ivica744 6018 Napisano Maj 4 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Yanco je napisao: A na skup ću ići Viragom koji vredi manje od 2000e A odelo?Ne sumnjam i iskrene i humane namere ovakvog skupa ali nesto slicno bi mogli da organizuju i LGBTQ+ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Maj 4 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, lencuga je napisao: @mick, ti se bre druze dobro primas na ozbiljnost, pogotovo kad je zdravlje u pitanju, pocev od vakcina, maski pa do ove teme. To je u neku ruku za pohvalu, opet sa druge strane tolika ozbiljnost stvara stres a dokazano je za stres da predstavlja okidac za gomilu nekih bolesti, zato opusti malo osim ako neces da obolimo svi redom . Pa obzirom što sam zdravstveni radnik sa preko dve decenije iskustva ne znam šta bih ti rekao osim da što se mene tiče ono što podržavam,pričam i u šta sam uveren proizilazi isključivo iz mog ličnog i profesionalnog života. Ne mrsim muda oko nečega što ne poznajem i što nisam koliko toliko iskusio pa to moguće izgleda malo nenormalno ovima što vole da palamude u prazno. Prosto ono što je moj domen poslovanja i iskustva apsolutno ističem...uvek je bilo i biće što se mene tiče. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 4 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, ivica744 said: A odelo?Ne sumnjam i iskrene i humane namere ovakvog skupa ali nesto slicno bi mogli da organizuju i LGBTQ+ ? Šta sa odelom? Kakve veze ovo ima sa pederima? Jesi li ikada obukao sako i košulju, i zbog toga bio gej? 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 5 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sta sam se nacitao budalastina i gluposti od strane pojedinih clanova foruma u ovoj temi, mislim da nisam nigde drugde. BOZE!!! Daj na hejt sve sto je drugacije, stvarno ima ogranicenih ljudi da je to za ne poverovati 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Maj 5 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Подржавам ову акцију и из личног примера апелујем на све бајкере да провере PSA и реагују на време. Живот је само један и нема репризу. 3 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Yanco je napisao: Šta sa odelom? Kakve veze ovo ima sa pederima? Jesi li ikada obukao sako i košulju, i zbog toga bio gej? Naveo je da ima odgovarajuci motor,a ne i odgovarajuce odelo koje je malo drugacije od obicne kosulje i sakoa. Meni je ovde malo vise promocija takvog stila oblacenja pod plastim humanitarne akcije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15424 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan A što bi neko pokretao humanitarnu akciju na svetskom nivou da bi promovisao sako i mašnu? I na kraju šta je rđavo u tome da budeš pristojno odeven? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Due je napisao: A što bi neko pokretao humanitarnu akciju na svetskom nivou da bi promovisao sako i mašnu? I na kraju šta je rđavo u tome da budeš pristojno odeven? Ne znam,oni su propisali taj dres kod,zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15424 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. I šta je u tome loše? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 5 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Due said: Naravno. I šta je u tome loše? Lose je jer je drugacije pa bode oci i odma je pederluk. A nekada je to bila svakodnevnica oblacenje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 5 Prijavi odgovor kao problematičan Mackice opet se svadjate, lep dan napolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Due je napisao: Naravno. I šta je u tome loše? Nisam ni rekao nikad da je lose,meni se ne svidja i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15424 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, ne učestvuješ i to je to. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Pingvin37 je napisao: Mackice opet se svadjate, lep dan napolju. Ma jok bre,samo malo caskamo o ukusima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Due je napisao: Pa eto, ne učestvuješ i to je to. Jel to znaci da ne treba ni da komentarisem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15424 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno, pa i ja mrsim ali ne postavljam pitanja zašto je neko rekao da bi nešto trebalo da izgleda kako je organizator zamislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 5 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno podržavam ovakvu manifestaciju i lepo mi kad vidim kulturno (u svakom pogledu) ponašanje ljudi koji u ovakvoj akciji učestvuju. Uz to nikog ne prozivaju, ničim nikog ne ugrožavaju, nikog ne primoravaju da mora (ili da treba) da prati njihov način ponašanja, niti čine ili promovišu nešto neprirodno i protivno tradiciji. Što se mene lično tiče, sebe ne pronalazim u ovakvoj grupi i ne smatram nekim ko bi trebalo da aktivno učestvuje u ovakvim akcijama. Ovo iz razloga jer jednostavno uz moj karakter i način života (počevši od oblačenja, pa do brige o ličnom zdravlju) "ne ide" ovakav stil, pa se u tome svemu ne bih osećao kao u svojoj koži. U svakom slučaju lep i pozitivan primer motorista u nekoj akciji. Svaka čast džentlmenima. 6 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Maj 5 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A gde je lokacija dogadjaja, okupljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Maj 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, ivica744 said: Jel to znaci da ne treba ni da komentarisem? "Meni je ovde malo vise promocija takvog stila oblacenja pod plastim humanitarne akcije" Postoji razlika između konstruktivnog komentarisanja događaja, i projekcije tvog shvatanja tog istog događaja. "Promocija takvog stila oblačenja"? O čemu ti pričaš? Po milioniti put, ovaj događaj ima za cilj da podigne svest o jako podmukloj bolesti a ne da promoviše oblačenje. Oblačenje je tu da privuče pažnju medija na događaj, da bude vizuelno zanimljiv i ljudima koji nisu u moto priči i da podseti da kako ulazimo u poznije godine treba da radimo redovnije preglede. Edit: I dodao bi da ovakav događaj mnogo više radi na pozitivnoj promociji motociklista od prosečnog moto skupa sa pijanom ekipom koja tera erove u blokadu na travnjaku. Promenio Maj 5 član Sveti Atila 4 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Maj 5 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Sveti Atila said: Edit: I dodao bi da ovakav događaj mnogo više radi na pozitivnoj promociji motociklista od prosečnog moto skupa sa pijanom ekipom koja tera erove u blokadu na travnjaku. Kako da ne, svi se loze da kad porastu postanu vozaci vespi u kariranim pantalonama sa suvozacem pozadi, mozda ce bakice da se oduseve ali mislim da te generacije ne mrdaju vise. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, lencuga said: Kako da ne, svi se loze da kad porastu postanu vozaci vespi u kariranim pantalonama sa suvozacem pozadi, mozda ce bakice da se oduseve ali mislim da te generacije ne mrdaju vise. Ako te je cela ova priča barem na trenutak naterala da razmisliš o svom zdravlju i uticaju koji tvoje zdravlje ima na tvoje bližnje, smatraću da je njihova ovogodišnja akcija bila uspešna. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Maj 5 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Nije, na zalost naucio sam to na tezi nacin deda, baba, majka i jos par clanova porodice su zavrsili zbog karcinoma. Neki ljudi su imali srece pa je njihove porodice to zlo zaobislo, mada mislim da ih ima jako malo, doduse to ne znaci da ce i oni biti postedjeni. Svaka akcija koja podseca ljude na moguce rizike je ok, cak i ovakve koje uslovljavaju ucesnike, sto recimo meni smeta pa zadrzavam pravo da se zezam na njihov racun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Maj 5 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znam da će malo koga ovo da interesuje ali evo mog slučaja od prošle godine... Svake godine (unazad desetak godina a sad imam 66) nije mi teško da odem da dam na pregled krvnu sliku i između ostalog i taj famozni PSA - tumor marker prostate. 2022. godine je sve bilo u granicama, PSA 3.7 ali prošle godine u ovo doba odjednom 8.7?? Nikakvih problema i tegoba sa mokrenjem, ustajanjem noću zbog toaleta i slično, vozim svog Trandzu redovno... Odmah kog urologa, biopsija - podmukli karcinom je već zahvatio 70% prostate. Operacija u julu 2023., 6 dana u šok sobi, ukupno 17 na Urološkoj klinici u Resavskoj... I pretekoh Tako da je ova vrsta karcinoma jedna od najpodmuklijih, nikakvih tegoba a karcinom samo sto nije krenuo u metastazu na kosti, pluća, mozak..... Izvinite na podužem postu, namera mi je da vas bar malo nateram da mislite o svom zdravlju jer, kao što rekoh, život je samo jedan zato i podržavam ovakve moto akcije. 12 3 2 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Donirao. 19.05 nisam tu pa svima koji ucestvuju zelim lepo druzenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 5 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ivica744 said: Naveo je da ima odgovarajuci motor,a ne i odgovarajuce odelo koje je malo drugacije od obicne kosulje i sakoa. Meni je ovde malo vise promocija takvog stila oblacenja pod plastim humanitarne akcije. Možeš i u polo majici, ako želiš, możeš i u košulji, možeš u sakou... kako god se ti lepo osećaš. Da ti uprostim: možeš da se obučeš onako kako ideš na svadbu Čak i da je promocija oblačenja, nema tu ništa loše. Svi se mi koliko toliko sredimo za neke svečane dogadjaje, nije nam strano... 2 hours ago, ivica744 said: Ne znam,oni su propisali taj dres kod,zar ne? Postoji dress code, ali te niko ne prisiljava da to budu karirane pantalone. Možeš i jeans 2 hours ago, ivica744 said: Nisam ni rekao nikad da je lose,meni se ne svidja i to je to Ja te podržavam u tome da ti se ne svidja. I zato i ne posećuješ takve skupove, jel da? Ni ja na primer ne volim V Strom, nego preferiram Hondu NC, ali ne trošim energiju da nekog ubedjujem kako ne volim Suzuki (uzeo sam kao primer, nemam nista protiv Suzukija, naprotiv ) 2 hours ago, ivica744 said: Jel to znaci da ne treba ni da komentarisem? Naravno da možeš, zato u služi forum. Mada mislim da tebe nešto drugo u ovoj priči iritira, a nema potrebe za tim. Kao što rekoh, shvati ovo kao lepo druženje ljubitelja motora, ako voliš klasične motore. Pronadji analogiju u ovoj priči sa ljubiteljima automobila oldtimera. Ukoliko te to ne privlači, razlog više da se i ne nerviraš oko ovoga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...