Rider000 2016 Napisano pre 5 sati Drug član, 1371 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Moze i 30mm+ gore bez produzavanja sajli/creva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1990 Napisano pre 5 sati Drug član, 2950 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako je i nazad i gore onda bude tesno.Potrebno je skinuti i doraditi neke nosače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2016 Napisano pre 5 sati Drug član, 1371 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja one kineske sto su riknuli, oni su bili 30mm gore i 20mm nazad. Samo sam otpustio desno crevno prednje kocnice iz one vezice i sproveo ga pored viljuske. Bolje se vozi sa 20-30 na gore, nista unazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1990 Napisano pre 5 sati Drug član, 2950 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš riknuli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2016 Napisano pre 3 sati Drug član, 1371 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pisao par stranica pre. Pojeli se iznutra, tamo gde hvata korman, pa se okrenuo ceo na dole, srecom primetio dok je bio parkiran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...