Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Drug član, 1606 postova
  • Motocikl: V-STROM

Ne bih ja rekao da je strom duplo upotrebljiviji od v85, nisam siguran u kom smislu misli Gile da jeste. Slični su ako gledamo klasu, a u suštini mnogo različiti, dva sveta po karakteru. 

Probao sam taj Guzzi kad je izašao, 2019 godine. Pisao sam u njegovoj temi utiske.

Pre 2 meseca sam otišao opet da ga probam i da vidim da li je vreme za prodaju stroma. Imaju dobru akciju za njega i košta 10500 eura jer stiže nova verzija za 2024.

Screenshot-20241203-105856-Gallery.jpg

Screenshot-20241203-105903-Gallery.jpg

Posle ove vožnje mi nije delovao toliko sirov u odnosu na stroma kao kad sam vozio prvi put ali mi je smetalo par stvari kao i prvi put.

Menjač nije na nivou Japanskih motora, da ide lako i bez šumova, ima ono klang. Mada je ovo dosta smanjeno kad se šalta u višim obrtajima, a i ceo motor kao da živne i veselije zvuči kad se vozi u gornjem delu obrtaja.

Zaštita od vetra je isto dosta lošija nego na stromu. To mi je najviše smetalo, na sve ostalo nemam zamerke.

Na novom 2024 modelu su navodno ove stvari ispravljene, menjač je dosta bolji i napredovali su po pitanju smanjenja vetra i buke. Na rezervoaru je dobio udubljenja koja "razbijaju" vetar i dobio je i bočne deflektore.

Možemo mi da pišemo o svojim utiscima ali jedino realno je probna vožnja.

Taj motor definitivno nije za svakoga i to ćeš i sam shvatiti nakon probne vožnje. Ako si bio baš  zadovoljan sa stromom teško će ti se ovaj uvući pod kožu ali vredi probati.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1940 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Juče sam prelomio i uzeo shad sh23 bočne kofere. U igri su bili i kapa k33. Shad sam uzeo jer imam i centralni shad pa imam i treću bravicu za njega uz bočne i onda jedan ključ otvara sva 3.

Uz to širina motora se povećava minimalno.

Poklopci su gore pa je otvaranje bolje.

Jeftiniji su duplo.

E sad, manji su od kapinih ali to mi nije presudno pošto se uvek vozim sam na motoru.

Promenio član bopk
  • Podržavam 1

• Drug član, 847 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

@bopk Daj neku sliku kako stoje?

@Milanezi Bas to sam i mislio, deluje mi tromije, teze, lose zasticen od vetra, ne odaje mi utisak motora za svakodnevnu upotrebu. Niti motora za neke duge ture. Vise za vikend akcije do Zlatibora i koje kuda po Srbiji. 

• Drug član, 1940 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Nemam sliku pošto držači dolaze tek januara. Ako nadjem na netu sliku stavicu ovde.

Edit: To su ovi bočni

Promenio član bopk

• Ne silazi, 7345 postova
  • Motocikl: TDM 900

Treba uzeti def. i SHAD u obzir. Skoro sam gledao da pazarim sebi novu Maksiju kad videh cenu izneverovao sam, 55000. Ima neki Kappin nov model od nešto tipa 49 litra ali ono izgleda kao poluproizvod. Plastika odvratna. Jednom da dune vetar dok otvaram kofer odoše šarke.

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina
Pre 14 sati, Gile je napisao:

@bopk Daj neku sliku kako stoje?

@Milanezi Bas to sam i mislio, deluje mi tromije, teze, lose zasticen od vetra, ne odaje mi utisak motora za svakodnevnu upotrebu. Niti motora za neke duge ture. Vise za vikend akcije do Zlatibora i koje kuda po Srbiji. 

Milanezi koji motor u mislima koji ti ne odaje utisak... jel štrom ili ...

• Drug član, 804 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7

NSUZIVO.RS

Reč je o modelima Scorpion Trail II, Metzeler Tourance Next, Metzeler Tourance Next II, objavljeno je na sajtu Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine u odeljku Nebezbedni proizvodi (NEPRO). – Gume za motocikle robne marke Pirelli Scorpion Trail II, Metzeler Tourance Next, Metzeler Tourance Next II sa oznakom modela: 150/70R18M/CTL 70V Pirelli Scorpion Trail II; 150/70R18M/CTL
ili neka stavi admin negde

Sent from my RMX2202 using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja