teotl 0 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Sem kazne od 15 000-30 000din (ili 30 dana ćuza :D) za vožnju neregistrovanog vozila, ne vidim u zakonu Srbije kaznu za vožnju vozila koje nije namenjeno za saobraćaj ili tako nešto slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Maj 24, 2021 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Carinski prekršaj, krivicna prijava i oduzimanje motora ako isti nema papire, a 90% ih nema. Mada krosom bar nije problem pobeći ako nije urbana sredina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teotl 0 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Uf zajebano je. Ma samo da se predje iz saobraćaja u šumu onda je banja :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12703 Napisano Maj 24, 2021 Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I dodaj još 100 000 ako nemaš A kat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Maj 24, 2021 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se vozi u saobracaju tj. na asfaltu, sta ce ti uopste onda kroserica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teotl 0 Napisano Jun 3, 2021 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Šumarak mi nije odmah do kuće imam saobraćaj između. Promenio Jun 3, 2021 član teotl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 28, 2021 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aca je napisao slučaj za strance (bez mame i tate) ali niko nije odgovorio na pitanje iz prvog posta. Kolika je kazna za neregistrovan motor u saobraćaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6082 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan On 5/24/2021 at 2:06 PM, teotl said: Sem kazne od 15 000-30 000din (ili 30 dana ćuza ) za vožnju neregistrovanog vozila, ne vidim u zakonu Srbije kaznu za vožnju vozila koje nije namenjeno za saobraćaj ili tako nešto slično. @lord_oblivion Piše ti, Peđa, piše. Čitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @lord_oblivionPre 9-10 godina sam platio 15000 kaznu i 3 meseca zabrana upravljanja motornim vozilom(vozio kamion neregistrovan ali vozilo je vozilo). Sada da li se promenilo nesto u zakonu ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6334 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 1803 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sada je cini mi se 10 000 din (5 000 u roku od 8 dana) za upravljanje neregistrovanim vozilom, bez oduzimanja vozacke. A mogu da ti dodaju i 10 000 din ako nisi odjavio tablice 2 meseca po isteku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...