Jump to content

Moto Zajednica

Godišnjica MK VRSAC 18.10.2008

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: VFR 1200 F

Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate našu drugu godišnjicu, žurka ce se održati u istom prostoru gde se desila i zimska žurka a ko na njoj nije bio (zajebo se xa xa ax salim se naravno) evo objašnjenja...mesto se nalazi na 100 m od našeg kluba (a koji ju u samom centru grada) i u kome ce se služiti klopa (besplatno naravno,i bice otvoren non-stop), gulaš i  po vopi ili dva (takođe na kucu), u klubu će uvek biti nekog da vas odvede do mesta dešavanja tako da nemate briga Smiley....evo i par brojeva telofona za sve koje zalutaju, zovite da vas pokupimo 0611163451-Beli, 0642395079-Milos, 0611937545-DjOX.....što se svirke tiče, bice ziva i dobra....i šta još da vam kažem osim da vas očekujemo!!!

P.S. U Vršcu je uvek ludnica ako niste nikad bili pitajte nekog  ko je bio Smiley

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 72 postova

Djux brate mi smo se spremali da dodjemo i krenuli da se dogovaramo ali sinoc smo imali saobracajku polomili smo se sve ,tacnije izvrnuli kolima i napravili veliku stetu i kazne tako da ako uspemo da se iscupamo iz svega toga dolazimo ali tesko.... :'( :'( :'( :'(

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

vec nekoliko puta planiram da se provozam do vrsca ove godine ali nikako da uspem uvek nesto mi promeni planove nadamse da ce osamnaestog biti lepo vreme pa da cu se napokon provozati

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: VFR 1200 F

Djux brate mi smo se spremali da dodjemo i krenuli da se dogovaramo ali sinoc smo imali saobracajku polomili smo se sve ,tacnije izvrnuli kolima i napravili veliku stetu i kazne tako da ako uspemo da se iscupamo iz svega toga dolazimo ali tesko.... :'( :'( :'( :'(

U jebemu misa pa da li ste dobro mislim fizicki ? A jbg i za stetu za kazne i ostalo.....nadam se da ce te se uspesno iscupati POZDRAV BRACO

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ja cu isto najverovatnije doci.koliko sam cuo bice lepo vreme,a i moram malo motor na otvoreni put da iznesem, ugusi se jadan u gradu :)

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Ja licno nisam mogao da dodjem ali sam poslao predstavnike FREE WHEELS-a.Najvaznije je da ste ispostovani,pozdrav pa se vidimo u novembru na zurci u Plani.Bicete blagovremeno obavesteni!

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Z900

i ponovo nisam uspeo da se provozam do vrsca.nisam subotom radio sedam meseci i bas palo sada da radim kad negde treba da idem >:( >:(

To se mom ćaletu stalno događa, ove godine zakačio samo Avalu i Palanku    :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja