kockar90 15 Napisano Jul 18, 2023 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan To je korisničko uputstvo njega imam u obe verzije i original i PDF, potrebno mi je servisno uputstvo ono gde stoji na koliko se NM zatežu šrafovi itd. na 300-400 strana. Hvala u svakom slučaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jul 18, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sile zatezanja srafova moze da se koristi i upustvo od 2. generacije (Glee) jer sve manje vise isto mehanicki. (negde sam imao to upustvo, samo ga sada ne mogu naci) Promenio Jul 18, 2023 član maxx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Namuči se stromić 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Jul 19, 2023 Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 7. 2023. at 6:23, kockar90 je napisao: To je korisničko uputstvo njega imam u obe verzije i original i PDF, potrebno mi je servisno uputstvo ono gde stoji na koliko se NM zatežu šrafovi itd. na 300-400 strana. Hvala u svakom slučaju. Suzuki V-Strom (VStrom) Owners Club WWW.V-STROM.CO.UK Suzuki V-Strom (VStrom) Owners Club DL650AL2 service manual za sile stezanja iste kao i za AL7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kmbkare 32 Napisano Jul 19, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrnjačka Banja Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li ima neko da prodaje dizne za v-stroma dl1000 2003.?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Jul 21, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi On 2. 7. 2023. at 23:19, Milanezi je napisao: Na mojoj trlici je sijalica halogena, žuta, obična, a petrolej sipam ispod instrument table, ima predvidjeno za to, ne smeta mi. Колега, препоручио бих ти овај производ, одличан је. Задовољан сам како "баца" сноп. Раније је било разливања светлости па није било могуће возити по мраку. Са овим производом се решава тај проблем. Немој нас ускратити за своје утиске кад будеш испробао. Поздрав! Promenio Jul 21, 2023 član Наш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Jul 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koristim baš taj....sija kao milion i juri kao aviJon Promenio Jul 21, 2023 član Milanezi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Avgust 9, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem na moj prethodni post u vezi Stroma 1050. Radi se o Stromu XT, 2020 godište, prešao 9 763km. Kupljen kod nas,redovno servisiran, gume dobre, bez padova itd... Cena? Promo kod slobasuper9 obezbeđuje cenu 11 300€. Na PA kačim sutra na 11500€. Više informacija na PP ili na tel: 062 25 36 25 Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Prodat strom.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 10, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg vremena na kafi van kafane/kafića/restorana: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, maxx je napisao: Posle duzeg vremena na kafi van kafane/kafića/restorana: S medjedom na kafi, koliko vidim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 11, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Brz neki medjed pa mu nisam uspeo pobeć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 75 Napisano Avgust 11, 2023 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Kolege jedno pitanjce,da li ste resili nekako onaj zvuk pri sabijanju prednjih vila.Nenad je pisao o tome,da ce kod Atile da mu urade neka podesavanja?Moze li se srediti dok je motor jos uvek u garancij@slobasuper9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 12, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to ostavio kako je, i teram... I kod tebe se čuje?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 75 Napisano Avgust 12, 2023 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Da da,klakce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 12, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar to ne bese da se cuju prednji diskovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 12, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno je misteriozan zvuk... FantomskiПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 12, 2023 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me hoće ova sezona i to baš u novu gumu. Na nekom sam kraćem putu po jugu. Nabo sam ga juče negde od Bačke Palanke do Mostara gde sam ga i primetio. Danas od Mostara do Nikšića preko Pelješca i Dubrovnika (260 km) vozim tako i još nije ispustila. Sad sam ga malo zalio lepkom pa sutra na Durmitor i polako kući. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 14, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Baš me hoće ova sezona i to baš u novu gumu. Na nekom sam kraćem putu po jugu. Nabo sam ga juče negde od Bačke Palanke do Mostara gde sam ga i primetio. Danas od Mostara do Nikšića preko Pelješca i Dubrovnika (260 km) vozim tako i još nije ispustila. Sad sam ga malo zalio lepkom pa sutra na Durmitor i polako kući. Meni ovo ne deluje ni malo strašno. Ako ne ispusta, samo teraj i ne brigaj. Premalo je ovo, ne verujem da je probilo i da moze da uzrokuje bilo kakve veće probleme.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 14, 2023 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sinoć kući. Prešao sve zajedno 1250 km za 3 dana. Nije ispustila. Sutra ću ga izvaditi napolje pa da vidimo da li je za krpljenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabarth 1 Napisano Avgust 14, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, baneBP je napisao: Stigao sinoć kući. Prešao sve zajedno 1250 km za 3 dana. Nije ispustila. Sutra ću ga izvaditi napolje pa da vidimo da li je za krpljenje. Svaka čast na kilometraži, ja od polovine septembra idem za Leptokariju, možda malo do Atine i nazad, dobro si me podsetio da uzmem set za krpljenje guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 14, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sinoć kući. Prešao sve zajedno 1250 km za 3 dana. Nije ispustila. Sutra ću ga izvaditi napolje pa da vidimo da li je za krpljenje.Ne diraj ništa. Ne vadiПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Nenadbg88 said: Ne diraj ništa. Ne vadi Planirao sam sledeće godine da ovu gumu u junu deljem i po Turskoj pa bi bar da znam na čemu sam. Misliš da može ovako da izdrži duži period na dužim vožnjama? Guma je nova, stavljena pre mesec dana i prešla oko 4500 km Promenio Avgust 14, 2023 član baneBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 15, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, baneBP je napisao: Planirao sam sledeće godine da ovu gumu u junu deljem i po Turskoj pa bi bar da znam na čemu sam. Misliš da može ovako da izdrži duži period na dužim vožnjama? Guma je nova, stavljena pre mesec dana i prešla oko 4500 km Реално требала би да издржи. Ако до сада није почела да пушта значи да је "површински" убод :) А свака част за пређене километре. Ја од када сам се вратио из Турске једва да сам 1000 километара убио. И таман данас планирао после посла да бацим неки мањи круг кад оно веле оће киша... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 15, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes to i izvaditi, pa ako je probilo da kod vulkanizera sredis stavljanjem fleke iznutra. To ce nadziveti gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 15, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Вођен дешавањима из тренуто најпопуларније теме на форуму, као што сам и тамо написао, у мени се створио "страх" од одузимања мотоцикла. Одавно већ желим да се посавјетујем са вама, поготово са вама који сте возили или који возите старије генерације Строма. Ја свој мотор возим од 2018. године и какав је купљен у јануару 2018. такав је и сад. Али, када сам био на последњем путовању са другаром који исто вози Строма примјетио сам да нам се разликују издуви. Оба су фабричка, оба су наслијеђена од претходних власника. Мене није срамота да питам да ли ово значи да мој мотор нема тај "ДБ килер"? У поређењу са другим мотоциклима мој мотор је доста тих, ја нисам примјетио да он ствара јак звук али с обзиром на тренутну ситуацију желим да видим на који начим могу себе да спасем евентуалних проблема са Законом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...