Surb 66 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Suzuki gsx 600f, crne boje iz 1999 god. Sta bi mi vi preporucili da kupim iz louisa za zamenu na prolece po kataloskom broju. (koje ulje, svecice, filtere za ulje i vazduh, paste za poliranje sitnih ogreborina na farbi i na auspuhu, koji sprej za podmazivanje lanca i ako se jos necega setite - napisite mi kataloski broj) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A sto mora iz louisa? Lepo odes u neku radnju i kupis motul ili silkolene sprej i ulje...Po mom misljenbju su te stvari u louisu cista glupost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2046 Napisano Octobar 7, 2008 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Suzuki gsx 600f, crne boje iz 1999 god. Sta bi mi vi preporucili da kupim iz louisa za zamenu na prolece po kataloskom broju. (koje ulje, svecice, filtere za ulje i vazduh, paste za poliranje sitnih ogreborina na farbi i na auspuhu, koji sprej za podmazivanje lanca i ako se jos necega setite - napisite mi kataloski broj) Pozdrav Kad odes na Louis sajt, videces gore u menijima stavku Bike-Datenbank. Klikni, odaberi proizvodjaca i model, pa zatim klikni na Produkte zeigen i dobices spisak robe koju Louis nudi za tvoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Octobar 7, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Titja mudro zbori, sve to možeš da kupiš i kod nas i time napraviš nekoliko benefita, što za sebe, što za druge. - nešto od ove robe je kod nas čak jeftinije (filteri, svećice) - ne računamo robu na akciji - nikoga ne moraš da moliš da ti donosi - praviš promet našim trgovcima, pa će moći da nam ponude još bolje cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 629 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Iz louisa nemoj da kupujes nista sto je vezano za delove svecice ulja isl.to ti je ista cena kao i ovde. Kupi samo opremu to je jako jeftinije i dobrog je kvaliteta. Ja sam kupio kacigu mtr za 50 e. Jaknu za 50e. rukavice, sator i sl. i to je sve bilo odlicnog kvaliteta. Npr. jakna koju sam kupio je nepromociva, ima ulozak za zimu i fantasticno stiti od vetra sa protektorima koji su bas tvrdi. Takva jakna je kod nas najmanje 150e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Zivim u malom gradu i nema nista od ovoga da se kupi. Gde, recimo u Beogradu, mogu da kupim ulje, svecice, filtere itd. Interesuje me ta jakna od 50 evra, koji je kataloski broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan opet ti se vise isplati da se provozas do nekog veceg mesta (nisam bas dobar sa geografijom pa ne znam sta ti je blizu) ili da zoves beogradske firme i kazes im sta ti od delova treba i da ti posalju postom... I cekas manje nego luis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 7, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Druze sedi na Suzuki i provozaj se do Krusevca , to sve ovde ima da se kupi ... pokazacu ti gde a i popicemo po neko picence ... moj broj je 063 689 375 - Mitri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mitre cim dodjem do Krusevca javljam ti se. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 15 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj temu, pa se odluči: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=8680.0 Mislim da ti je Kraljevo blizu: Servis Motocikala - Moto-Lazovic d.o.o. - Kraljevo Adresa Presernova 25 Telefon 036/372-911 Faks 036/372-911 Email moto-lazovic@tron-inter.net Web sajt www.moto-lazovic.co.yu Ili: Servis Motocikala - SZTKR MOTO-SHOP - Kraljevo Adresa Gotovac 47 Telefon 036/816-698;816-282 Faks 036/817-140 Email jablo@yu1.net Mislim da prodaju i ulja, svećice i filtere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...