MarkoTenere 24 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dva motora koja zelim da vozim posle ST su jedino TDM900 i XJ900S Diversion. Tdm laksi za grad a xj bolji za putovanje. U svakom slucaju oba su izvrsna motora ali moram da se odlucim za jedan koji cu da jurim po svabiji. MOzda mi bude lakse da se odlucim posle vasih misljenja. Trenutno vise vucem ka xj900s.Molim Vas da mi obrazlozite zasto mislite da jedan bolji od drugog. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Tdm ima da ti pruzi i ono sto xj a obratno nije isto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tdm ima da ti pruzi i ono sto xj a obratno nije isto! XJ mi se cini udobniji u voznji na duzim turama sa suvozacem a i ne moram tako cesto da menjam brzine sa druge strane TDM je mnogo zabavniji za voznju ali sigorno vise trosi, sto cini veliku razliku na duzim turama.a koji je pouzdaniji motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Tdm ima da ti pruzi i ono sto xj a obratno nije isto! XJ mi se cini udobniji u voznji na duzim turama sa suvozacem a i ne moram tako cesto da menjam brzine sa druge strane TDM je mnogo zabavniji za voznju ali sigorno vise trosi, sto cini veliku razliku na duzim turama.a koji je pouzdaniji motor ? Yamaha je napravila i jedan i drugi.Imao sam tdm 850 97god. i trosio mi je ispod pet litara(na slici).TDM 900 verovatno ima samo vise obrtnog momenta sto je starom i falilo.Ja sam za TDM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 6, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma ipak mislim da je tdm udobniji,,ali najbolje bi bilo da probas oba,pa da izaberes jedan,,,,to ti je najbolje resenje,jer nelezi svaki motor svakom vozacu....uostalom uvek mozes da cusnes plin,i da se dzaba vozis ;) :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan ma ipak mislim da je tdm udobniji,,ali najbolje bi bilo da probas oba,pa da izaberes jedan,,,,to ti je najbolje resenje,jer nelezi svaki motor svakom vozacu....uostalom uvek mozes da cusnes plin,i da se dzaba vozis ;) :D ;D ;D ;D Bez reklama Proko pronalazacu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 6, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mora malo....... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Octobar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam TDM 900 i XJ600, ne mogu da poredim masine, ali sto se sedenja i udobnosti tice, moj glas ide za TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...