Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Drug član, 1614 postova
  • Motocikl: V-STROM

Pozdrav drugari, evo i mene u ekipi Stromasa. 1zdravo.gif

Citajuci temu, video sam da ste dosta vas zadovoljni stitnicima za ruke iz 3t racinga (Gagi, Balosava), ali na njihovom sajtu nisam uspeo da nadjem sliku kako to izgleda. Jel ima neko neku fotku gde se vide (na Stromu, po mogucstvu)?

Daj neku sliku da vidimo stromče!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Pozdrav drugari, evo i mene u ekipi Stromasa. 1zdravo.gif

Citajuci temu, video sam da ste dosta vas zadovoljni stitnicima za ruke iz 3t racinga (Gagi, Balosava), ali na njihovom sajtu nisam uspeo da nadjem sliku kako to izgleda. Jel ima neko neku fotku gde se vide (na Stromu, po mogucstvu)?

Čestitam!

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: V-STROM 650

Da li se neko bavio mogucnosti da se svetla na stromu ne ukljucuju na kontakt, vec kada se upali motor.?!

Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

Da li se neko bavio mogucnosti da se svetla na stromu ne ukljucuju na kontakt, vec kada se upali motor.?!

Upravo radim na tome, naime nabavio xenone pa sam sebi postavio isto pitanje, obrati se clanu foruma mata16, covek mi poslao relej i automat koji odlaze paljenje svetala i pride nacrtao covek semu. Nisam jos ugradio nista, cekam da se oslobodi termin za servis kod majstora ali nema razloga da to ne sljaka kako valja.

• Drug član, 1190 postova

'bar dan! 1moto3.gif

ovo su prve slike, od pre mesec i nessto, kad je stigao iz italije.

2006, 33k km

u medjuvremenu nove gume i crash bar. po gradu mi je prijatnija vozznja sa njegovim vetrobranom, ali za bilo ssta duzze ovaj, sa fotke.

zzivim u beogradu, cherry spa (vissnjiccka banja).

nechu mochi da uccestvujem, ali dochu chu da ispratim stromassko drusstvo na turu iducheg vikenda, pa se vidimo.

601391_10200281037605130_1997257278_n.jpg66991_10200281040645206_423597216_n.jpg

553196_10200281045045316_127492917_n.jpg

• U prolazu, 40 postova

Upravo radim na tome, naime nabavio xenone pa sam sebi postavio isto pitanje, obrati se clanu foruma mata16, covek mi poslao relej i automat koji odlaze paljenje svetala i pride nacrtao covek semu. Nisam jos ugradio nista, cekam da se oslobodi termin za servis kod majstora ali nema razloga da to ne sljaka kako valja.

To me bas zanima i zanima kakva ce biti razlika sa xenonima pa nas molim te obavestavaj.

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

To me bas zanima i zanima kakva ce biti razlika sa xenonima pa nas molim te obavestavaj.

Prosle godine sam ugradio i xenone i automat za odlozeno paljenje svetla.

Automat sam platio mislim 900 din i ima ga negde po oglasima, mislim da je bio kupujem prodajem..super radi. izmedju 15-25s je odlozeno paljenje sto je sasvim dovoljno vremena da se sve obavi...

Inace, sve je to ugradjeno u moto laboratoriji kod Rajka (Arakis) i sve radi kako treba!

Inace, i pored toga sto strom fabricki ima veoma dobre farove, xenoni sijaju ubitacno dobro!

Preporucujem ugradnju kome nije veliki izdatak! ;)

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: R1200GSA
Daj neku sliku da vidimo stromče!

Konacno sam napravio par normalnih slika.

strom1.jpg strom2.jpg

A danas dobija crash barove i nosace bocnih kofera. :)

Posto je zastita od vetra vrlo losa cim predjem 100km/h, mislim da cu mu staviti neki vizir. Video sam slike stromova sa vizirom koji ima "spojler", mislim da je MRA.

Čestitam!

Hvala kolega! beer.gif

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Honda VFR1200F

E pa evo i ja da se pohvalim od pre 20-ak dana sam vlasnik jednog Stroma 650 K8. Za sada, posle predjenih 1200km, sam prezadovoljan ponasanjem motora u voznji i potrosnjom. Od opreme sam dodao Mra Vario turing, crash bar Givi TN532, stitnike za ruke i stitnik hladnjaka. Prethodnik vlasnik je vec bio dodao sva tri kofera (zadnji kapa k52, bocni kapa k40) i bi-xenon svetla, uticnicu 12V i ofarbao felne u sivu boju i prednji blatobran u boju motora. Od stvari koje sam planirao da dodam ostaje jos da nabavim neki dobar skid plate i fork brace.

Ukoliko neko ima manual za stroma k8 bi bih mu zahvalan da mi isti posalje na nikola-milosevic@hotmail.com, hvala unapred! 1zdravo.gif

post-17146-0-61921600-1367187290_thumb.jpg

• Podržavam 1

• U prolazu, 40 postova

Zadnja guma dosla na zamenu. (Verovatno i prednja). Kakva su iskustva za 650. Sta predlazete?

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Honda VFR1200F

Zadnja guma dosla na zamenu. (Verovatno i prednja). Kakva su iskustva za 650. Sta predlazete?

Meni je danas stigla nova Michelin Anakee 3, narednih dana je montiram pa javljam prve utiske. Inače, pošto uglavnom vozim po asfaltu, u užem izboru su mi bile Anakee 3, Pilot Road 3 Trail i Metzeler Tourance Next. Pošto sam na prethodnom motoru (Transalp 650) već imao po jedan set Anakee 1 i Anakee 2 odlučio sam da probam i trojku jer sam sa 1 i 2 bio zadovoljan ponašanjem i trajnošću tih guma a bilo bi i logično da novi model bude još bolji

• U prolazu, 40 postova

Sada sam upravo gledao i citao o Anakee 3. Izgleda extra. Stare su mi Anakee 2, pa razmisljam da li da ostanem na njima ili da menjam. Napisi prve utiske ali mislim da cu ja brzo maorati da resim to pitanje.

Na Korčuli se održava skup naših ljubimaca od 31.5-02.06 http://v-strom.hr/najave-putovanja-izleta-i-druzenja/prijave-i-raspored-susreta-korcula-31-05-02-06-2013/.

Biću u to vreme u CG pa bih svratio na skup u subotu.Planira li neko da ide na ovaj susret?

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ja sam bio pre par godina na Ciovu u Dalmaciji na V-Strom meetingu i odlicno je. Planiram i ove godine, mada nisam siguran 100%.

Ja sam bio pre par godina na Ciovu u Dalmaciji na V-Strom meetingu i odlicno je. Planiram i ove godine, mada nisam siguran 100%.

Nisam ni ja odlučio definitivno ali bih voleo da odem kad sam već u CG.Ne znam dal bih imao problema zbog BG tablica?

• Flying wolf, 404 postova
  • Motocikl: R1200GS ; vespa px200e
1368735599[/url]' post='1494436']
1368694783[/url]' post='1494012']

Nisam ni ja odlučio definitivno ali bih voleo da odem kad sam već u CG.Ne znam dal bih imao problema zbog BG tablica?

Uff, ja bih voleo da idem, ali posao.... Ma nema problema samo vozi, ko jes gleda tablice na motoru... 0takoje.gif

Ja sam tamo isao a na tablici mi pise "srb IN" i nisam imao problema :zdravo::lol:

Dobar si , dobar :takoje:

Uff, ja bih voleo da idem, ali posao.... Ma nema problema samo vozi, ko jes gleda tablice na motoru... :takoje:

Samo ovi iza tebe :zvizduk:

• Flying wolf, 404 postova
  • Motocikl: R1200GS ; vespa px200e
1368740242[/url]' post='1494504']
1368735794[/url]' post='1494440']

Ja sam tamo isao a na tablici mi pise "srb IN" i nisam imao problema :zdravo::lol:

Dobar si , dobar :takoje:

1368736688[/url]' post='1494458']
1368735599[/url]' post='1494436']
1368694783[/url]' post='1494012']

Uff, ja bih voleo da idem, ali posao.... Ma nema problema samo vozi, ko jes gleda tablice na motoru... :takoje:

Samo ovi iza tebe :zvizduk:

Ma ja sam sada vozio kroz Cro, nema problema! 1moto3.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja