Jump to content

Moto Zajednica

II Akcija Deda Mraz - 27. Decembar 2008.

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Društvo,

Sutra pre akcije u 8:30 treba nas nekoliko da se pojavi na ulazu u RTS u Takovskoj. Hoće da nas snime kompletno opremljene u Deda Mraz odelima za najavu u jutarnjem programu. Bilo bi dobro da nas bude što više tako da ko god može neka dođe.

Pozdrav

Staraću se da i ja dodjem ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

Društvo,

Sutra pre akcije u 8:30 treba nas nekoliko da se pojavi na ulazu u RTS u Takovskoj. Hoće da nas snime kompletno opremljene (u Deda Mraz odelima) za najavu u jutarnjem programu. Bilo bi dobro da nas bude što više tako da ko god može neka dođe.

Pozdrav

MALA KOREKCIJA.

TREBA NAM 5-10 Motora ispred RTS-a u Takovskoj 10 u 8.00.

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Sad sam u firmi dobio mail:

"Za Novogodisnje proslave profesionalno izvodimo spektakularne vatromete prema Vasim zahtevima i mogucnostima. Nudimo Vam najpovoljnije cene. Takodje nudimo najsiri izbor pirotehnickih artikala uz angazovanje nasih pirotehnicara.

Za dodatne informacije pogledajte nas web site: *******  ili nas pozovite na telefon: ********

Ako je interesantno, da prosledim Direktoru?

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

UPOZORENJE

Svima koji su u sporednim ulicama i garazama po dvoristima. Pospite veceras so da ne zaledi.

Polako do glavnih puteva koji su uglavnom cisti, ali opet nema opustanja :o

Pre nego sto krenete nemojte da vas mrzi prosetajte se malo po ulici i vidite da li je zaledilo, ako jeste bolje i da pregurate taj deo nego da ne dodjete :D

Vidimo se ujutro  ;D ;D ;D

HO-HOO-HO-HOO-HO-HOO-HO-HOO-ho-ho-ho-ho-ho-ho........

• Drug član, 3038 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ma, on je u civilizaciji, ja sam jedva spustio niz dvoriste skuter, o Suzi ne smem da pomislim. Ocajan sam. Ajd kad dodjem do puta /mada cujem da tu i tamo ima leda/ nego, ne mogu da dodjem do puta, a kasnije, ne mogu da se popnem do garaze. Sad idem da bacim so, ali, mrka kapa. Bojim se da ce kod nas biti 2 mesta u kolima :(.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

Ja. ;)

Kao i uvek.

Ondak ozbiljno razmisljam da se pridruzim akciji :)

Mali saveti za one kojima je ovo prvi put:

Problem moze da vam bude

1. Prilikom startovanja masine ako bude hladno, a niste je palili. Problem moze biti ublazen ako startujete masinu dan ranije, ne cekajte zadnji minut.

2. Sneg na ulicama. Koliko god bilo snega, glavne ulice su uvek prohodne. Problem je doci do prve ulice, kakav je slucaj bio kod mene. Dusu sam ispustio dok sam uzbrdo izgurao Kawu kroz sneg. ne pokusavajte da vozite, guma ne hvata ni malo, a sansa da padnete je ogromna. Znaci samo guranje.

3. Hladnoca. Prosle godine je to jutro kod mene u dvoristu bilo -6 stepeni. Tokom dana je najtoplije bilo -2 stepena, u Sremcici je bilo, cini mi se -4.

Ja sam onda na sebi imao: Dole - skijaske termo helanke, farmerke, trenerku i deda mraz pantalone. Gore - majica, duks, trenerka, jakna i deda mraz odelo. Vozio sam u patikama. Na rukama sam ispod moto rukavica imao one obicne lasteks rukavice. Ispod kacige sam imao potkapu. Mogu vam reci da mi nije bilo hladno. ove godine imam i pantalone i cizme, a ne verujem da ce biti hladnije nego prosle godine.

Ako sam nesto propustio, dopunite, da nekog ne iznenadi zimsko vreme.

Po meni, jedini problem da dodje do odlaganje je neka vejavica ili ledena kisa, nesto trece ne postoji.

Ovo sam ranije napisao, a nije na odmet da se ponovi pred sutrasnji dan.

Kao sto je shejtan napisao, pospite so veceras do glavne ulice, pospite izlaz iz garaze, dvorista, zgrade.

Malo bih ga ispravio, bolje je sedeti na motoru i tako polako klizati po zaledjenom delu, ako pokusas da ga guras sa strane, uvek ce ici na neku svoju stranu nekontrolisano.

Ma, on je u civilizaciji, ja sam jedva spustio niz dvoriste skuter, o Suzi ne smem da pomislim. Ocajan sam. Ajd kad dodjem do puta /mada cujem da tu i tamo ima leda/ nego, ne mogu da dodjem do puta, a kasnije, ne mogu da se popnem do garaze. Sad idem da bacim so, ali, mrka kapa. Bojim se da ce kod nas biti 2 mesta u kolima :(.

Vidi da li neko u komsiluju ima ureju (vestacko djubrivo) ona topi do -15 i ostavlja suvo iza sebe ;)

• Drug član, 1777 postova

Zar ona nemo potpuno suprotno dejstvo!!!!! Vestacko djubrivo se upravo koristi na skijaskim stazama da "stegne", a staza ostaje tvrda i zaledjena cak i kad je temperatura u  plusu!

Zar ona nemo potpuno suprotno dejstvo!!!!! Vestacko djubrivo se upravo koristi na skijaskim stazama da "stegne", a staza ostaje tvrda i zaledjena cak i kad je temperatura u  plusu!

Za tu varijantu ne znam, ali ovo za put su mi rekli ljudi da se baca, ako su me lagali jbg lazem i ja ;)

• Zainteresovan, 494 postova

upravo sam se vratio iz drugog pokusaja da dodjem do motora ... opet sam se zaglavio kolima ... nazalost moram da otkazem svoje prisustvo na akciji .... jednostavno ne mogu da se probijem ... motor mi je na zelenom brdu ... ulice su jako uske do garaze gde mi je motor i naravno niko ih ne cisti i led je svuda ... ali ozbiljan led ... ne mogu kolima da pridjem ... nemam alternativu ...  :-\ moram da odustanem ... izvinjavam se svima

• Drug član, 3038 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Nemoj da odustajes! Ljilja i ja cemo doci kolima, bitno je da nas sto vise ode u Sremcicu, svaki Deda Mraz znaci deci. Ako imas problem i sa kolima, doci cemo ujutru po tebe, ides sa nama. Ako hoces, javi mi na PP svoj telefon ili me zovi na 064/1675-894

• Zainteresovan, 494 postova

hvala drugar ... ma bas sam se izbedacio sto ne mogu motorom .... doci cemo onda drug i ja sa njegovim motorom ili sa kolima ... videcemo  :-\

Al bas mi je ... bezveze ....

Hvala jos jednom

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

hvala drugar ... ma bas sam se izbedacio sto ne mogu motorom .... doci cemo onda drug i ja sa njegovim motorom ili sa kolima ... videcemo  :-\

Al bas mi je ... bezveze ....

Hvala jos jednom

Nema sta da ti bude bezveza,sta ces,takva je situacija (citaj vreme) da nemas drugih opcija...

Ja do sutra ujutro necu znati da li cu ici skuterom ili kolima,zavisi od vremena..ako bude suvo idem motorom,ako ne,najverovatnije kolima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja