Jump to content

Moto Zajednica

Kymco Agility + 300

Recommended Posts

• Ne silazi, 4147 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Liči na dreger, ima i to da se naruči :) A kupio sam svakakve andromolje. Između ostalog, i ovaj duvač\usisivač na baterije. Zgodna stvarčica, pošto nemam kompresor...

20250508-194515.jpg

https://goods-vod.kwcdn.com/goods-video/ffe0a086c233d53360106c1e4360839ae3a7915a.f30.mp4

Promenio član boza_kg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Volem ovo moje sokoćalo, jer ima veliki gepek, što mi omogućava da ukrstim dva svoja hobija - pecanje i vožnja skutera, u jedan relaksirajući mix. Pod sedište stane torba sa 2 telefeeder štapa, meredov, tronožac stoličica.., a u kofer idu mamci, prihrana za ribe, rezervni pribor, sendvič i ostale sitnice :) Spakujem se, pa pravac Samaila.

gepek.jpg

To mi je 60-ak km od kuće, u jednom pravcu. Taman lepa opuštajuća vožnjica. Idem preko Mrčajevaca, pa kroz sela na stari put Čačak-Kraljevo. Sviđa mi se tuda, pošto nema mnogo saobračaja. Ovako to izgleda kad se raspakuje na vodi.

s2.jpg

A došao je i šaranko:

carp1.jpg

Prelep jedan dan, hvala Agility! :) 

s1.jpg

• Sviđa mi se 8

• Zainteresovan, 871 postova
  • Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i
Sticajem okolnosti, prođe puna 3 meseca, tačnije 93 dana, od kad nisam palio skuter. Aku, 4 godine star, nisam ni skidao ni dopunjavao, spavao je u garaži. Danas reko da upalim, da vidim dal mu nešto fali, pripremamo se za sezonu. Zakašljao se, ali bukvalno 1 sekundu, valjda dok povuče gorivo, i upalio bez muke.

20250219-115503.jpg

Što li ljudi meću akumulatore na punjače, da mi je znati
Ja sam moj meć'o samo prve zime na punjač, posle me mrzelo. Motorče (Agility 200i) u otvorenoj garaži (garaža nema vrata) i aku je crkao tek nakon 7 godina. Da sam ga punio možda bih dobio još godinu dana. Kako god, bolje je da je polu-prazan aku na zimi nego na toplom, jer hemijski procesi sulfatizacije akumilatora ne rade na minusu, ali su jako aktivni ako je aku topao/vruć i pritom prazan

Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1595 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Sad bas gledam oglase, nema ni jedan u ponudi. Ima tu i tamo nekih od 50ccm, i reeetko 125ccm. 300 ni jedan.

Promenio član MaxiS

Bio jedan iz Kruševca, pre oko mesečak dana. 3.300€, sa 30K pređenih. Otišao brzo. Nisu ih ni prodali kod nas mnogo komada, očigledno.

• Zainteresovan, 871 postova
  • Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i
Koji si aku uzeo novi? Ja bih nekako opet Yuasa.
BS Battery. Nek traje koliko traje, samo nek pokaže slabost na vreme, da me ne iznenadi. Uzeo sam ovo na brzinu, to je bilo dostupno za "odmah sad", tj isti dan.

Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока

• BJB Maxi Scooter Club, 2128 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац
Pre 3 sati, boza_kg je napisao:

Koji si aku uzeo novi? Ja bih nekako opet Yuasa.

Божо, немој се залуђивати, то одавно није то што је било некада.

Са пар мајстора које ценим , а и други их веома цене сам причао и сви имају исту причу, немој Јуасу јурити :neznam:

• Sviđa mi se 1

A čuo sam i ja te priče, ali opet, Yuasa mi je uvek bila pouzdana i dugotrajna. Ovaj ima moj 4 god, bez ikakvih problema, evo Jozzi potrajao 7 god... Al ko bi ga znao, moguće da zamenski nisu istog kvaliteta kao ovi za prvu ugradnju.

• Drug član, 1112 postova
  • Motocikl: Pojela maca...
On 5/8/2025 at 7:55 PM, boza_kg said:

Liči na dreger, ima i to da se naruči :) A kupio sam svakakve andromolje. Između ostalog, i ovaj duvač\usisivač na baterije. Zgodna stvarčica, pošto nemam kompresor...

20250508-194515.jpg

https://goods-vod.kwcdn.com/goods-video/ffe0a086c233d53360106c1e4360839ae3a7915a.f30.mp4

Kako se pokazao?

Da li stvarno ima snage kao u videu?

• Drug član, 498 postova
  • Motocikl: Nmax 155
Pre 11 sati, boza_kg je napisao:

Bio jedan iz Kruševca, pre oko mesečak dana. 3.300€, sa 30K pređenih. Otišao brzo. Nisu ih ni prodali kod nas mnogo komada, očigledno.

Bio i onaj u Borči ili Kotežu, ne mogu se tačno setiti. Dva puta je oglašavan, krajem prošle i pred početak ove sezone.

Gledam sad za burazera nešto, problem je visina od 2m i noge do brade što bi rekli. Iz iskustava vas krakatih, a i onoga što sam ja probao znam da mu jedino ovakav tip skutera odgovara. Greota što ovi naši nemaju u ponudi velikog Agilitija, sužava se izbor na Beva ili Hondu SH, eventualno Sym neki ako mu bude legao.

• Podržavam 2

Pre 2 sati, vucko23 je napisao:

a i onoga što sam ja probao znam da mu jedino ovakav tip skutera odgovara

Kad sam davno imao mali Pežo Tweet, tj SYM Symphony sa etiketom, kad idem negde malo dalje, sednem na suvozačko sedište, skroz do kofera :) Sedište je bilo poprilično ravno, pa je to moglo da se izvede.

A ovo za veliki Agility, ne znam šta biK rekao, ponavljam se više, nije mi jasno... U Grčkoj Agility S 350 košta 5.390€. Kvalitetniji je i komotniji od Bev 300, jeftiniji i za održavanje daleko jednostavniji od Bev 400... Kod nas postoji kritična masa krakatih koja bi to pazarila, samo da se lepo izreklamira i ljudi obaveste... Ali, šta da se radi 🙄

• Sviđa mi se 2

Pre 2 sati, Loshmi82 je napisao:

Da li stvarno ima snage kao u videu?

Pa nema baš kao na videu naravno, ali dobro duva. Postoji doduše raznih modela, različitih deklaracija snage i cena, al sad pitanje je da li je to sve isti proizvod sa različitim oznakama i etiketama, kao što kod kineza često biva. Ja sam izabrao neki srednji :) 

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT

Steta Sto kod nas  nema 350 Jos Jedino u Grckoj se prodaje,Italijani prodali neku seriju I prestali koliko cujem od Burazera u IT povukli I 300,Kimco treba da se upita sta radi

• Sviđa mi se 2

• BJB Maxi Scooter Club, 2128 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Па дефинитивно не читају форум, чим праве тако кардиналне грешке у свом пословању.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Koliko čitam, Kymco je promenio "leadership team" nedavno, sklonili su ovog manekena Alan Ko-a sa vrha.

5b7d25b2a310add1c69816c3.jpeg

Vala, rade nešto pogrešno, već duže vreme. Uhvatili se električnih vozila, koji godinama ne mogu ni da ugledaju svetlost dana. Najavljuju nove modele, koji se ni ne pojave. Dopustili su da ih SYM stigne i prestigne u prodaji, globalno...

• Podržavam 1

Mnogo je velika konkurencija u budžet 300-400cc klasi. Novi kinezi drmaju opako. Lakše je mađu trotočkašima svakako. Lupiš cenu kolko god...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja