davidloki 1341 Napisano Maj 16, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, zika56 said: Ja bio jesenas u Albaniju i cena benzina je upravo takva (oko 1,5 evra). Cena benzina u Albaniji trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5511 Napisano Maj 16, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da cu ovu temu procitati jos par puta do septembra svaka cast na putopisu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Maj 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cene goriva dosta osciliraju i tu je muljaža najveća. Kastrati je jmeđu najrasprostranjenijm pumpama u Albaniji i ujedno među najskupljim. Najveća muljaža im je da mnogi ističu cene benzina za 98 ili 100 oktana (što ja sipam gde god mogu) a u stvari ga uopšte nemaju. S druge strane nekada na nekim "No Name" pumpama dobijete odlično gorivo po znatno nižim cenama. Znači - po tom pitanju nema pravila i OPREZ - jedini je savet da sipate za leke a ne za evre... Po pitanju cena goriva u regionu, Makedonija i BiH su raj u odnosu na ostale... Promenio Maj 16, 2021 član ZoraNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Maj 16, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan bravo, bas lepo napisano, slike odlicne uzivanje citati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Maj 17, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče cena goriva, mnooogo zavisi od politike svake države ponaosob. Konkretan primer: kod nas cena dizela oko 10% veća od cene benzina, u Bosni cene jednake (govorim o standardnom dizelu i benzinu 95), u Crnoj Gori benzin značajno skuplji od dizela, 1,35e benzin, 1,13e dizel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4581 Napisano Maj 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I kod nas bi dizel bio jeftiniji da država nije shvatila da se dizelaši kupuju jer manje troše, pa podigla akcize. Uživao sam u putopisu! Podsetio me je na moje avanture, uključujući i mesta za pauze Nadam se da ćemo pre kraja sezone čitati još neki tvoj putopis Promenio Maj 18, 2021 član Forsberg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako beše i sa gasom. A posle i metanom...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano Maj 18, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam citajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Maj 18, 2021 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Pročitao sam mslopre kompletan putopis i sjajan je.Lepo si dočarao svoje ushićenhe tokom puta kroz vrlo jasne i korisne opise puta.Hvala što si podelio.Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 196 Napisano Maj 18, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Odlicno opisano, taman detalja i informacija da se ova destinacija razmatra kao dobra opcija za voznju. Cekamo sledeci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Maj 18, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis je umetnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftp 800 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: BMW R 1150 GS, i BMW R 1250 GS Adv. Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis. Dali se kontrolira negativni Covid testi ili vakcinisanje na granicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ftp said: Odličan putopis. Dali se kontrolira negativni Covid testi ili vakcinisanje na granicama? Covid tema ne postoji u Albaniji Na granici traže samo zeleni karton, i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejaboss 8 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brezovica, Strpce Motocikl: Marauder VZ800, Tomos Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak kao da sam i ja putovao. Bio sam pre nekoliko godina u Ksamilj i celoj porodici se svideo, prelepo more, voda cista, ljudi..ko ljudi ima gi razni ali sve u svemu veoma pozitivno iskustvo. Cetiri puta sam letovao u Albaniji i osim pocetne nelagode i poteskoca u sporazumevanju sve je ok. Jedina preporuka da se ne planira avgust jer je tada krkljanac ( sezonski odmor u Italiji), dodju gasterbajteri, Italijani i tada su im cene za 20-30% vece. PS. svaka cast na putopisu a sledeci put idi preko KiMa, pa svrati do Brezovice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftp 800 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: BMW R 1150 GS, i BMW R 1250 GS Adv. Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, davidloki je napisao: Covid tema ne postoji u Albaniji Na granici traže samo zeleni karton, i to je to. A ulaz u CG ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, ftp said: A ulaz u CG ? Takođe ne treba ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftp 800 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: BMW R 1150 GS, i BMW R 1250 GS Adv. Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, davidloki je napisao: Takođe ne treba ništa Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sdpunk 190 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha xv950 bolt, Bmw f850GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Sjajno putovanje i putopis! Baš sam uživao čitajući. Pogotovo što za par dana prolazim deo toga ( Albanija, Crna Gora Bosna), pa je zanimljivo videti kakvo je trenutno stanje. Samo nastavi sa ovakvim putopisima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Maj 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, planiram i ja jednodnevni izlet u Albaniju, ali sa KiM, pa me interesuje gde je najbolje menjati evre i kakva je cena roming-a u Albaniji? Promenio Maj 19, 2021 član BaneZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BaneZ said: Lep putopis, planiram i ja jednodnevni izlet u Albaniju, ali sa KiM, pa me interesuje gde je najbolje menjati evre i kakva je cena roming-a u Albaniji? Evre smo menjali na svim mestima. Moja preporuka je izbegavati samo benzinske pumpe, tu baš vole da smanje kurs. Inače u restoranu i menjačnici dobijali smo isti kurs. (122leka za 10eura). Što se tiče roaminga, mi smo uzimali preko Telenora 1GB za 499din. To je najisplativije. Mislim da je MTS najskuplji sa nekih 1499din za 1GB. A1 (VIP) oko 800din za 1GB. Svi ugostiteljski objekti imaju naravno Wi-fi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Maj 20, 2021 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Dobro je znati ovakve sitnice koje mnogo znače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftp 800 Napisano Maj 20, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: BMW R 1150 GS, i BMW R 1250 GS Adv. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, davidloki je napisao: dobijali smo isti kurs. (122leka za 10eura). 122 lek = 1€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 20, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BaneZ je napisao: Hvala na odgovoru. Dobro je znati ovakve sitnice koje mnogo znače. mislim da od 1 jula višenema rominga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Andreic 5 Napisano Maj 20, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo....zaista ste me odusevili pravi aktivan odmor.Ja isto tako planiram sa suprugom da posetim Albaniju pa ovim putem pozivam sve zainteresovane da nam se pridruze ako to zele.Planiramo da krenemo 13 juna iz Beograda i obidjemo citavu Albaniju .Ako neko zeli zajednicku voznju neka se javi...pozdrav svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Maj 20, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Goran Andreic je napisao: Bravo....zaista ste me odusevili pravi aktivan odmor.Ja isto tako planiram sa suprugom da posetim Albaniju pa ovim putem pozivam sve zainteresovane da nam se pridruze ako to zele.Planiramo da krenemo 13 juna iz Beograda i obidjemo citavu Albaniju .Ako neko zeli zajednicku voznju neka se javi...pozdrav svima Taman kad se ja vratim, ako Bog da zdravlja. Planiram od 3. do 12. jula voznju i izgleda će to biti Albanija. Prva i druga opcija su mi Jadranka i Transalpina, ali pošto će vakcina izgleda biti obavezna, a ja nisam bas pristalica, ostaje mi Albanija koja za prelazak granice ne zahteva istu. Inače @davidloki svaka čast za putopis. Odlično dočarano, kao da smo se vozili sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...