Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Tricity 300 Vs. Piaggio MP3 300

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 116 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300

Kupio sam dodatnu torbu koja se kači na mesto suvozača, prošlo leto kada sam se spremao 7 dana na more u CG. Nisam je na kraju ni postavio, sve sam spakovao ispod sedišta i u centralni kofer 😀. Jedino nije ostalo mesta za kacigu, ali ona je na glavi dok se vozim 😀.

Što se tiče cena, nije realno da se gleda cifra sada i pre 3 godine, pogotovo ne pre korone 2019. (sada se vreme deli na pre i posle korone 😃). Naprosto šta se tada moglo kupiti za neki konkretan iznos i danas, velika je razlika. Nominalno je cifra ista, ali svi idemo u samoposlugu i znamo o čemu pričam. Mislim da su motocikli sada praktično i jeftiniji (bolji izrazi povoljniji ili dostupniji) nego tada, tj manje im je porasla cena nego mnogim drugim artiklima. Sem ako nam/vam plata nije ista kao 2019. ... i ovde sam hteo smajlija koji se "smajli", ali možda je mesto za ovaj 😞.

@pdvrk pred kraj prošle godine godine preko ovog foruma su bile organizovane dve "početničke" vožnje, iskusni vozači su organizovali za početnike, pa se nadam da će se taj trend nastaviti sad kada se vreme poboljšava. 

Takođe prati forum, evo bila je jedna lepa vožnja (koju sam na žalost propustio zbog obećanih privatnih obaveza), prvobitno osmišljeno kao druženje (+ klopa), ali zbog okolnosti preraslo u vožnju 👍

Moja preporuka za početnike je vožnja u grupama sa iskusnijim vozačima, vozi se sporije, primetniji smo na drumu pa je bezbednije, upoznaju se ljudi, nauči se svašta...

Tricity je meni bar tehnički OK, tj. da ima kubika kao T MAX, imao bi manji gepek (pitanje šta je bolje/korisnije), možda da Yamaha napravi 400cc da bude malo jači, a da ostane veliki gepek 😀. Ako to ne, bar da stave moderniji kolor ekran, ovaj ima fine podatke, ali stvarno je od pre korone 😀.

@miketa @Sharky - Alex ako još jednom napišete da se kajete zbog prodaje Tricity, neću ni upisati da polažem za A 😀

Promenio član Гоша
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition

@Гоша свака част за много тога исписаног. У Мају, лично ћу да те подсетим и зовем за поновно дружење, само сада долазиш у правом тренутку, биће клопе и већа екипа знам! 

Пратите тему скутераши, пишите, пријавите се, а наш Брка @vucko23 већ је тестирао путеве који воде за овај догађај што нам следује. 

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 2038 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
Pre 15 sati, Гоша je napisao:

@miketa @Sharky - Alex ako još jednom napišete da se kajete zbog prodaje Tricity, neću ni upisati da polažem za A 😀

Neces se uopste pokajati kad polozis za A 😃

Tad je ceo svet tvoj i nemas vise ogranicenja.

Evo jedne lepe slike, Nazalost ostao je samo CF, ali potrudicu se da se opet oba nadju na mom parkingu

IMG_1972.thumb.jpeg.bbf346cf20e9f321a31061def8dfca18.jpeg

Promenio član Sharky - Alex
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja