Tebra11 37 Napisano April 18 U prolazu, 19 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/14/2025 at 3:34 PM, Rider000 said: Ako nekome bude trebao Airflow. Prodajem moj. Koja je cijena i da li odgovara za prvu generaciju Stroma 650 2011god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1875 Napisano April 18 Drug član, 869 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Nije isti.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1655 Napisano April 18 Drug član, 1107 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1875 Napisano April 18 Drug član, 869 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna trenutnaSent from my RMX2202 using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 31 Napisano April 18 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da prodaje plastičnu fabričku ralicu za poslednju verziju Stroma 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1655 Napisano April 19 Drug član, 1107 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Uglancah ga pre 2 dana i eto... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24013 Napisano April 19 Integrisan, 10054 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ista situacija sinoc, evo posle pljuska mu prilazim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10724 Napisano April 19 Drug član, 2057 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, N.F.S. je napisao: ... ista situacija sinoc, evo posle pljuska mu prilazim Jel ovo kucaš sa intenzivne ?? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24013 Napisano April 19 Integrisan, 10054 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahhaa, e sou Poce kap po kap, ja u prsluku i majci kratkih rukava.. Bi mi jasno sta me ceka pa kilometar pred kucom... Jedina mi je neprijatnost bila crna boja asvalta koja upija svetlost led lampe, sreca znam put pa ni jednu rupu omasio nisam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1655 Napisano April 19 Drug član, 1107 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mene nije kisa uhvatila nego moj neizdrz da sidjem s asfalta malo. Bio fin makadam, onda iza brezuljka barustine Sad smo okupani oboje i namackani silikon sprejem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano April 19 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Vidim da imamo iste torbe za rolbar. Ove sto se vide na slici iznad. Posto se kace na cicak traku jel si ih nekako dodatno osigurao ili samo čičak traka i to je to? Nekako mi izgleda nesigurno da autoputem recimo vozim 130kmh a da torbice drže samo čičak trake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1655 Napisano April 20 Drug član, 1107 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @bopkSamo cicak trake, razmisljao da l mozda mogu da otpadnu ali drzi se to okej. Nisu lose torbice, koliko para toliko muzike. Stane prva pomoc i tako par drangulija. Je l neko od vas primetio da mu vetar na Stromu dolazi od dole i sa stitnika ruku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1970 Napisano April 20 Drug član, 951 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Rider000 je napisao: @bopkJel neko od vas primetio da mu vetar na Stromu dolazi od dole i sa stitnika ruku? Ja. Odozdo i ne bas. Ali bocni udari su konstantno prisutni cim predjes 60 na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1655 Napisano April 20 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @GileDa, udara me direkt u predelu ociju, ne mogu da izvalim da li duva bocni vetar ili me od motora gadja vetar. Onda mi bude bolje da podignem vizir na kacigi i spustim naocare, ako spustim vizir bude bas bucno. To je jedina stvar koja mi se trenutno ne svidja na ovom motoru. Na CB500X i Africi, deflektorom resis 99% vetra... Na Stromu ne mogu da izvalim odakle mi nanosi vetar u oci. Promenio April 20 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1875 Napisano April 20 Drug član, 869 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kum uvozi motor ima ovaj vizir ,neće da proda kakav vizir Američki streamSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano April 20 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja mora da priznam da mi je i fabricki vizir dobro radio posao. Podignut je bio na najvišu poziciju. Probao od drugara stroma sa airflow i odmah ga kupio pošto je ipak dosta bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 335 Napisano April 20 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mora da priznam da mi je i fabricki vizir dobro radio posao. Podignut je bio na najvišu poziciju. Probao od drugara stroma sa airflow i odmah ga kupio pošto je ipak dosta bolji. Koliko si visok?Ja imam neki povišeni vizir, Puig, nešto je kao povišen u odnosu na fabrički. Čim predjem 100km/h glava mi je kao na federima. I ista priča, utisak bočnog vetra na brzini od 100 do 140. Probao sam još gasa da dodam, čisto iz eksperimentalnih razloga, i deluje da se preko 140 smiruje.Zanima me taj airflow, al mi glupo da dam pare na treći vizir, a da mi ne odradi posao.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano April 20 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 180cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2294 Napisano April 24 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome trebaju organic road. U prodavnici su 2600. Eto ih za 1500. Za zadnji tocak. Newfren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 40 Napisano April 26 U prolazu, 37 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan uzmite naked na jednu sezonu pa kad se vratite na Stroma necete ni osetiti vetar 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1875 Napisano April 26 Drug član, 869 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 335 Napisano April 26 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre stroma vozio GSX-600F. Sa fabričkim vizirom sam imao manje udare vetra nego na stromu.Generalno, kad uzimaš naked znaš šta uzimaš. Kad uzimaš stroma, podrazumeva se da ćeš da prelaziš sa njim. Osnovna namena mu je da bude udoban. Definitivno im je vetar očajno rešen. Što neko reče u postu gore, ne znam više sa koje strane udara.Ako ga uskoro budem menjao, biće zbog vetra.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1875 Napisano April 26 Drug član, 869 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Probajte tracer 700 2022 da osetite udare turbulencije...Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1655 Napisano April 26 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan S jedne strane kad je vruce, pa sednes obucen, skuvan na njega, milina jer se rashladis lepo. Cekam jos podizace, da dignem vizir jos za zeru i mislim da ce resiti 90% vetra. Mislim da je i osnovni problem to sto je svaki vizir na stromu takav da nije prosecen kao na Hondama npr. Pa onda stvara taj negativni pritisak koji trese kacigu. Na dve Honde nikad nisam osetio da mi vazduh dolazi od dole ka gore i sav problem turbulencija se resavao deflektorom. Vi sto komentariste probajte naked-a, ovo o cemu mi pricamo je turbulentan vazduh koji ti doslovno muti vid. Kad je cist vetar to nije problem. Promenio April 26 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1875 Napisano April 26 Drug član, 869 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao rol bar,e sad siv je a crn ram, videćemo dal bode oči 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...