JunioR. 932 Napisano Jul 8, 2021 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Standardno gledanje najnovijih oglasa na PA, i zanimljivo otkriće danas Očigledno bi svi stopama Benellija. Agregat 1/1 kopija Hondinog CB500, 471cc/35kw. Full led osvetljenje, Kayaba podesivo ogibljenje, Nissin kočnice, Bosch struja, 19/17 tubeless s Metzeler gumama u fabričkoj ugradnji. 12v/usb, crash barovi, nosač kofera, štitnici za ruke, štitnik agregata - u fabričkoj opremi, sa sve gelom u sedištu Rezervoar 20l, što bi u teoriji trebalo da bude laganih 450-500km sa ovakvim agregatom. Uvoznik isti kao za Zontes, 4 godine garancije. Zanimljiva priča, meni dizajn mnogo privlačniji od Benellija, i početna cena malo iznad 502x Daytona Motors Maverick 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Daytona Motors Maverick 500, 2021. godište, Touring, Beograd. Cena 6.650 € - Motori - Polovni Automobili MAVERICK 500 NEW! – DAYTONA MOTORS WWW.DAYTONAMOTORS.GR Na youtubeu nema previše materijala, uglavnom sa istoka, vidim da su počeli prodaju i u Grčkoj. Promenio Jul 8, 2021 član JunioR. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Jul 8, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Skroz interesantan bajk. Sa motociklima je isti trend kao u auto industriji, taj crossover segment je nesto najtrazenije trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 8, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, sto jes jes...A gabariti npr u odnosu na TRK?Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8226 Napisano Jul 8, 2021 Ne silazi, 2148 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju Kinezi sijaset marki na ovom principu možda bolji od Trk,samo nemamo toliko uvoznika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 27, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А и Бенели је ипак познат бренд Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jul 28, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde ću da zalepim jedan, od XY, link...koji bi možda bolje išao u temu o kinezima...ali čisto onako ilustracije radi. Top 10 Chinese Motorcycles That Aren’t As Bad As You Think! | Autowise WWW.GOOGLE.COM So what’s the deal with Chinese motorcycles? You’ve been told that they're nothing but trouble, but that’s... Priča je već ozbiljno prežvakana i mnogi je znaju...ali suština šta je. Proizvodnja svega i svačega je odavno na dalekom istoku. Neki već imaju ozbiljno iskustvo i ko malo duže prati šta se dešava sa moto robom odatle, mora da primeti da je kvalitet u izradi ipak bolji nego ranije. Ima tu puno problema i problemčića....i tu dolazimo do srži. Potrebna je ozbiljna postprodajna podrška i stvari će da idu u pravcu afirmacije onoga ko tako radi..kako god da se zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Envy 64 Napisano Septembar 4, 2021 (promenjeno) U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko vise informacija o ovom motoru? Gledam uvoznik je otomoto doo... kada probam da udjem na njihov sajt www.otomotodoo.rs FireFox mi izbaci warning...a kvalitet sajta im je ravan nuli, verujem da bi srednjoskolac bolje to uradio. Promenio Septembar 4, 2021 član Envy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6464 Napisano Septembar 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 1859 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Taj otomoto je koliko mi se cini na zrenjaninskom putu u blizini autocacka (beograd). Ako je to to ni radnja im nije nista bolja od sajta, cesto vidjam ispred radnje neke polovnjake. Jeste im sajt katastrofa, ovo je sve sto sam uspeo da nadjem kod njih na sajtu o ovom modelu, ni opis ni sta ima od opreme Promenio Septembar 4, 2021 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Envy 64 Napisano Septembar 4, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: Taj otomoto je koliko mi se cini na zrenjaninskom putu u blizini autocacka (beograd). Ako je to to ni radnja im nije nista bolja od sajta, cesto vidjam ispred radnje neke polovnjake. Jeste im sajt katastrofa, ovo je sve sto sam uspeo da nadjem kod njih na sajtu o ovom modelu, ni opis ni sta ima od opreme Imaju na polovnim automobilima lepo opisano. Zvao sam ih na telefon, momak je zvucao pristojno, pitao sam ga o motoru, kao hondin motor, vidi se da je ucio sta da kaze Riskantno uzeti... makar u Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6464 Napisano Septembar 4, 2021 Drug član, 1859 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Prodjem bar jednom dnevno pored radnje. Cim se vratim sa odmora svraticu bas da vidim kako izgleda uzivo ako ga imaju na stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Envy 64 Napisano Septembar 4, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Sharky - Alex je napisao: Prodjem bar jednom dnevno pored radnje. Cim se vratim sa odmora svraticu bas da vidim kako izgleda uzivo ako ga imaju na stanju. Eh, da... Dok je pricao kako sta, rekao je da ima garancija 3 godine, a na Polovnim automobilima pise 4..kada sam ga pitao, u cemu je stvar, rekao je da je garancija od 4 godine za Grcku, a 3 za Srbiju ^_^ . Navodno, los kvalitet goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6464 Napisano Septembar 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 1859 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod grka moram da odem malo u off… trenutno sam na Tasosu, Grci bas voze i to voze sve i svasta od motora, vecinu motora/skutera prvi put i vidim, a zanimljivo mi, kljuc stoji u skoro svakom parkiranom motoru i to gde god da je parkiran. Perionice bas i ne vole puno, retko koji je cist i uglancan. Vidi se da im motor sluzi da se odvezu od tacke a do tacke b i to je to. Promenio Septembar 4, 2021 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...