miketa 330 Napisano Sreda u 21:17 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno sa koferom pozadi u tempo u veliku nabavku iz jednog cuga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 564 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam dodatnu torbu koja se kači na mesto suvozača, prošlo leto kada sam se spremao 7 dana na more u CG. Nisam je na kraju ni postavio, sve sam spakovao ispod sedišta i u centralni kofer . Jedino nije ostalo mesta za kacigu, ali ona je na glavi dok se vozim . Što se tiče cena, nije realno da se gleda cifra sada i pre 3 godine, pogotovo ne pre korone 2019. (sada se vreme deli na pre i posle korone ). Naprosto šta se tada moglo kupiti za neki konkretan iznos i danas, velika je razlika. Nominalno je cifra ista, ali svi idemo u samoposlugu i znamo o čemu pričam. Mislim da su motocikli sada praktično i jeftiniji (bolji izrazi povoljniji ili dostupniji) nego tada, tj manje im je porasla cena nego mnogim drugim artiklima. Sem ako nam/vam plata nije ista kao 2019. ... i ovde sam hteo smajlija koji se "smajli", ali možda je mesto za ovaj . @pdvrk pred kraj prošle godine godine preko ovog foruma su bile organizovane dve "početničke" vožnje, iskusni vozači su organizovali za početnike, pa se nadam da će se taj trend nastaviti sad kada se vreme poboljšava. Takođe prati forum, evo bila je jedna lepa vožnja (koju sam na žalost propustio zbog obećanih privatnih obaveza), prvobitno osmišljeno kao druženje (+ klopa), ali zbog okolnosti preraslo u vožnju Moja preporuka za početnike je vožnja u grupama sa iskusnijim vozačima, vozi se sporije, primetniji smo na drumu pa je bezbednije, upoznaju se ljudi, nauči se svašta... Tricity je meni bar tehnički OK, tj. da ima kubika kao T MAX, imao bi manji gepek (pitanje šta je bolje/korisnije), možda da Yamaha napravi 400cc da bude malo jači, a da ostane veliki gepek . Ako to ne, bar da stave moderniji kolor ekran, ovaj ima fine podatke, ali stvarno je od pre korone . @miketa @Sharky - Alex ako još jednom napišete da se kajete zbog prodaje Tricity, neću ni upisati da polažem za A Promenio pre 17 sati član Гоша 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 429 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan @Гоша свака част за много тога исписаног. У Мају, лично ћу да те подсетим и зовем за поновно дружење, само сада долазиш у правом тренутку, биће клопе и већа екипа знам! Пратите тему скутераши, пишите, пријавите се, а наш Брка @vucko23 већ је тестирао путеве који воде за овај догађај што нам следује. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7210 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 2038 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Гоша je napisao: @miketa @Sharky - Alex ako još jednom napišete da se kajete zbog prodaje Tricity, neću ni upisati da polažem za A Neces se uopste pokajati kad polozis za A Tad je ceo svet tvoj i nemas vise ogranicenja. Evo jedne lepe slike, Nazalost ostao je samo CF, ali potrudicu se da se opet oba nadju na mom parkingu Promenio pre 7 sati član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...