velvetwolf 465 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo 10.06.2021 u 09h sa vidikovca (1.801 mnv) - Kopaonik Ruta ce biti postavljena sutra. Prosle godine se ovo putovanje vozilo pod nazivom - Srbija krug 2020 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 13, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toma80 61 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Budva Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shark81 17 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw f650gs Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Idemooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh se voziti sa ekipom i ove godine. Al u startu mi treba dan vise od svih a vala i u cilju, bar da ste malo zahvatili nas gore da se prikljucimo, ovako mi je komplikovano zbog posla. Uzivajte gdine Savo i svi ostali! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno radujam se unapred ponovnom druženju i vožnji. Koliko vidim 10.06. je četvrtak. Ja sam planirao da preskočim ili prvi ili poslednji dan jer bi u suprotnom mi sa severa pravili dva kruga oko Srbije. U ovom slučaju ću verovatno preskočiti prvi dan i priključiti se grupi u četvrtak predveče u V. Gradištu (ako ostaju preliminarne mape) i tako bih od godišnjeg potrošio samo jedan dan. Nadam se samo da nam vreme neće poremetiti planove... Druže Vojo @bajker71 ovo kao da si ti isplanirao termin, sada možeš i ti da nam se pridružiš... @drmilan_razmisli i ti o skraćenoj varijanti u kojoj trošiš samo jedan dan i koristiš vikend... Promenio Maj 13, 2021 član ZoraNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka nam je sa srecom I ja cu najverovatnije se prikljuciti drugog dana ture posto mi je godisnji odmor limitiran no ovo ne propustam sem ako vremenske (ne)prilike ne umesaju svoje prste pu pu. Pozdrav svima i gledamo se ubrzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @ZoraNSa ja vikend nikad nemam slobodan, ja nedeljno jedan dan imam slobodan i to kako me zapadne. A transalp na dobosu a za afriku treba nekih 300e u startu da se pukne za regu i gume. Tako da mimo toga kratki smo malo i sa parama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Maj 13, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaaa, krenulo šizenje. Iskreno, prošle godine je bilo lepo krenuti sa Kopa, ove godine je moglo i bliže nama, ali to ne odgovara organizatorima, tako da ću i ja naj verovatnije sačekati rutu i uključiti se kasnije Promenio Maj 13, 2021 član nebica933 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, nebica933 je napisao: Opaaaaa, krenulo šizenje. Iskreno, prošle godine je bilo lepo krenuti sa Kopa, ove godine je moglo i bliže nama, ali to ne odgovara organizatorima, tako da ću i ja naj verovatnije sačekati rutu i ukljiti se kasnije Jeste, i ja bih radije da vozim prvi dan nego poslednji, ali bih u tom slučaju morao da krenem u sredu na jug i tako potrošim tri dana od godišnjeg. Obzirom da imam samo 20 dana GO (a nikada nisam potrošio sve dane) moram vrlo racionalno da ih trošim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Maj 13, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Možda i nisu sebični, ali super je ekipa Promenio Maj 13, 2021 član nebica933 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi moglo da se organizuje tako da se svako prikljuci gde mu je najblize i pravi taj krug dok se ne vrati u tacku najblizu svojoj kuci. Malo sasavo, ali bi mozda moglo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Nije Laki šašavo, jednostavno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, LuckyVladano said: Mozda bi moglo da se organizuje tako da se svako prikljuci gde mu je najblize i pravi taj krug dok se ne vrati u tacku najblizu svojoj kuci. Malo sasavo, ali bi mozda moglo Naravno, tako je bilo i prosle godine, ja sam bas tako i radio i ovaj put cu istom logikom da se vodim tako da je predlog tj ideja isprobana i na mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Milane, aj iskombinuj nešto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, LuckyVladano je napisao: Mozda bi moglo da se organizuje tako da se svako prikljuci gde mu je najblize i pravi taj krug dok se ne vrati u tacku najblizu svojoj kuci. Malo sasavo, ali bi mozda moglo Kao što kaže @aaleksa ništa tu nema šašavo i tako je bilo i prošle godine. Samo je ekipa sa juga + još nekoliko sa severa prošla puni planirani krug, a svi ostali su uletali i izletali kako im je odgovaralo. U proseku nas je bilo 15-ak, a povremeno (kod Šapca i Kladova) i do 30 u grupi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja izgleda lupio i ostao ziv, a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 13.5.2021. at 19:40, velvetwolf je napisao: Krecemo 10.06.2021 u 09h sa vidikovca (1.801 mnv) - Kopaonik Ruta ce biti postavljena sutra. Prosle godine se ovo putovanje vozilo pod nazivom - Srbija krug 2020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 15, 2021 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sa rutom cemo malo kasniti jer prvobitnu zamisao cemo probati malo da korigujemo kako bismo se prilagodili severnjacima. Datum i mesto polaska ostaje isto. Cuveni bruski, planinski dorucak na vidikovcu je vec dogovoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Maj 15, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad izadje konacan, i kad podvucem finansije videcemo jos! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 15, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma odvojis 2000 eu i 2 nedelje odmora i miran si 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Maj 18, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan On 15.5.2021. at 2:25, velvetwolf je napisao: Sa rutom cemo malo kasniti .................. Cuveni bruski, planinski dorucak na vidikovcu je vec dogovoren Zoki, pusti molim te onu pesmu opet, ja sam izgleda zaboravio da doručkujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 18, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Biće Nebice verovatno sutra... Radi se na korekcijama prvobitnih ruta i mesta polaska, odnosno traži se neki "kompromis" za ekipe sa severa i juga. Što se datuma tiče, stoji još uvek 10.06. i može da se pomeri samo u slučaju najave lošeg vremena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da se vozi u cetvrtak, petak i subotu dok bi u nedelju vozili Goliju, dolinu jorgovana (top deonica) do Kraljeva tj. manastira Zica i tu bi neki na sever, neki na jug a, bogami neki i na istok. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...