stikis 755 Napisano Jul 25, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo Vec duze vreme ovo mi je jedna od zelja da priustim sebi. Sada se mozda i otvara ta mogucnost, pa bi mi trebala vasa pomoc. Na sta obratiti paznju prilikom kupovine? Na sta posebno treba obratiti paznju? Koje su joj spabe tacke? Gledao bih relativno mlad motor par godina star. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Jul 25, 2021 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema taj sklop neke posebne mane. Gledaj samo da nema rdje i da nije lupana. Jako je skupa, ne vozi je bas svako pa je ljudi obicno tetosu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenevergreen 13 Napisano Jul 31, 2021 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa GTS Prijavi odgovor kao problematičan Po meni naj bitnije je kupiti Vespu od vlasnika sa poznatom servisnom istorijom. Noviji modeli nemaju problem sa vibracijama na volanu. Mislim da su to rešili od 2014god.Obavezno proveriti u vožnji da ne vuče na neku stranu. Zna da je napadne i korozija koja se javlja na šasiji u ravni sa prednjim točkom. Često su na stranama ogrebane jer vlasnici vole da ih stavljaju na pomoćni štender(ćopava). Tako izgledaju valjda više cool... Nadam se da sam bar malo pomogao. Pozdrav 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...