makikt 3232 Napisano April 23, 2021 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme da se moj Stršljen i ja oprostimo. Ko je čitao moje putopise zna koliko lepih kilometara i zanimljivih avantura smo nas dvoje podelili u protekle četri ipo godine od kada je kod mene Ne mogu da se požalim, motor me je besprekorno služio , bio verni i odani saputnik i nikada me nije izneverio. Ali interesovanja se menjaju... Od kada sam otkrila čari off roada gotovo uopšte ne vozim po asfaltu a Honda stoji i čeka. Dakle, Prodajem svoju Hondu Hornet CB 600 S 2001 godište. Motor je prešao 88578 km, od toga kod mene oko 39000. Vožen isključivo vikendom i na putovanjima bez gradske vožnje. U mom je vlasništvu od decembra 2016. godine. Motor je na mom imenu, 100 % regularan, kilometraža prava. Garažiran je i redovno održavan. Uglavnom sam putovala solo pa mi je ispravnost i pouzdanost motora bila izuzetno važna. Cena 2350 eur Za forumaše mali popust Prenos obavezan 9 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 24, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin... Srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano April 24, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre skoro mesec dana sam imao temu “Kupujem motor”, gde je ovaj lepotan bio tada evo gledam slike i pitam se? Zelim ti srećnu prodaju, stvarno lep Hornet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano April 27, 2021 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravila je da napise da je bio i pokrivan sa 2 ćebeta uvek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano April 27, 2021 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, piki said: Zaboravila je da napise da je bio i pokrivan sa 2 ćebeta uvek. To se podrazumeva 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano April 28, 2021 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Otišla Honda. Novom vlasniku želim puno bezbednih kilometara i radosti bar onoliko koliko je Honda meni donela 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...