Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011
On 4/14/2025 at 3:34 PM, Rider000 said:

Ako nekome bude trebao Airflow. Prodajem moj. 🙂

20250414_151437.jpg

Koja je cijena i da li odgovara za prvu generaciju Stroma 650 2011god?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1107 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Prodat je 😀

• Sviđa mi se 1

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Uglancah ga pre 2 dana i eto... 😄

20250419_175936.jpg

20250419_175827.jpg

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 2057 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 3 minuta, N.F.S. je napisao:

... ista situacija  sinoc, evo posle pljuska mu prilazim :D 

IMG_20250418_204159.jpg

Jel ovo kucaš sa intenzivne ??

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Integrisan, 10054 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Hahhaa, e sou :jee:

Poce kap po kap, ja u prsluku i majci kratkih rukava.. Bi mi jasno sta me ceka :D pa kilometar pred kucom...

Jedina mi je neprijatnost bila crna boja asvalta koja upija svetlost led lampe, sreca znam put pa ni jednu rupu omasio nisam!

• Sviđa mi se 1

Mene nije kisa uhvatila nego moj neizdrz da sidjem s asfalta malo. Bio fin makadam, onda iza brezuljka barustine 😄

Sad smo okupani oboje i namackani silikon sprejem 

20250419_193052.jpg

• Sviđa mi se 4

• Drug član, 2024 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

@Rider000

Vidim da imamo iste torbe za rolbar. Ove sto se vide na slici iznad. Posto se kace na cicak traku jel si ih nekako dodatno osigurao ili samo čičak traka i to je to?

Nekako mi izgleda nesigurno da autoputem recimo vozim 130kmh a da torbice drže samo čičak trake.

@bopkSamo cicak trake, razmisljao da l mozda mogu da otpadnu ali drzi se to okej. Nisu lose torbice, koliko para toliko muzike. Stane prva pomoc i tako par drangulija.

Je l neko od vas primetio da mu vetar na Stromu dolazi od dole i sa stitnika ruku?

• Drug član, 951 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83
pre 51 minuta, Rider000 je napisao:

@bopkJel  neko od vas primetio da mu vetar na Stromu dolazi od dole i sa stitnika ruku?

Ja. Odozdo i ne bas. Ali bocni udari su konstantno prisutni cim predjes 60 na sat.

@GileDa, udara me direkt u predelu ociju, ne mogu da izvalim da li duva bocni vetar ili me od motora gadja vetar. Onda mi bude bolje da podignem vizir na kacigi i spustim naocare, ako spustim vizir bude bas bucno.

To je jedina stvar koja mi se trenutno ne svidja na ovom motoru. Na CB500X i Africi, deflektorom resis 99% vetra... Na Stromu ne mogu da izvalim odakle mi nanosi vetar u oci.

Promenio član Rider000

• Drug član, 869 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8

Kum uvozi motor ima ovaj vizir ,neće da proda kakav vizir Američki streamIMG_20250418_224259.thumb.jpg.25d6e3e5e0a26be1d60202e0f35ce997.jpgIMG20250418174154.thumb.jpg.bcce62d4a23d252baaf0c02da7d6cede.jpg

Sent from my RMX2202 using Tapatalk

Screenshot_2025-04-20-14-12-35-11_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Drug član, 2024 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Ja mora da priznam da mi je i fabricki vizir dobro radio posao. Podignut je bio na najvišu poziciju. 

Probao od drugara stroma sa airflow i odmah ga kupio pošto je ipak dosta bolji. 

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000
Ja mora da priznam da mi je i fabricki vizir dobro radio posao. Podignut je bio na najvišu poziciju. 
Probao od drugara stroma sa airflow i odmah ga kupio pošto je ipak dosta bolji. 

Koliko si visok?

Ja imam neki povišeni vizir, Puig, nešto je kao povišen u odnosu na fabrički. Čim predjem 100km/h glava mi je kao na federima. I ista priča, utisak bočnog vetra na brzini od 100 do 140. Probao sam još gasa da dodam, čisto iz eksperimentalnih razloga, i deluje da se preko 140 smiruje.

Zanima me taj airflow, al mi glupo da dam pare na treći vizir, a da mi ne odradi posao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet

uzmite naked na jednu sezonu pa kad se vratite na Stroma necete ni osetiti vetar 😁

• Hvala 1
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000

Ja sam pre stroma vozio GSX-600F. Sa fabričkim vizirom sam imao manje udare vetra nego na stromu.

Generalno, kad uzimaš naked znaš šta uzimaš. Kad uzimaš stroma, podrazumeva se da ćeš da prelaziš sa njim. Osnovna namena mu je da bude udoban. Definitivno im je vetar očajno rešen. Što neko reče u postu gore, ne znam više sa koje strane udara.

Ako ga uskoro budem menjao, biće zbog vetra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

S jedne strane kad je vruce, pa sednes obucen, skuvan na njega, milina jer se rashladis lepo. Cekam jos podizace, da dignem vizir jos za zeru i mislim da ce resiti 90% vetra. Mislim da je i osnovni problem to sto je svaki vizir na stromu takav da nije prosecen kao na Hondama npr. Pa onda stvara taj negativni pritisak koji trese kacigu.

Na dve Honde nikad nisam osetio da mi vazduh dolazi od dole ka gore i sav problem turbulencija se resavao deflektorom.

Vi sto komentariste probajte naked-a, ovo o cemu mi pricamo je turbulentan vazduh koji ti doslovno muti vid. Kad je cist vetar to nije problem.

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja