Jump to content

Moto Zajednica

lord_oblivion

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  6170
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1289 Excelent

1 Pratilac

O članu lord_oblivion

 • Rank
  Ne silazi
 • Rođendan 06.02.1974.

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jawaklubsrbije.org

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  XT600E 3TB Mad Max edition

Poslednji posetioci profila

7064 profile views
 1. Koliko ja znam, čovek nije na ovom forumu. Pogledajte u ovoj temi, dok ga ja upitam da li je antiprotivan da delim njegov broj.
 2. Mislim da Anđelo to pravi nešto povoljnije.
 3. Crveni točkić je sa Alija, donji roler lanca.
 4. Ma postaviću ovde, verovatno interesuje još koga.
 5. Kako si došao do ovih Loap šatora?
 6. Ajde, slikaću moj pa ćeš doći na neku ideju.
 7. Ovih dana sam malo isprobavao razne kombinacije cerade, bivija i ležaljke. Bivvy sa ceradom 1.4*2.3 metra. Zaštita je minimalna i za enduro opremu nema mnogo mesta. Bivvy sa ceradom 2*3 metra. Dobra zaštita, ima dovoljno mesta za sve stvari da se sakriju od kiše. Mogućnost otvaranja i zatvaranja jednog krila. Bivvy sa ceradom 3*3 metra u dve varijante: a) odlična zaštita za svu opremu. Mogućnost da se jedno krilo podigne. b) Odlična zaštita. Imam mesta za opremu od cele ekipe Odlična provetrenost. Zahteva više od dva štapa. I dve ležaljke. Prva je Aliexpress sa mrežicom protiv komaraca, koja može da se koristi i na zemlji kao bug net tent (samostojeća je) a druga je Decathlon ležaljka za jednu osobu. Došao sam do zaključka da ležaljku po kiši nikad neću koristiti jer je zaštita minimalna i veoma skučena, pri tom nema mesta pod ciradom ni za stvari kako treba, ni za sebe da se okrenem k'o čovek. Ali ću jednu od ove dve pod obavezno nositi kao neizostavni deo kamp opreme.
 8. Ovo belo ispod šatora je podloga koju sam napravio od Tyvek folije. 175 grama, izuzetno lagano i žilavo.
 9. Jako 'masna' i klizava plastika, otporna na naftu i derivate i mehanički dugotrajna. Prednji štitnik zadnje viljuške, klizač lanca kod mene je napravljen od poliuretanske plastike, drži se evo već 5 godina i ima još mesa kol'ko hoćeš.
 10. Ja sam kod Alije plaćao 3 evra komad, sa sve poštarinom i ugrađenim lagerima. Donji roler i gornji roler. Valjda može neki strugar da oglocka to od poliuretana.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja