idanijel 1986 Napisano Ponedeljak u 19:23 Drug član, 907 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma upravljiv,moraš probati,meni je ko supermoto naspram bandita 650 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 636 Napisano Ponedeljak u 19:26 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da je to skroz drugačiji motor od onog V Strom koji sam ja imao prilike da vozim dl 650 2003-2004. U to vreme sam imao catanu 600, i na samo par dana sam vozio taj 650. Ono je bilo kao biciklo u odnosu na catanu, koja se lako vozi. Imao sam prilike da ga vozim par dana, i navikao sam se na motor instant.Mene sada ubi neizdrž da stigne 1050 u Eurosumar da ga probam, da vidim razliku u odnosu na moj dl1000 jer je došlo vreme da se menja motor.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20507 Napisano Ponedeljak u 19:48 Integrisan, 6382 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, idanijel said: Veoma upravljiv,moraš probati,meni je ko supermoto naspram bandita 650 Moracu da vidim jednom i da probam taj v2 agregat i stroma. Voleo bih bas ovog poslednjeg. Ko je blize eto moze neka zamena pa voznja par km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar_Božo 0 Napisano pre 17 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 9. 2025. at 9:59, Rider000 je napisao: Je l stavljao iko kit za podizanje? Zanimljivo skroz deluje. Dobije se na klirensu sigurno najmanje 2-3cm Ja sam svoj spustio koskama koje mi je dao @Gile da ih testiram. Zbog moje visine od oko 178 cm, nisam mogao sa oba puna stopala da stanem na zemlju. Ovako sam to postigao, ali čini mi se da se motor previše spusti kada imam suvozača tako da razmišljam da ga vratim na fabričku visinu. Zamenu sam sam uradio. Motor sam stavio na centralni štender i za nekih 10 minuta sam završio. Razmišljao sam i da sam napravim koske sa više rupa, pa da mogu po potrebi da ga korigujem za 5 min (zavisno od terena po kom se vozi, opterećenja...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2027 Napisano pre 17 sati Drug član, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoj spustio koskama koje mi je dao @Gile da ih testiram. Zbog moje visine od oko 178 cm, nisam mogao sa oba puna stopala da stanem na zemlju. Ovako sam to postigao, ali čini mi se da se motor previše spusti kada imam suvozača tako da razmišljam da ga vratim na fabričku visinu. Zamenu sam sam uradio. Motor sam stavio na centralni štender i za nekih 10 minuta sam završio. Razmišljao sam i da sam napravim koske sa više rupa, pa da mogu po potrebi da ga korigujem za 5 min (zavisno od terena po kom se vozi, opterećenja...)Ma mora GS sa ESA...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1954 Napisano pre 16 sati Drug član, 1335 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Za 180cm je kao saliven, u svakom scenariju mozes da se oslonis. Ja bih ga podigao da dobijem malo klirensa za voznju van puta. Mozda je samo i sa aftermarket ralicom okej, ne vozim ne znam kakav off, makadam, zemljani putevi ugl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...