saxomofon 711 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Kako je skoro sve sto sam oglasio naslo nove vlasnike, red je i da poklonim nesto. Nije mnogo, ali se nadam da moze i da ce biti od koristi kome god da treba. 1. Grejaci kolena. Licno sam ih kupio u Louis - u u Emsburenu. 2. Listici za merenje zazora. Od 0,04 - 0,3mm, 9 listova. Licno sam ih kupio u Louis - u u Emsburenu. 3. Stelujuci kljuc za montazu/demontazu filtera ulja. Licno sam ga kupio u Louis - u u Emsburenu. Voleo bih da se nista od ponudjenog ne nadje na nekoj daljoj licitaciji, kupujemprodajem i slicno. Poklanjam onoj osobi koja ce stvarno koristiti ili, eventualno, pokloniti nekome ko nije na Forumu. Hvala! Mozete da se javite ovde ili na 0644268502 Uros. 12 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Preliminarno, sve tri stavke su vec rezervisane! Kolege su bile bas brze! Ukoliko dodje do promena, javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 30, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi ovo za kolena odgovaraloПослато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @brdy kolege bile bas brze i sve je rezervisano. Ako dodje do promena, Vi ste sledeci na listi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Jun 30, 2021 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan @brdy Ja sam se javio u vezi pomenutih grejača za kolena, ali bih ih ipak prepustio dalje. Trenutno nisam motorizovan, i iako planiram da to promenim uskoro, to ima potencijala da se oduži, a šteta je da stoje. @saxomofon druže, prosledi ti ipak ove grejače kolegi @brdy. Hvala! 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 dogovreno! @brdy saljite podatke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4599 Napisano Jun 30, 2021 Drug član, 996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ako @brdy odustane, javio bih se ja za kolena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg saljem grejace @brdyju. Ako mu, kojim slucajem, ne odgovaraju, kontaktirajte njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Jun 30, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu sam nasao jos jednu stvarcicu koju bih poklonio. Zastita obuce od papucice menjaca. Vozaci skutera i DCTa STOP, ovo je samo za ozbiljne decake Edit: kolega je vec rezervisao Promenio Jun 30, 2021 član saxomofon 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jun 30, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko nije javio za onaj ključ za filtere...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 30, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moze meni zastita za obucu ako se niko nije javio Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Jun 30, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi ništa, samo da pohvalim gest kolege @saxomofon. Takvi su svi vozači Honde NC, darežljivi i humani 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco hvala! Siguran sam da bi i ostali isto ucinili. Da se ne lazemo - pa i nisam se nesto pretrgao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Jun 30, 2021 motoras, 2464 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se neko zaoljunuo i za ove špijune??? Neeee.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker za sada je sve rezervisano. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Jul 1, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristim priliku dok se ne zakljuca tema da zahvalim @saxomofon na spijunima i da mu pozelim svu srecu u belom svetu. Da nam se vrati sto srecniji i bogatiji kad odluci da se vrati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Jul 1, 2021 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Artikli su dobili nove vlasnike. Hvala svima! @francuz69@brdy@Rik @Veljko (ne znam nick), da vas lepo sluze stvarcice! @francuz69hvala na zeljama! Uzivajte i sigurno trenje u krivinama! Lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...