naravno, kvalitet mora biti 10.9, ali znaju oni to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Avgust 13, 2021 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da nadjes na Ebay mozda. A Ten Fingers je odlican! Radili su mi vas dosta stvari. Brezoni cilindara su specificni po jednoj mehanickoj osobini. A to je tegljenje bez plasticne deformacije. Ili ti napon tecenja. Stvar koju malo ko moze da postigne. Zatezna cvrstoca kod ovakvih vijaka jeste bitna, ali je bitno i gde je napon tecenja. Brezon ne sme da bude krut i krt. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 13, 2021 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih nisam probao. Zvao sam neku firmu ili šta već u Indjiju...ne mogu mi ih napraviti. E sad, jedan lik iz Pančeva bi mi ih napravio ali je na godišnjem odmoru. Razmišljao sam o brezonima od auta, ipak se oni stežu na većoj kilaži od ovih mojih i verovatno bi sa nekog odgovarali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16220 Napisano Avgust 13, 2021 Ne silazi, 1204 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova firma radi jako dugo i korektni su ljudi. Pošteno će ti reći da li mogu da odgovore izazovu. Ja verujem da mogu. Obzirom da rade vijke, brezone i svašta nešto za teška vozila. A mišljenje @abarth_maniac jako uvažavam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 13, 2021 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Zvaću ih sutra jer uskoro idem da radim. Ipak vam hvala za pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...