Jump to content

Moto Zajednica

Distinguished Gentleman's Ride Beograd

Recommended Posts

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

@Bole37 Ja se ne bih složio sa drugom Makijem da se XJR ne uklapa u stil s obzirom da se radi o sport heritage motoru, i došao bih na takav skup na XJR-u bez problema.

Triumph se forsira samo zato što je izuzetno popularan u Velikoj Britaniji i Australiji (DGR organizacija je osnovana upravo u Australiji) i ima ih mnogo, što je razumljivo s obzirom da je britanski brend u pitanju, a donekle i zbog toga što je Triumph i globalni sponzor događaja.

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 843 postova
  • Motocikl: -
  On 19. 5. 2024. at 15:46, MatorKonj je napisao:

Treca slika, predhodni post, vidi se drug organ kako blokira raskrsnicu

Raširi  

Al četvrta slika izgleda kao da neko od učesnika blokira raskrsnicu, a la Kikinda 1.

Promenio član admiki

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
  On 20. 5. 2024. at 17:28, Vampa je napisao:

Samo za @piki,da se vidi ko su pravi "Gentleman's" 😀

Screenshot_20240520_192404_Instagram.jpg

Raširi  

eto znači moze:lol3:sad se postavlja pitanje kome smeta jaka Afrika u Srbiji:lol3:

Ne napadaju oni Afirku zbog pikija ,nego napadaju pikija zbog Afrike,sto bi rekao vodja:lol3:

• Haha 4

• motoras, 2531 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500
  On 10. 5. 2024. at 7:27, severian je napisao:

Koliko vidim, već samo tema na nekom forumu u vezi DG vožnje donela nam je jedno pozitivno potresno, veoma jako svedočenje našeg kolege. Iz prve ruke( @Arakis ). Za koje sam SIGURAN da će puno njih iz tihe većine koja ovo čita odvesti u prvu laboratoriju, da za 12h uzdržavanja preko noći od klope i manje od pola tanka benzina putnog motora urade taj famozni PSA marker test.

Shvatamo li da je jedan od nas, pri tome doajen ovog foruma, u ovom trenutku ovda da nas čita SAMO zato što je uradio taj test? Banalni test (čak i za one koji se plaše igle). Shvatamo li zaista?

Ni događaj, dakle, ne može da bude loš, a sve što zakerate je prosto periferno. 

PS: ja sam ove godine prvi put radio PSA markere, a zbog Rajkove priče radiću sada svake godine. Hvala na tome.

Raširi  

Hvala puno. 

Upravo sam se vratio iz laboratorije. 

• Podržavam 1

• Ne silazi, 2778 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA
  On 10. 5. 2024. at 7:27, severian je napisao:

Koliko vidim, već samo tema na nekom forumu u vezi DG vožnje donela nam je jedno pozitivno potresno, veoma jako svedočenje našeg kolege. Iz prve ruke( @Arakis ). Za koje sam SIGURAN da će puno njih iz tihe većine koja ovo čita odvesti u prvu laboratoriju, da za 12h uzdržavanja preko noći od klope i manje od pola tanka benzina putnog motora urade taj famozni PSA marker test.

Shvatamo li da je jedan od nas, pri tome doajen ovog foruma, u ovom trenutku ovda da nas čita SAMO zato što je uradio taj test? Banalni test (čak i za one koji se plaše igle). Shvatamo li zaista?

Ni događaj, dakle, ne može da bude loš, a sve što zakerate je prosto periferno. 

PS: ja sam ove godine prvi put radio PSA markere, a zbog Rajkove priče radiću sada svake godine. Hvala na tome.

Raširi  

Da se javim i ja... Početkom prošle nedelje sam pvi put radio test FOB u DZ Banovo brdo, i PSA i ostalo u kliničkom. Rezultati su bili gotovi u sredu / četvrtak, ali sam čekao danas čitanje kod svoje doktorke.

Sve je u redu, sem šećera koji je na granici (6.1).

Još jednom hvala @Arakis što je podelio svoje iskustvo sa nama, i bar na mene uticao, da se trgnem i pregledam se.

• Sviđa mi se 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja