Bole37 5158 Napisano Jul 9 Drug član, 781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 7. 2024. at 15:32, Dane Deda je napisao: Ovu temu pod hitno treba zakljucati, jer i ovi zdravi citajuci sve to, pocece da se razbolevaju. Sta bi ja sa punih 74g zivota i 56g na motoru trebao da napisem, a i dalje se najbolje osecam kad zajasem mog dvotockasa. Prosle godine sam produzio licnu kartu i vazi do 2063g i izgleda da cu i tad morati ponovo . Dobra ti genetika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Jul 9 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Alekre je napisao: Odakle tebi 41 god? Brzo leti vreme druže moj... A ti si dobrano ugazio u 30-te jelda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Jul 9 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bole37 je napisao: Dobra ti genetika... Sve bolesti dolaze od nedovoljnog uzimanja alkohola, ali ipak sve ide iz glave, i ako ne naucis da ulepsas sebi zivot, jebes genetiku. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 8 Napisano Jul 9 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U potrazi :) Prijavi odgovor kao problematičan On 7/7/2024 at 6:17 PM, PetraBG said: sve zavisi i od velicine vozaca, nekima nece biti toliki teret na ruke a nekima oce..ne znam koliko si visok ali SR300 mi se cini kao idealan za nekog ko je 160-170 (nagadjam prema visini sedista) pa ce nekome biti vise tereta na ruke a nekom na ledja ili noge...takodje tezina kacige ti je tu isto faktor, npr ja kad drzim kacigu na glavi i uzmem da kuckam na telefonu krene da me boli vrat od jedne kacige a od druge me ne boli odmah jer je laksa... Na kraju krajeva uzmi radi vezbe za vrat/ledja da ojacas misice ako ti korekcije u sedenju ne pomazu , svakako ce ti to pomoci da duze budes u sedlu 168 Ma taman mi je motor. Posle dve nedelje voznje sve je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12618 Napisano Jul 9 Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Disko Nindža said: Brzo leti vreme druže moj... A ti si dobrano ugazio u 30-te jelda? Do pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5158 Napisano Jul 9 Drug član, 781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Dane Deda je napisao: Sve bolesti dolaze od nedovoljnog uzimanja alkohola, ali ipak sve ide iz glave, i ako ne naucis da ulepsas sebi zivot, jebes genetiku. Ma meni top. Samo me sve boli... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 196 Napisano Jul 9 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ај се не лажемо. 53 пуне. Ратиште, срања, смрти, болести, кидање на послу, свашта. А кад узјашем "Сузану", осећам се као да опет имам 20. Боли? Боли, ко га јебе значи да сам жив 10 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5158 Napisano Jul 10 Drug član, 781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Pedja1971 je napisao: Ај се не лажемо. 53 пуне. Ратиште, срања, смрти, болести, кидање на послу, свашта. А кад узјашем "Сузану", осећам се као да опет имам 20. Боли? Боли, ко га јебе значи да сам жив Ne boli te dovoljno, ocigledno...generacijo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...