Alien 603 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, jel znas mozda broj Gagija 3t racing? Ne javlja se na 063 1 581 475, mozda je promenio broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je broj, verovatno je bio zauzet. Probaj sutra na fiksni 034-515-475 javice se neko sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo i mene u ekipi Stromasa. Citajuci temu, video sam da ste dosta vas zadovoljni stitnicima za ruke iz 3t racinga (Gagi, Balosava), ali na njihovom sajtu nisam uspeo da nadjem sliku kako to izgleda. Jel ima neko neku fotku gde se vide (na Stromu, po mogucstvu)? Daj neku sliku da vidimo stromče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo i mene u ekipi Stromasa. Citajuci temu, video sam da ste dosta vas zadovoljni stitnicima za ruke iz 3t racinga (Gagi, Balosava), ali na njihovom sajtu nisam uspeo da nadjem sliku kako to izgleda. Jel ima neko neku fotku gde se vide (na Stromu, po mogucstvu)? Čestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko bavio mogucnosti da se svetla na stromu ne ukljucuju na kontakt, vec kada se upali motor.?! Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko bavio mogucnosti da se svetla na stromu ne ukljucuju na kontakt, vec kada se upali motor.?! Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Upravo radim na tome, naime nabavio xenone pa sam sebi postavio isto pitanje, obrati se clanu foruma mata16, covek mi poslao relej i automat koji odlaze paljenje svetala i pride nacrtao covek semu. Nisam jos ugradio nista, cekam da se oslobodi termin za servis kod majstora ali nema razloga da to ne sljaka kako valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 18, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan 'bar dan! ovo su prve slike, od pre mesec i nessto, kad je stigao iz italije. 2006, 33k km u medjuvremenu nove gume i crash bar. po gradu mi je prijatnija vozznja sa njegovim vetrobranom, ali za bilo ssta duzze ovaj, sa fotke. zzivim u beogradu, cherry spa (vissnjiccka banja). nechu mochi da uccestvujem, ali dochu chu da ispratim stromassko drusstvo na turu iducheg vikenda, pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko bavio mogucnosti da se svetla na stromu ne ukljucuju na kontakt, vec kada se upali motor.?! Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Upravo radim na tome, naime nabavio xenone pa sam sebi postavio isto pitanje, obrati se clanu foruma mata16, covek mi poslao relej i automat koji odlaze paljenje svetala i pride nacrtao covek semu. Nisam jos ugradio nista, cekam da se oslobodi termin za servis kod majstora ali nema razloga da to ne sljaka kako valja. To me bas zanima i zanima kakva ce biti razlika sa xenonima pa nas molim te obavestavaj. Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko bavio mogucnosti da se svetla na stromu ne ukljucuju na kontakt, vec kada se upali motor.?! Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Upravo radim na tome, naime nabavio xenone pa sam sebi postavio isto pitanje, obrati se clanu foruma mata16, covek mi poslao relej i automat koji odlaze paljenje svetala i pride nacrtao covek semu. Nisam jos ugradio nista, cekam da se oslobodi termin za servis kod majstora ali nema razloga da to ne sljaka kako valja. To me bas zanima i zanima kakva ce biti razlika sa xenonima pa nas molim te obavestavaj. Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Prosle godine sam ugradio i xenone i automat za odlozeno paljenje svetla. Automat sam platio mislim 900 din i ima ga negde po oglasima, mislim da je bio kupujem prodajem..super radi. izmedju 15-25s je odlozeno paljenje sto je sasvim dovoljno vremena da se sve obavi... Inace, sve je to ugradjeno u moto laboratoriji kod Rajka (Arakis) i sve radi kako treba! Inace, i pored toga sto strom fabricki ima veoma dobre farove, xenoni sijaju ubitacno dobro! Preporucujem ugradnju kome nije veliki izdatak! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku da vidimo stromče! Konacno sam napravio par normalnih slika. A danas dobija crash barove i nosace bocnih kofera. Posto je zastita od vetra vrlo losa cim predjem 100km/h, mislim da cu mu staviti neki vizir. Video sam slike stromova sa vizirom koji ima "spojler", mislim da je MRA. Čestitam! Hvala kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan E pa evo i ja da se pohvalim od pre 20-ak dana sam vlasnik jednog Stroma 650 K8. Za sada, posle predjenih 1200km, sam prezadovoljan ponasanjem motora u voznji i potrosnjom. Od opreme sam dodao Mra Vario turing, crash bar Givi TN532, stitnike za ruke i stitnik hladnjaka. Prethodnik vlasnik je vec bio dodao sva tri kofera (zadnji kapa k52, bocni kapa k40) i bi-xenon svetla, uticnicu 12V i ofarbao felne u sivu boju i prednji blatobran u boju motora. Od stvari koje sam planirao da dodam ostaje jos da nabavim neki dobar skid plate i fork brace. Ukoliko neko ima manual za stroma k8 bi bih mu zahvalan da mi isti posalje na nikola-milosevic@hotmail.com, hvala unapred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 29, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda... Puno sigurnih km zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda... Puno sigurnih km zelim... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno izgleda sa ovako ofarbanim felnama i blatobranom! U zdravlje da te sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zna li neko mozda gde bih mogao da kupim originalne retrovizore za stroma 650 ? Mogu i polovni .... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja guma dosla na zamenu. (Verovatno i prednja). Kakva su iskustva za 650. Sta predlazete? Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja guma dosla na zamenu. (Verovatno i prednja). Kakva su iskustva za 650. Sta predlazete? Meni je danas stigla nova Michelin Anakee 3, narednih dana je montiram pa javljam prve utiske. Inače, pošto uglavnom vozim po asfaltu, u užem izboru su mi bile Anakee 3, Pilot Road 3 Trail i Metzeler Tourance Next. Pošto sam na prethodnom motoru (Transalp 650) već imao po jedan set Anakee 1 i Anakee 2 odlučio sam da probam i trojku jer sam sa 1 i 2 bio zadovoljan ponašanjem i trajnošću tih guma a bilo bi i logično da novi model bude još bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam upravo gledao i citao o Anakee 3. Izgleda extra. Stare su mi Anakee 2, pa razmisljam da li da ostanem na njima ili da menjam. Napisi prve utiske ali mislim da cu ja brzo maorati da resim to pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Na Korčuli se održava skup naših ljubimaca od 31.5-02.06 http://v-strom.hr/najave-putovanja-izleta-i-druzenja/prijave-i-raspored-susreta-korcula-31-05-02-06-2013/. Biću u to vreme u CG pa bih svratio na skup u subotu.Planira li neko da ide na ovaj susret? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Maj 16, 2013 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio pre par godina na Ciovu u Dalmaciji na V-Strom meetingu i odlicno je. Planiram i ove godine, mada nisam siguran 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio pre par godina na Ciovu u Dalmaciji na V-Strom meetingu i odlicno je. Planiram i ove godine, mada nisam siguran 100%. Nisam ni ja odlučio definitivno ali bih voleo da odem kad sam već u CG.Ne znam dal bih imao problema zbog BG tablica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tamo isao a na tablici mi pise "srb IN" i nisam imao problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 16, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan 1368735599[/url]' post='1494436']1368694783[/url]' post='1494012']Ja sam bio pre par godina na Ciovu u Dalmaciji na V-Strom meetingu i odlicno je. Planiram i ove godine, mada nisam siguran 100%. Nisam ni ja odlučio definitivno ali bih voleo da odem kad sam već u CG.Ne znam dal bih imao problema zbog BG tablica? Uff, ja bih voleo da idem, ali posao.... Ma nema problema samo vozi, ko jes gleda tablice na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tamo isao a na tablici mi pise "srb IN" i nisam imao problema Dobar si , dobar Ja sam bio pre par godina na Ciovu u Dalmaciji na V-Strom meetingu i odlicno je. Planiram i ove godine, mada nisam siguran 100%. Nisam ni ja odlučio definitivno ali bih voleo da odem kad sam već u CG.Ne znam dal bih imao problema zbog BG tablica? Uff, ja bih voleo da idem, ali posao.... Ma nema problema samo vozi, ko jes gleda tablice na motoru... Samo ovi iza tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 16, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan 1368740242[/url]' post='1494504']1368735794[/url]' post='1494440']Ja sam tamo isao a na tablici mi pise "srb IN" i nisam imao problema Dobar si , dobar 1368736688[/url]' post='1494458']1368735599[/url]' post='1494436']1368694783[/url]' post='1494012']Ja sam bio pre par godina na Ciovu u Dalmaciji na V-Strom meetingu i odlicno je. Planiram i ove godine, mada nisam siguran 100%. Nisam ni ja odlučio definitivno ali bih voleo da odem kad sam već u CG.Ne znam dal bih imao problema zbog BG tablica? Uff, ja bih voleo da idem, ali posao.... Ma nema problema samo vozi, ko jes gleda tablice na motoru... Samo ovi iza tebe Ma ja sam sada vozio kroz Cro, nema problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...