sabah 5 Napisano Jul 2, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan On 29.6.2021. at 15:39, Yanco je napisao: Ovaj snimak sam gledao nebrojano puta, i svima koji nisu iz moto sveta im pustao da odgledaju, da bi razumeli lepote putovanja motorom: Osećam se kao da je umro neko koga sam jako dobro poznavao... i kao što reče na kraju snimka: "Jednog dana ćemo svi imati kuću". Konačno je imaš... Živeo si ispunjen život, neka ti su ti široki putevi nebeski, Kawazoki... Pozdrav Sve sto ste napisali kao daste citali moje misli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jul 3, 2021 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, sabah said: Pozdrav Dali mi mozete, ukoliko znate, da date profil na FB, instegramu, od nekog njemu najbližih. Nažalost, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2846 Napisano Jul 3, 2021 Drug član, 693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav najvecem putniku i avanturisti na ovom forumu. Ostaje velika praznina, ali i duboko secanje na pravog bajkera. Neka su mu siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Jul 3, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eh, Zoki, koliko tema još mogli smo da popričamo... počivaj u miru 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nick-mik 108 Napisano Jul 4, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Чачак / Duesseldorf Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K9*Husqvarna Nuda 900R*Yamaha RD350YPVS*Honda XR650R Prijavi odgovor kao problematičan Велики путник, почивај у миру. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Jul 4, 2021 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru legendo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Jul 4, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih legendi sam usao u svet motora, mogao bih ga slusati po ceo dan. Pocivaj u miru Legendo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukan_Transalp 2 Napisano Jul 6, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp 600 XLV Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno mi je zao kada sam saznao da je Zoki preminuo. Takav covek i bajker se retko radja i zasluzuje da mu se oda pocast i uputi poslednji pozdrav jer je on primer sta znaci voleti motor, biti bajker i uzivati u zivotu tj. putovanjima. Prvi i jedini putopis koji sam procitao na ovom forumu je bio njegov do Japana. Posle toga svi ostali su limunada. Zoki i njegov DR650 Nek mu je laka zemlja, covek je legenda i nikada ga niko od pravih bajkera nece zaboraviti! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Jul 9, 2021 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Putuj Zoki, kao što si i do sada.Nek ti je večna slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxone 26 Napisano Jul 16, 2021 U prolazu, 27 postova Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko linkovati njegov putopis do Japana, njegova recenica "Ja ganjam daljinu a ne brzinu" mi je postala moto voznje motora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 198 Napisano Jul 17, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nas veliki putnik, pocivaj u miru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujkaalbert 28 Napisano Jul 26, 2021 U prolazu, 77 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru. Takav se covek rodi jednom u milion godina. Vecna mu slava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Decembar 21, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 6/28/2021 at 2:49 PM, dvlns said: NIsam upoznao coveka osim virtuelno ali kroz pustolovine i nacin zivota sam stekao utisak da se u nekom momentu jako razocarao u ljude i otisnuo se nomadskom i samotnjackom zivotu Ne znam da li gresim a nije ni bitno u svakom slucaju zao mi je On 6/29/2021 at 7:55 AM, debeljan said: Saučešće porodici i prijateljima. Žao mi je. Imao se rašta i roditi. Hvala, ja sam zokijev brat. Milanko Miša Kovačević 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Decembar 21, 2022 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 7/2/2021 at 5:27 PM, sabah said: Pozdrav Dali mi mozete, ukoliko znate, da date profil na FB, instegramu, od nekog njemu najbližih. Hvala,Zokijev brat Milanko Miša Kovačević FB. Promenio Decembar 21, 2022 član Vikendaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Decembar 21, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 7/2/2021 at 5:21 PM, sabah said: Pozdrav Gledao sam vise puta njegov dokumentarac "Od Srbije do Japana na suši" Imao sam strasnu zelju dase snjim upoznam na mom proputovanju u njegovom mlinu, valjda buducem restoranu, koji je uredjivao. Zelja mi se nije ispunila :(:( Zadnja dva tri dana razmisljam o tim "dimenzijama" ljudi i, kao i vi, mislio stali ga je nagnalo da "pobjegne" od kuce sa 21 godinom i 70 dolara u dzepu. Ovo vise nije ni bitno... jednostavno mi se javi zelja da ovo sto trenutno mislim i mapisem. Poštovani,ja sam njegov brat Milanko Miša Kovačević. Došao je kod brata na Havaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Decembar 21, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 7/2/2021 at 5:27 PM, sabah said: Pozdrav Dali mi mozete, ukoliko znate, da date profil na FB, instegramu, od nekog njemu najbližih. Ja sam Zoranov Brat, Milanko Miša Kovačević FB 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Decembar 21, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 6/27/2021 at 11:21 PM, Sveti Atila said: Zbog njegovih putopisa i vožnje do Japana sam poželeo da kupim svoj prvi motor i da možda jednom probam da obiđem barem deo mesta u kojima je on bio. Prijao mi je njegov samotnjački stil avanture. Baš mi je žao, iako ga nisam lično poznavao. Hval,brat Miša! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Jul 5, 2023 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri Zoki, jedno lepo secanje i uspomena na jedno druzenje sa Stare Planine 2013. Ja klinac u 20tim, dodjem kuci a matori mi kaze, sta ces tamo, tamo samo siledzije voze motore, sta ces od njih da naucis, nikad ga nisam slusao, nikad nije shvatio sta je pravi bajker... moj idol ces uvek biti... Pocivaj u miru LEGENDO. Krivo mi je sto sam kasno saznao da si nasao svoju kucu. Neka ti je laka zemlja 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabah 5 Napisano Octobar 3, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 6. 2021. at 14:21, piki je napisao: Počivaj Zoki u miru,sad su ti sve granice otvorene,reče mi pre par godina da ga pluća muče jos od Južne Amerike i da nikako da se sredi,ali ipak izgleda srce nije izdržalo.Zadnji put se sreli na x-cross-u na Tari i tad se žalio na pluća.Prošao je svuda i nije žalio ništa za putovanja,tako i treba da ga pamtimo. @drs ono njegovo je Suzuki nije Kawa,taj motor smo vraćali iz Južne Amerike svi zajedno Pozdrav Jeli prodan Zokijev dr 650 s kojim je putovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To sam se i sam ponekad pitao……„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11163 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2023. at 20:55, sabah je napisao: Pozdrav Jeli prodan Zokijev dr 650 s kojim je putovao? nemam nikakvu informaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jun 18 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uz dopustenje njegovog brata,na nasem skupu sad za vikend bice izložen i Zokijev Suzuki. Motor je vec opran i spreman! 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Jun 18 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Druze koji je to skup ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jun 18 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, aleksuzuki 650sv je napisao: Druze koji je to skup ? Cacak,sad za vikend. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...