Jump to content

Moto Zajednica

aaleksa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    43
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda Forza NSS 350

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

aaleksa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Previse je momenata hoce-nece pasti, cimanje i sve uz to, plus obaveze koje se ostavljaju sa strane zarad odlaska nekima ceo put koce (meni) te je to sto je. Veruj mi da mi je krivo bas mnogo, ovo je druga zaredom godina da propustam skup pa cu valjda imati vise srece za sledeci, zivi bili i sigurne puteve imali.
  2. Zbog loseg vremena sam odustao, srecan put svima i lep provod.
  3. Jeste, ne treba vise bez brige.
  4. Meni je bitna sigurnost u voznji, da je lepse regionalnim naravno no kad imas nekog kao ja koji ne poznaje taj put nije svejedno.
  5. To je krace/brze nego preko Bijeljine?
  6. Ma bas njesra od vremena, a smestaja nema, sve izdato. Ako otkazem ovaj sto imam danas mogu na ulici da spavam slobodno...
  7. Nestabilno vreme sa kisom i pljuskovima, po prognozi kisa u petak skoro ceo dan, subota popodne i u nedelju moguca drugi deo dana. Ne da mi se otici na ovaj fest pa to je, uvek je ovakvo vreme svake godine.
  8. Hvala za pomoc, imacu u vidu za taj deo preko autoputa ako zatreba. Ako ko ide u petak nek se javi da probamo zajedno, vidimo se nadam se tamo, zivi bili
  9. Ja ne znam sta ciniti mislio sam u petak ujutru krenuti ali je lose vreme u najavi, kisa ceo dan a put nije kratak uopste. Posto se ne razumem u putanju to preko Race je za Bijeljinu pa dalje preko Brckog, Samca, Modrice, Dervente, Prnjavora do Bl?
  10. Poz, Kada kreces na fest, spopadam ljude ovde haha tek sad vidim Da se skupimo bilo bi lepo.
  11. Pozdrav svima, Smestaj rezervisan, jedino vreme moze pokvariti planove i nesto nepredvidjeno pu pu. @Biker BoyDruze kada kreces na fest, vidim da smo lokaciono blizu u Bg pa da probamo mozda zajedno?
  12. 1. @velvetwolf (sa Kopa) 2. @brus (sa Kopa) 3. Jaza (sa Kopa) 4. ZoraNS (iz Paraćina - četvrtak) 5. aaleksa (iz Smedereva - petak)
  13. Znaci necemo kao prosle godine da svi zajedno rezervisemo vec svako trazi sebi. Ja sve cekao to ali ok, vreme ne valja pa cu da vidim do petka da li uopste idem.
  14. Prognoza je katastrofa, bar sto se mene tice, tacno se pogodilo da su nasa cetiri dana sa kisom, sve pre i posle je lepo vreme
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja