Strale 83 Napisano Mart 24, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ja upali stromica! Ali kako!?Raspitivao sam se kod svih nasih majstora i svi kazu elektrika je to moze svasta da bude ! I za malo da ga oteram na lecenje prikolicom ali zbog obaveza nisam nikakako uspevao da se organizujem!I resim da pozovem elektricare koji su mi sredjivali auto i on mi rece PROBAJ SA REZERVNIM KLJUCEM MOZDA TI SE SAMO KOD POREMETIO! I ja probao! E sad jedva cekam da se malo prolepsa pa ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja upali stromica! Ali kako!?Raspitivao sam se kod svih nasih majstora i svi kazu elektrika je to moze svasta da bude ! I za malo da ga oteram na lecenje prikolicom ali zbog obaveza nisam nikakako uspevao da se organizujem!I resim da pozovem elektricare koji su mi sredjivali auto i on mi rece PROBAJ SA REZERVNIM KLJUCEM MOZDA TI SE SAMO KOD POREMETIO! I ja probao! E sad jedva cekam da se malo prolepsa pa ! Nista lepse od ''hepi enda'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima Stroma! Imama jedno pitanje, da li je neko zna na koliko kilometara otprilike je potrebno stelovati ventile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan po uputstvu na svakih 24.000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam štelovao prvi put na 42 hiljade. jedan cilindar je bio dobar, a na drugom je bilo potrebno štelovanje. Sledeće štelovanje planirano na 90 hiljada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ja upali stromica! Ali kako!?Raspitivao sam se kod svih nasih majstora i svi kazu elektrika je to moze svasta da bude ! I za malo da ga oteram na lecenje prikolicom ali zbog obaveza nisam nikakako uspevao da se organizujem!I resim da pozovem elektricare koji su mi sredjivali auto i on mi rece PROBAJ SA REZERVNIM KLJUCEM MOZDA TI SE SAMO KOD POREMETIO! I ja probao! E sad jedva cekam da se malo prolepsa pa ! EXTRA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Mart 28, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1364457968[/url]' post='1467808']Ja sam štelovao prvi put na 42 hiljade. jedan cilindar je bio dobar, a na drugom je bilo potrebno štelovanje. Sledeće štelovanje planirano na 90 hiljada. Gde si stelovao?Posto moj majstor cucne pored motora i kaze da ne treba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam štelovao prvi put na 42 hiljade. jedan cilindar je bio dobar, a na drugom je bilo potrebno štelovanje. Sledeće štelovanje planirano na 90 hiljada. Gde si stelovao?Posto moj majstor cucne pored motora i kaze da ne treba! Vidiš šta ti je iskustvo,nemoj da ga menjaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Gde si stelovao?Posto moj majstor cucne pored motora i kaze da ne treba! Kod Joce, ventili, dizne, pumpa, svećice, rashladna tečnost, filteri, ulje, sajla kvačila, lanac i lančanici - sve u paketu. I joca kaže da na 40 hiljada obično ne treba štelovati, ali kod mene je moralo na jednom cilindru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko sa Stromica da predje na crusera ? Rado bih se trampio. Razlog trampe: Visi ciljevi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Javio mi se član EBAY i njegova cena nabavke grčkog skid plate-a bi bila 148-150eura do njega u Batajnici,pod uslovom da naručujemo minimum 3 komada.Mislim da je to korektna cena i da bi nas toliko koštalo i da sami organizujemo nabavku iz Grčke.Ja sam zainteresovan,znači još dvojica. @Strale Najbolje da nadješ nekoga ko ima taj skid plate pa da ga Seba iskopira,teško da ćeš naći crtež! Ukoliko je ponuda još uvek aktuelna i radi se o ovakvom skid plate-u kao na slici i ja sam zainteresovan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 4, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko sa Stromica da predje na crusera ? Rado bih se trampio. Razlog trampe: Visi ciljevi! Spontani, jeste tvoja dobra mašina, ali slaba nešto zainteresovanost za trampu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 4, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Razlog trampe: Visi ciljevi! Па јесте, твоје седиште високо 70цм а код V-Strom-a 82цм... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih onu zaštitnu gumu što stoji iznad fuzastera,utiskuje se u ram,ako ima neko polovnu ili zna gde ima da se uzme polovna,jer je nova preskupa.Treba mi leva! @ Nikola Mk Resava-Imaš i dalje tu ponudu na ovom sajtu http://www.motodrift.com/index.php?route=product/product&path=45_20_26&product_id=49 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A šta će ti ta guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano April 6, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan A šta će ti ta guma? Čizme i pantalone trljaju na tom mestu o ram i spada farba pa izgleda malo bezveze i zapušteno.Skinuo bih sa tvog stroma ali sam video da nemaš ni ti .Naručio sam je u 3T racingu za "jeftinih" 18 eura pošto su mi u Eurosumaru tražili 30 za to parče gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 18e ono malo parčence, mnogo bre P.s. Spašće ti to negde od truckanja, ili će ti neko skinuti (ja prvi) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano April 6, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi mnogo ,skoro džabe ,zamisli da je BMW koliko bi tek onda koštalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan A šta će ti ta guma? Čizme i pantalone trljaju na tom mestu o ram i spada farba pa izgleda malo bezveze i zapušteno.Skinuo bih sa tvog stroma ali sam video da nemaš ni ti .Naručio sam je u 3T racingu za "jeftinih" 18 eura pošto su mi u Eurosumaru tražili 30 za to parče gume. To Milanezi kralju. Svidja mi se sto smo istomisljenici i sto nastavljas sa tradicijom da sve mora da bude picikato, ionako sam se nameracio da opet pazarim motor od tebe... Salim se, ali za par sezona se definitivno prikljucujem V-Strom sekti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano April 6, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan To Milanezi kralju. Svidja mi se sto smo istomisljenici i sto nastavljas sa tradicijom da sve mora da bude picikato, ionako sam se nameracio da opet pazarim motor od tebe... Salim se, ali za par sezona se definitivno prikljucujem V-Strom sekti... Ako se skupe pare za Versys 1000 ,možeš već sledeće sezone da se priključiš V-strom sekti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Pa druže moj, ne po cenu da ti iz iste izađeš... Mada, ako se skupe pare za Žuću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo i mene u ekipi Stromasa. Citajuci temu, video sam da ste dosta vas zadovoljni stitnicima za ruke iz 3t racinga (Gagi, Balosava), ali na njihovom sajtu nisam uspeo da nadjem sliku kako to izgleda. Jel ima neko neku fotku gde se vide (na Stromu, po mogucstvu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Zar to nisu samo za Stroma stitnici, ili pasu i na jos neke motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo i mene u ekipi Stromasa. Citajuci temu, video sam da ste dosta vas zadovoljni stitnicima za ruke iz 3t racinga (Gagi, Balosava), ali na njihovom sajtu nisam uspeo da nadjem sliku kako to izgleda. Jel ima neko neku fotku gde se vide (na Stromu, po mogucstvu)? Ja sam u subotu kupio kod Gagija u Balosavi originalne suzuki štitnike, kao ove na slici koju je postavio Jerry 205, trenutna cena je 70e za par sa svim potrebnim šrafovima za montažu. Mnogo bolje izgledaju uživo na motoru nego na slikama i drastično ulepšavaju motor! Po meni obavezan dodatak za Stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala na odgovorima. Bitno je da pasu sraf-na-sraf da ne moram nesto da budzim, secem i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...