Endurac 957 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd leto je, pa malo razbibrige. Ulazi danas mali burazer na Taš i kaze dolazim ti do motora parkiranog ispred, stoji lik i drži tvoju kacigu u rukama. Kaciga vezana sajlom. Pitam ga sta radis moj je bajk on kaE ma ja samo gledam, bajker sam i ode. Čisto sumnjam. Nije nam to praksa. Mrzelo me da vadim snimak nadz. kamere. —- Kaciga vezana za motor mami. Batalim tu praksu. Letos sedim u kaficu u Bg posle posla tip mi skace na motor, seda, ja podivljam i proderem se iz petnih zila, on se izvini i zapali. Mrzelo me da se dizem. Sedanje na motor dozivljavam kao ulazak u kola ili stan. Ali oni izgleda ne. Skoro sam skidao neku decu s motora jer su mame i tate htele da ih slikaju. Bez pitanja. Sa uzarenim auspuhom i vrelim cilindrima. ——-Ko zna sta rade dok nema ko da gleda. Sad sedim i pijem kafu ljudi stoje, bulje u rt iz 2000 ko da je sedmo svetsko cudo. —— s tim nemam problem al mi je simpa. Tako i ja Moja mala poenta price je da su stari saveti dobri. Cerada definitivno nocu, jer odvraca. Za preko dana cu sasiti neku plitku da pokrije vizir sat sediste i kofer. Na lastis. Ako ima nekih interesantnih iskustava, pičite dok ne zaladni. I ne zaboravite debeo lanac i ozbiljan skup katanac. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Avgust 4, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Preseli se u selo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Preseli se u selo Mislis da je to resenje... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16783 Napisano Avgust 4, 2021 Integrisan, 4985 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kupi NC750X Ja idem okolo i pitam mame da stave dete na motor da se slika, inače ga niko ne bi primetio. 10 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Avgust 4, 2021 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, sve dok ne ides okolo i pitas dete da pipnes mamu... 10 20 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8130 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi,ako se dete popelo na motor,onda ti moraš na,izvini zaneo sam se.Veliki problem i ja to doživljavam vrlo burno.Ispada da kada ostaviš motor drnda kako ko stigne ko državna svojina.Ne razumem te ljude koji su toliko blesavi,ipak to ima vlasnika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo buljim. Kao degenerik. I slusam, to je prof deformacija. Uplase se ljudi nekad od mene, vide da sam fokusirao. A ja vec razmisljam: " Ko mu odrzava motor kad se taj spaner lanca toliko cuje!? Garant s menja ulje i samo voza!" "Blago njemu, on bar voza, moj motor nema ko da voza!?" I onda ide ljubomorni pogled u oci sa dozom tuge u pogledu. Mora biti da zato ne stignem kolege nistabda pitam, brzo nesto odlaze kad naidjem. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16783 Napisano Avgust 6, 2021 Integrisan, 4985 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti odrasla osoba zajase na motor i pipka bez pitanja to ti je odraz nevaspitanja i nekulture. Ali nista me ne iznenadjuje jer je velika kolicina takvih a bogme i retardiranih osoba u ovoj drzava. Npr. kod mene na poslu imas veliki postotak sto nevaspitanih, sto bivsih krimosa sto retardiranih osoba. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Sedim u kafani, dečko u pratnji oca (koji očigledno nema pojma da a vrelih delova) prilazi da pipne, vidi, kez do ušiju, ja skočim i vičem ocu da pazi na auspuh i mašinu jer su vreli, on me gleda belo, srećom dete umapiralo ili se uplašilo pa za dlaku promaši auspuh.Sent from my SM-A202F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi se jos desilo da neko seda na moj motor bez pitanja, bio mlad ili star, bar ne ja da vidim, a da vidim popizdeo bi. A ovako nemam problema kad pitaju, normalno dok su kljicevi kod mene i gledam sta rade. Kad su u pitanju deca samo kazem da paze na auspuh, mada na ovom motoru ne moze bas tako lako da se opece, auspuh nije toliko izlozen. Kacigu u kofer kad je prazan a kad nije na zakacaljki je koja je predvidjena za to na motoru, ni to nisam video da mi je dirao neko.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ima alarm na motoru sa reakcijom i na neciju blizinu. Bilo je par situacija gde su se (uglavnom devojke i deca pokusavaju da sednu ili se naslone za slikanje) skoro slogirali kad je pocelo da urla Nisam morao nikoga da teram od motora 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 7, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Investiraj u dvozonski,nemoj bit toliko škrtMoj prvih 5 sekundi upozorava laganim tonom ako stojiš u vanjskom perimetru a pali sirenu tek ako ostaneš duže ili odmah uđeš u unutrašnju zonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Avgust 7, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Taj alarm nije losa investicija, meni motor dosta stoji ispred kuce bez nadzora.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17132 Napisano Avgust 7, 2021 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Alarm sa perimetrom je sjajna stvar, imao sam ga na jednom od bivših motora i puno mi je olakšavao na putovanjima, bez problema sam ostavljao natovaren motor. Filtrira odlično oportune lopove, odmah se predomisle. Naličje medalje je što se motor malo malo pa dere, tako da sam na kraju bio ugradio lako dostupan skriven taster za isključenje perimetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Avgust 7, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam praksu kada putujem da nosim ceradu. Gde ga ostavim, tu ga i prekrijem. Nije mi tolika briga krađa koliko baš to znatiželjno pipkanje i gledanje.Zato lepo prekrijem.Daleko od očiju, daleko od srca.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 7, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Severian,to naličje medalje je jedan od načina kako natjerati vlasnika da isključi alarm koji ne znaš zaobići a baš ti se sviđa taj motor.Namjerno ga aktiviraš svako malo kako bi gazda popizdio misleći da nešto nije u redu s alarmom pa ga isključi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6032 Napisano Avgust 7, 2021 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam praksu kada putujem da nosim ceradu. Gde ga ostavim, tu ga i prekrijem. Nije mi tolika briga krađa koliko baš to znatiželjno pipkanje i gledanje.Zato lepo prekrijem.Daleko od očiju, daleko od srca.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу ТапатокаTo sam primjetio kod par world Traveller-a, odlična ideja.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Avgust 7, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, croarcher je napisao: Investiraj u dvozonski,nemoj bit toliko škrt Moj prvih 5 sekundi upozorava laganim tonom ako stojiš u vanjskom perimetru a pali sirenu tek ako ostaneš duže ili odmah uđeš u unutrašnju zonu. Gde moze da se odradi ugradnja ? Da li im se obezbedjuje dodatni izvor napajanja ili ide preko motora ? Google skrtari na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 7, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dvozonska perimetar zaštita se inače koristi kod kabrioleta pošto oni nemaju konstantan volumen zatvorenog prostora koji bi mogao čuvati ultrazvučnim senzorima;ima ih svaka bolja radionica za ugradnju autoalarma.Potrošnja im je mizerna tako da nema potrebe za posebnim napajanjem već se kao i alarm spaja na aku od vozila.Evo nešto slično New DUAL ZONE PROXIMITY SENSOR for any bike, car alarm WWW.EBAY.COM Negative Trigger Output (Compatible with any alarm with a negative trigger input). This dual zone microwave sensor will fit all car alarms. DUAL ZONE MICROWAVE SENSOR. 12v Universal Shock sensor. PICTURES - Most pictures are generic of the item described. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...