alexanto 4703 Napisano Maj 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas ovo cudo u Sapcu, bio nesto poslom. Vozi ga kandidat u auto - skoli. Vilica mi ispala kako dobro izgleda. Iz auta nisam mogao da ocenim njegove gabarite... Neka ima jedna tema o ovom modelu, nesto mi govori da ce biti vrlo zatupljen u vremenima koje dolaze. 1 cilindar, 400 ccm, 26,5 kw, dupli disk napred, disk pozadi, kontrola proklizavanja, tockovi 15 napred, 14 pozadi. Cena kod nas 6900 evara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Maj 15, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan 26.5 kw. U hp mu dodje 35.5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4753 Napisano Maj 15, 2021 Drug član, 3632 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek u ponudi ima i prethodni, Euro4 model, koji je 200€ jeftiniji. Inače, jako fancy, ima navigaciju, moderan agregat, mokro kvačilo... svi koji su ga vozili su oduševljeni. Ali nije baš za 190+ cm korisnike. Postavljao sam nedavno link snimka visokog lika kako seda na isti. Malo je skučeno za noge, a podesivi vizir ni na najvišem položaju ne štiti dovoljno visoke ljude od vetra. To mu je mana, bar za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4703 Napisano Maj 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, francuz69 je napisao: 26.5 kw. U hp mu dodje 35.5 Jeste kw, moja greska... Prepravljam uvodni post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: Ali nije baš za 190+ cm korisnike. Za nas je eventualno AA500 Classic, Silver Wing, B650..ne znam šta još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 16, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 Ауто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 16, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I to opet ne onaj koji sam hteo, volan mi sedeo u krilu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj varijanti top izgleda....ali cena nije realna... Pa skuplji je od Forze 350.. Promenio Novembar 20, 2021 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i u adventure custom izdanju.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4753 Napisano Novembar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 3632 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Loshmi82 je napisao: U ovoj varijanti top izgleda....ali cena nije realna... Pa skuplji je od Forze 350.. Kad sam kupovao svoj Agility, očekivao sam da ide sa Noodoe navigacijom, pošto sam video takve reklame. A u Kymcu su mi rekli da je skoro 500€ skuplji u nabavci, u odnosu na model koji to nema, pa su odustali od naručivanja takvih. A uz Xcting ide Noodoe, bez da se bira. Meni bi iskreno više odgovaralo da je jedno 500 evrića jeftiniji, nego što ima tu skalameriju... Promenio Novembar 20, 2021 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Loshmi82 Jel imas link sa YT ili je ovo samo slika? Verovatno moj sledeci skut... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 20.11.2021. at 15:48, boza_kg je napisao: Kad sam kupovao svoj Agility, očekivao sam da ide sa Noodoe navigacijom, pošto sam video takve reklame. A u Kymcu su mi rekli da je skoro 500€ skuplji u nabavci, u odnosu na model koji to nema, pa su odustali od naručivanja takvih. A uz Xcting ide Noodoe, bez da se bira. Meni bi iskreno više odgovaralo da je jedno 500 evrića jeftiniji, nego što ima tu skalameriju... Pa i tako bi po meni bio preskup... Jeste Kymco odlicna sprava, u to nema sumnje...ali svakako mislim da bi morao biti bar malo jeftiniji od Forze 350...i ako je kao klasa vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 20.11.2021. at 20:55, MaxiS je napisao: @Loshmi82 Jel imas link sa YT ili je ovo samo slika? Verovatno moj sledeci skut... E, nemam...ali sam neki dan naisao na neki klip gde se pojavljuje.. Mada samo vlasnik prica nesto o njemu verovatno...posto je neki azijat...nista ga ne razumem...a motor je samo u pozadini.. Okacicu link samo da ga nadjem.. Evo nadjoh.. Promenio Novembar 22, 2021 član Loshmi82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4753 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 3632 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Loshmi82 je napisao: Jeste Kymco odlicna sprava, u to nema sumnje...ali svakako mislim da bi morao biti bar malo jeftiniji od Forze 350...i ako je kao klasa vise.. Pa klasa je više, kao što veliš. Forza je mali gradsko-prigradski skuter, a ovo je već touring makina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam...uzivo ne izgleda nista veci od Forze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4753 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 3632 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je širi, bar mi se tako čini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan zanimljiv primerak...nije bas S model....ali jeste Xciting 400.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Decembar 9, 2021 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nit mu stoji takav tip kofera, maglenci je mogao lepše resiti.... jednom rečju ruznjikavo malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Decembar 13, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.5.2021. at 15:57, alexanto je napisao: Videh danas ovo cudo u Sapcu, bio nesto poslom. Vozi ga kandidat u auto - skoli. Vilica mi ispala kako dobro izgleda. Iz auta nisam mogao da ocenim njegove gabarite... Neka ima jedna tema o ovom modelu, nesto mi govori da ce biti vrlo zatupljen u vremenima koje dolaze. 1 cilindar, 400 ccm, 26,5 kw, dupli disk napred, disk pozadi, kontrola proklizavanja, tockovi 15 napred, 14 pozadi. Cena kod nas 6900 evara. To je motor mog komsije koji ima auto skolu, vozio sam ga. Sjajne performanse, odlicno kocenje, ali agregat ni blizu Hondi, dosta vibracija na niskim rpm, trese se ceo motor. Vozio sam piaggio od 500cm3, nesto manje vibracija nego na njemu. Honda prede kao maca... sjajna im je servisna podrska, godisnji servis im je 6500 din i dodju ti na kucnu adresu da ga odrade, to nisam nigde video, za svaku je pohvalu. Pitacu ga gde je kupio pa pisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Decembar 13, 2021 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Milllan 83 je napisao: Honda prede kao maca... sjajna im je servisna podrska, godisnji servis im je 6500 din i dodju ti na kucnu adresu da ga odrade, to nisam nigde video, za svaku je pohvalu. Milane malo ti je konfuzan post, sta podrazumeva "godisnji servis" i na kom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Decembar 13, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry, jutarnja guzva. Redovan godisnji servis na Kymco XsitingS, bas za motor o kome je post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4753 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 3632 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Milane, postoji tablica održavanja, pa u zavisnosti šta je po planu, to se menja i radi na servisu. Da li ide samo ulje i filteri ili i kaiš, rolnice, delovi kvačila, CVT-a itd, zavisi od pređene kilometraže i stanja vozila. Isto zavisi od potrebnog vremena za intervenciju. Ne košta isto kad se skidaju plastike, šteluju ventili na primer, i kad toga nema. Tako da se ne može reći samo da "redovan godišnji servis" košta 6.500 din, jerbo to nema mnogo smisla. A inače, prednost Kymca kod nas jeste što ima ovlašćene servise skoro svuda po Srbiji, a ne samo u Beogradu, eventualno Novom Sadu i možda u Nišu, kao drugi. Tako ljudima iz provincije dođe jeftinije, lakše i brže za garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Decembar 13, 2021 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Milllan 83 je napisao: Sorry, jutarnja guzva. Redovan godisnji servis na Kymco XsitingS, bas za motor o kome je post. Sve Ok Prvo si pomenuo Kimka da si vozio uz usporedbu sa Hondom. Onda ide voznja Piaggio od 500ccm gde ima manje vibracija nego na "njemu" al to "njemu" moze biti Kimko a mož'da bude i Honda.... nedefinisano. Onda Honda prede kao maca gde je god. servis 6.500din gde za te novce dolaze na kucnu adresu da urade. Na trenutak sam pomislio od kad je Delta toliko poludela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Septembar 11, 2022 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kimkic S iz 2016 P kocnica, koristna stvar Covek je presao par hiljada km, vozalo se po nasoj nam zemlji i skok po susednoj nam Rumuniji. Pali, radi, ide, treba pretresti stanje. za antifriz potrebno je skinuti plasticne poklopce maske ispred kolena levi poklopac je eksp. posudu, ispod desnog je ulivno crevo za hladnjak ovde ga nema, ljulja se cela posuda zavirih od strane prednjeg tocka ispod maske, fali sraf odgovarace ne rdjjuci od aprilie tad spazih da je propisao levi amort desna strana oem je, ispustanje se vrsi na srafu kod same pumpe vode pumpa je ispod meraca nivoa ulja motora na desnoj strani ispustiti, isprati, sipati G12, odzraciti sistem.... mora se maknuti kutija ispod sica, sa leve strane kod kucista termostata ima sraf na gornjoj strani koji treba odviti (paziti na podlosku, lako se zagubi) ovde je sve .... mnogo prljavo, prasnjavo morace da dobije dobro motorno pranje ako nekom zatreba, levo je regler desno automat anlasera pozadi racunaljka mene zanima svecica tako da cu morati skinuti aku kao i njegovo kuciste ne bi li mogao prici nije mi jasno zasto ne naprave plasticno prozorce kao sto imaju talijani pridjes svecici za minut, ovako ima bespotrebna zajebancija dok se pridje losa, potrosena je.... zamena NGK CR7E (bolje staviti CR7EIX) f vazduha los CVT lezaj prednji zadnji pregrejano Pollini vario, obratiti panju na gornju vodjicu klizaca.... nema je tj ima samo pola klizaca, tako zaglavljeno stoji vario nosi 12 rolnica koje su loseg stanja pun je .... 1 2 da se saberu utisci 6006 x2 komada ce trebati 3 4 za sada ostaje ovako Slike govore sve sta treba da kazu a ja sad imam zavrzlamu. Trebace sledece.... pollini rolnice, klizaci, kais i oba lezaja. Problem je sto moto radnje nemaju oem delove a ne pollini (oem variator nemamo). Moze se poruciti kod Dejana ne bi li se vratio na fabriku, klizaci su 35e, rolnice 20, kais 186e, variator oko 200-250e, svecica 7e, f. vazduha 18e..... skupa rabota! Vrti, prevrci brojeve da nadjemo funkcionalno resenje i da bude povoljnije po dzep. Pronalazimo coveka koji ima polovan oem komplet ceo varirator i f. vazduha. Skinuto je sa slupanog motora koji je presao malu km. Posla je slike na viber, pogledao i potvrdio da je kupljeno..... 150e Kais smo takodje nasli iz originala na KP za 50e tako da suma sumarum dobro ce proci U utorak imacu delove u ruke pa cu tek onda moci reci koju rec vise. @boza_kg druze moj, vide li cuda..... probao ga pre radova, gotovo normalno ponasanje. Nastavice se.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...