boza_kg 5567 Napisano Četvrtak u 15:34 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan +0,1 i +0,2 bara na dve pumpe, od tri. Ko zna do koje brojke bi došao da sam nastavio dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1787 Napisano Četvrtak u 16:56 Drug član, 498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko da nije džepni dreger. Nemoj Božo dalje obilaziti puNpe ima da nam poludiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5567 Napisano Četvrtak u 17:55 (promenjeno) Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Liči na dreger, ima i to da se naruči A kupio sam svakakve andromolje. Između ostalog, i ovaj duvač\usisivač na baterije. Zgodna stvarčica, pošto nemam kompresor... https://goods-vod.kwcdn.com/goods-video/ffe0a086c233d53360106c1e4360839ae3a7915a.f30.mp4 Promenio Četvrtak u 17:56 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5567 Napisano Petak u 16:16 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Volem ovo moje sokoćalo, jer ima veliki gepek, što mi omogućava da ukrstim dva svoja hobija - pecanje i vožnja skutera, u jedan relaksirajući mix. Pod sedište stane torba sa 2 telefeeder štapa, meredov, tronožac stoličica.., a u kofer idu mamci, prihrana za ribe, rezervni pribor, sendvič i ostale sitnice Spakujem se, pa pravac Samaila. To mi je 60-ak km od kuće, u jednom pravcu. Taman lepa opuštajuća vožnjica. Idem preko Mrčajevaca, pa kroz sela na stari put Čačak-Kraljevo. Sviđa mi se tuda, pošto nema mnogo saobračaja. Ovako to izgleda kad se raspakuje na vodi. A došao je i šaranko: Prelep jedan dan, hvala Agility! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 378 Napisano Petak u 16:56 Zainteresovan, 871 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Sticajem okolnosti, prođe puna 3 meseca, tačnije 93 dana, od kad nisam palio skuter. Aku, 4 godine star, nisam ni skidao ni dopunjavao, spavao je u garaži. Danas reko da upalim, da vidim dal mu nešto fali, pripremamo se za sezonu. Zakašljao se, ali bukvalno 1 sekundu, valjda dok povuče gorivo, i upalio bez muke. Što li ljudi meću akumulatore na punjače, da mi je znati Ja sam moj meć'o samo prve zime na punjač, posle me mrzelo. Motorče (Agility 200i) u otvorenoj garaži (garaža nema vrata) i aku je crkao tek nakon 7 godina. Da sam ga punio možda bih dobio još godinu dana. Kako god, bolje je da je polu-prazan aku na zimi nego na toplom, jer hemijski procesi sulfatizacije akumilatora ne rade na minusu, ali su jako aktivni ako je aku topao/vruć i pritom prazanПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5567 Napisano Petak u 17:06 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koji si aku uzeo novi? Ja bih nekako opet Yuasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2826 Napisano Petak u 17:32 (promenjeno) Drug član, 1595 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad bas gledam oglase, nema ni jedan u ponudi. Ima tu i tamo nekih od 50ccm, i reeetko 125ccm. 300 ni jedan. Promenio Petak u 17:32 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5567 Napisano Petak u 17:51 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bio jedan iz Kruševca, pre oko mesečak dana. 3.300€, sa 30K pređenih. Otišao brzo. Nisu ih ni prodali kod nas mnogo komada, očigledno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 378 Napisano Petak u 18:00 Zainteresovan, 871 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Koji si aku uzeo novi? Ja bih nekako opet Yuasa.BS Battery. Nek traje koliko traje, samo nek pokaže slabost na vreme, da me ne iznenadi. Uzeo sam ovo na brzinu, to je bilo dostupno za "odmah sad", tj isti dan.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 945 Napisano Petak u 20:31 BJB Maxi Scooter Club, 2128 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, boza_kg je napisao: Koji si aku uzeo novi? Ja bih nekako opet Yuasa. Божо, немој се залуђивати, то одавно није то што је било некада. Са пар мајстора које ценим , а и други их веома цене сам причао и сви имају исту причу, немој Јуасу јурити 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5567 Napisano Petak u 20:42 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A čuo sam i ja te priče, ali opet, Yuasa mi je uvek bila pouzdana i dugotrajna. Ovaj ima moj 4 god, bez ikakvih problema, evo Jozzi potrajao 7 god... Al ko bi ga znao, moguće da zamenski nisu istog kvaliteta kao ovi za prvu ugradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 372 Napisano juče u 04:46 Drug član, 1112 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan On 5/8/2025 at 7:55 PM, boza_kg said: Liči na dreger, ima i to da se naruči A kupio sam svakakve andromolje. Između ostalog, i ovaj duvač\usisivač na baterije. Zgodna stvarčica, pošto nemam kompresor... https://goods-vod.kwcdn.com/goods-video/ffe0a086c233d53360106c1e4360839ae3a7915a.f30.mp4 Kako se pokazao? Da li stvarno ima snage kao u videu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1787 Napisano juče u 05:08 Drug član, 498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, boza_kg je napisao: Bio jedan iz Kruševca, pre oko mesečak dana. 3.300€, sa 30K pređenih. Otišao brzo. Nisu ih ni prodali kod nas mnogo komada, očigledno. Bio i onaj u Borči ili Kotežu, ne mogu se tačno setiti. Dva puta je oglašavan, krajem prošle i pred početak ove sezone. Gledam sad za burazera nešto, problem je visina od 2m i noge do brade što bi rekli. Iz iskustava vas krakatih, a i onoga što sam ja probao znam da mu jedino ovakav tip skutera odgovara. Greota što ovi naši nemaju u ponudi velikog Agilitija, sužava se izbor na Beva ili Hondu SH, eventualno Sym neki ako mu bude legao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 66 Napisano juče u 05:15 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT Prijavi odgovor kao problematičan U Borci je bio l mogu da kazem skuter je bio Top,fakticki Kao Nov,dugo se prodavao ali ko je kupio nece zazaliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5567 Napisano juče u 07:44 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: a i onoga što sam ja probao znam da mu jedino ovakav tip skutera odgovara Kad sam davno imao mali Pežo Tweet, tj SYM Symphony sa etiketom, kad idem negde malo dalje, sednem na suvozačko sedište, skroz do kofera Sedište je bilo poprilično ravno, pa je to moglo da se izvede. A ovo za veliki Agility, ne znam šta biK rekao, ponavljam se više, nije mi jasno... U Grčkoj Agility S 350 košta 5.390€. Kvalitetniji je i komotniji od Bev 300, jeftiniji i za održavanje daleko jednostavniji od Bev 400... Kod nas postoji kritična masa krakatih koja bi to pazarila, samo da se lepo izreklamira i ljudi obaveste... Ali, šta da se radi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5567 Napisano juče u 07:47 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Loshmi82 je napisao: Da li stvarno ima snage kao u videu? Pa nema baš kao na videu naravno, ali dobro duva. Postoji doduše raznih modela, različitih deklaracija snage i cena, al sad pitanje je da li je to sve isti proizvod sa različitim oznakama i etiketama, kao što kod kineza često biva. Ja sam izabrao neki srednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 66 Napisano juče u 09:15 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT Prijavi odgovor kao problematičan Steta Sto kod nas nema 350 Jos Jedino u Grckoj se prodaje,Italijani prodali neku seriju I prestali koliko cujem od Burazera u IT povukli I 300,Kimco treba da se upita sta radi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 945 Napisano juče u 09:25 BJB Maxi Scooter Club, 2128 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па дефинитивно не читају форум, чим праве тако кардиналне грешке у свом пословању. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5567 Napisano juče u 09:32 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko čitam, Kymco je promenio "leadership team" nedavno, sklonili su ovog manekena Alan Ko-a sa vrha. Vala, rade nešto pogrešno, već duže vreme. Uhvatili se električnih vozila, koji godinama ne mogu ni da ugledaju svetlost dana. Najavljuju nove modele, koji se ni ne pojave. Dopustili su da ih SYM stigne i prestigne u prodaji, globalno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 66 Napisano juče u 10:00 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da su onog Trotockasa Koji je tezak krs a povuku Agilitiy 350mora da puknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5567 Napisano juče u 10:07 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je velika konkurencija u budžet 300-400cc klasi. Novi kinezi drmaju opako. Lakše je mađu trotočkašima svakako. Lupiš cenu kolko god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...