Saša Jack 6650 Napisano Jun 14, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar kod Stroma je 21L. To je nešto malo...vožnja do 130 km/h = 4,5-5L = 400km preko 130km/h = 6,5-7L = 300km Naravno sve zavisi i od kvaliteta goriva.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto kad bi izaslo bilo bi ekstra, ali cini mi se da ce se ovo zavrsiti samo na necijem igranju u photoshopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto kad bi izaslo bilo bi ekstra, ali cini mi se da ce se ovo zavrsiti samo na necijem igranju u photoshopu. Nije ovo photoshop Zadnji kraj je podignut dog bonovima(kracim) a napred je stavio opruge od drugog motora, zicane felne i guma od gs-a Odlicna ideja za podizanje zadnjeg kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, imam jednu molbu. Ja se vrlo slabo razumem u mehaniku i takve stvari, pa ako mi negde (ne daj Bože) zatreba nešto oko Stroma, dajte mi neki vaš broj da pribeležim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Jun 15, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolje da u subotu na "druženju" ponoviš istu molbu... Biće nas gomila iz različitih krajeva...pa ti biraj... Svako zna ponešto,a neko možda i sve.... Inače imaš nekoliko sajtova na kojima SVE piše o Stromu...a najkompletniji je www.vstrom.info Ako nisi dobar sa engleskim jezikom,poslužiće i ... www.v-strom.com.hr/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Saša hvala ti na linkovima, ali mi oni ne mogu puno pomoći ako mi treba da nabrzaka nešto nabudžim u nekoj zeznutoj situaciji. Imam telefon Taleta (serviser iz Bg-a) koga mogu da zovem, nego sam mislio telefon nekog bajkera koji se malo više razume u to. Hvala ti u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel menjao neko opruge na malom stromu ? sad gledam neke setove i ispadne oko 100 evropskih za set prednjih opruga, zadnju i još se dobije ulje. Kazu da se znacajno poboljsava stabilnosst i gubi se ono propadanje pri kočenju . @Niksloter nisam te bas razumeo, ali ako ti treba pomoc oko redovnog servisa (zamena ulja,filtera vazduha,antifriza,kočionih pločica) ili montaze crash barova, nosača kofera možeš da računaš na mene. Igor 065/279-4719 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan jel menjao neko opruge na malom stromu ? sad gledam neke setove i ispadne oko 100 evropskih za set prednjih opruga, zadnju i još se dobije ulje. Kazu da se znacajno poboljsava stabilnosst i gubi se ono propadanje pri kočenju . Ja sam menjao zadnju oprugu za sad, stavio Hyperpro progresivnu (preko 100e samo zadnja), i mnogo se bolje ponasa kad je natovaren, a i ja sam solidno u klubu 100+, a sto se prednjih opruga tice, i to planiram u skorije vreme, pa cu preneti svoja iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto kad bi izaslo bilo bi ekstra, ali cini mi se da ce se ovo zavrsiti samo na necijem igranju u photoshopu. Nije ovo photoshop Zadnji kraj je podignut dog bonovima(kracim) a napred je stavio opruge od drugog motora, zicane felne i guma od gs-a Odlicna ideja za podizanje zadnjeg kraja Ok moja greska. Svakako odlicna ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 17, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1945 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog interesuje strom 2004 neka me kontaktira na pp. Prodaje ga moj dobar drugar koji ga vec 2 meseca cuva za mene ali na kraju su me ispalili za kredit tako da ja ne mogu da ga uzmem. Motor je kao iz fabrike i ima 3 kofera i jos mnogo toga a cena je sasvim korektna. Slikacu ga ovih dana pa cu da stavim sliku. Broj cu zainteresovanima da posaljem na pp pa se dalje dogovarajte vi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i bolje vas nasao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i bolje vas nasao hahahaha, koliko puta cemo tebi pozeleti dobrodoslicu u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i bolje vas nasao hahahaha, koliko puta cemo tebi pozeleti dobrodoslicu u sektu Obcvm necete morati vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, Sharba opet kupio Stroma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, Sharba opet kupio Stroma? :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Jun 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a meni je savetovao da je previše S TROM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan ...a meni je savetovao da je previše S TROM Naravno! Svako ko sidje sa R-a ili nekog street motora delovace mu tromo, tu nema dileme uopste, ali nema dileme ni da ce taj isti "trom" da odere sve endurace u klasi I afriku staru 30 godina, i teneru, trandzu itd... :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Jun 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođi na crtu ako žena nisi :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Dođi na crtu ako žena nisi :jee: :lol: Pa trandze jedem za dorucak bre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 22, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah Sharba TromS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sharba, a BMW? I jel opet nov Strom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan F800 cu uzeti kad stave realniju cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ačime bez provokacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...