tuono 36 Napisano Maj 4, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan dr.sharba sa srecom kupovina Stroma,napravio si dobar izbor , nadam se da ces biti zadovoljan .Zelim ti lijepu voznju i puno kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec napisao montirao sam BW nedavno, prosao do sad oko 1500 km i bas sam zadovoljan prviom utiscima iz voznje, a ne stedim ga verujte mi, oljustena je guma do kraja ;D Zanima me da mi napisu oni koji su imali neprijatna iskustva kada su otprilike ista osetili, otprilike posle koliko km da pocnem da se malo cuvam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dr.sharba Evo i ovde da ti cestitam na kupovini Strom-a i da ti pozelim sto vise bezbednih kilometara! Pozdrav druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bih hteo svima da se zahvalim koji su mi pomogli oko kupovine motora pa i opreme naravno Divni ste ljudi!!! Nemam reci! Imate jos jednog clana u sekti tako da se broj polako povecava i nadam se da cemo i mi jednog dana imati sajt V Strom Riders Srbija kao nase komsije Sta da vam kazem sto vec i sami ne znate ;D ;D ;D Imam osecaj da me svi gledaju kao da sam na kokainu jer se samo smejem od srece ;D ;D ;D :D Naime, kupio sam od Atile iz Horgosa DL650 K9 Oranz boju(nisam jedini) Posto sam do juce vozio R makinu smucilo mi se da budem ukocen i da non stop kao negde zurim :-X Prodao sam Hondu cbr600rr i mogu vam reci da sam se preporodio ali bukvalno! Za pocetak mogu vam reci da ste me svi pomalo preplasili pricom kako vam je motor tezak, kako je tesko drzati ga i uparkirati da sam vec sebe video par puta kako padam uzas... Nije bas tako, mislim tezak je ali nije strasno, valjda sam ja navikao na Hondu koja je imala 170kg nemam pojma... Prvi osecaj na motoru je bio fenomenalan, tako sam lako legao u krivinama da sam maltene dodirivao kolena mozda tripujem ali bas me je lepo slusao Zastita od vetra 0, obavezno MRA kupujem Fali mi malo snage nekako mi je trom strom ili sam ja opet navikao da malo pipnem gas eto ga 100kmh jbg, nemam pojma... Osecaj dok sedim na njemu je fantazija, skoro pa vc solja uzivanje a posle duzeg vremena trne guza :D Moracu i sediste da mu menjam ali nije strasno salim se ja Givi crash mi su mi odmah madjari ugradili, inace kod Atile su svi jako fini i ljubazni, Atila skroz korektan i prijatan... Vodio me je i u novu buducu radnju, videcete, zvace nas sve jednom, dogovorili smo se rostilj ovo ono Bio sam u Trionu kod ovih "pametnih" devojaka i nekog izdrkanog lika i sutra mi ugradjuju maxiu 52l za dz a inace kosta 1000 din. Sredila mi Neda :-* 8) Narucio sam od cuvenog Sarinja iz Umaga skid plate koji inace radi kopiju cuvene motoagore(dark ima takav) Donece mi iz Umaga saxijev drug(hvala saxi) Moram da kupim MRA, stitnike za ruke iii bocne kofere i dosta je Uhh ja se raspisao, nadam se da nisam smorio... Evo i nekih slika sa auto puta Horgos-Beograd i iz ulice Uzivajte i nadam se da cemo organizovati neku voznju i voznje i voznje Poz drugari i hvala svima jos jednom :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan UuUU svidja mi se boja, bas mu cuci Cestitam bratko i zelim ti puno predjenih kilometara P.S Sad ocekujem novu jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek je sa srecom Stromce, i da se dugo, dugo druzite u sreci i veselju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan E neka se ti nama smejesh kao na kokainu josh dugo dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Fala vi fala ;D ;D ;D Kad se skupljamo da se vozimo?? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Makina je prelepa! Mislim da je ova boja, kada je Strom u pitanju, ubedljivo najbolji izbor! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
INIS 1 Napisano Maj 7, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, planiram da kupim strom 650, najverovatnije cu da ga dovezem iz Italije jer mi budzet dozvoljava jedino tu opciju Najveca dilema mi je - da li da uzmem motor sa manje kilometara (30000), ali bez dodatne opreme i na oko manje ocuvan: http://www.moto.it/moto-usate/suzuki/v-strom-650/v-strom-650-dl--2004-06/index.html?msg=2511032 ili sa vecom kilometrazom (72000), ali sa ful opremom i ocigledno dobro pazenog i mazenog: http://www.moto.it/moto-usate/suzuki/v-strom-650/v-strom-650-dl--2004-06/index.html?msg=2450781 Svaka pomoc i ideja je dobrodosla, unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva oprema,poredis motore koji imaju duplo vecu razliku u km,uzimaj taj sa manje km,to su sitne ogrebotine,kome je to bitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ja sve vrtim po nemackoj pa gledam pa jurim i trazim i tamo nema ispod 4000 da se nadje!!! a vidi u italiji za 2.500. u cemu je fazon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 7, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moj strom je uvezen prosle godine iz Njemacke i placen je tamo 4000 eura.Trazio sam da bude u odlicnom stanju i sa malo kilometara.Vidim na mobile.de da se cijene nisu puno mijenjale u odnosu na proslu godinu i da i sada za V-Stroma 650 iz 2005 godine sa malo kilometara treba platiti najmanje 4000 eura.Istina je da su u Italiji osjetno jeftiniji a zasto je tako ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako. za te pare mozes i da ga kupis i full opremis i jos da se vozis naredne dve sezone pa cak i registrujes. motor je motor, nije bitno odakle je. a ja se vezao za nemacku i nikako da ga kupim jer mi je trenutno previse dati 4000+900 za carinu i porez + registracija barem 200e... ako vec toliko dajem dodacu jos 1500 i kupicu novog. racunica je totalno cudna i pogresna... zivela italija!!! ;D sad samo da nadjem shemu za italiju posto za nemacku imam, ali ne pije vodu u ovom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I ko kaze da magare nije i za off!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako. za te pare mozes i da ga kupis i full opremis i jos da se vozis naredne dve sezone pa cak i registrujes. motor je motor, nije bitno odakle je. a ja se vezao za nemacku i nikako da ga kupim jer mi je trenutno previse dati 4000+900 za carinu i porez + registracija barem 200e... ako vec toliko dajem dodacu jos 1500 i kupicu novog. racunica je totalno cudna i pogresna... zivela italija!!! ;D sad samo da nadjem shemu za italiju posto za nemacku imam, ali ne pije vodu u ovom slucaju. U tu tvoju rachunicu dodaj za jeftinijeg stroma iz Italije troshkove da ga dovedesh u stanje kao taj iz Nemachke i dodje ti na isto, nisu bre ni Italijani mutavi, ako je motor u dobrom stanju nece zabar da ga da dzabe, a teshko da ce neki zabar da manje vozi motor od shvabe a kamoli da ga chuva kao on. Pa ako je josh motor bio negde na moru tipa rent a bike .... pa nije video garazu nikada i sav pobeleo od sunca i koje kakve soli u vazduhu ... da ne pricham o odnosu vecine vozacha prema takvim vozilima (a ne bi verovali kako crni kofer pobeli od tog sunca i kojechega, ja video i nije mi bilo dobro posle toga). Sigurno ce takav motor biti jeftiniji e sad je pitanje da li zelish po svaku cenu stroma pa makar i ubijenog ili stroma koji je placen malo jache ali nema shta da radish oko njega nego samo da ga terash i uzivash .... Svaka budala ima svoje veselje kao shto i svaka roba ima svog kupca ali opet .... razmislite dobro ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa svim sto si rekao. istina je. samo mi nije jasno kako u nemackoj nema tako neki lose ocuvan primerak kao sto italijan daje tog za 2500 vec je taj najlosiji svapski 4000e. nemoguce je da su svi prilicno savrseni u nemackoj i da su mazeni i pazeni itd itd. moracu jos malo da butam po netu i pronadjem uzrok ovom cudnom fenomenu Pozdrav! P.S. Milose kad me zoves da ti overim to magare? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shta bre da overish ??? jesi li lood mozesh da provozash ali "overa" ne dolazi u obzir Imash moj broj a i PP nemoj da offujemo ovde choveche Poziv uvek stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje Razmisljam o fabrickim gumama i mislim da su crap Ajde kao sad su nove pa ce biti ok jos neko vreme ali razmisljam sta posle? Na Hondi sam imao Metzeler i bio sam odusevljen Tako bih voleo da bude i sad ali koje gume su bolje za Stroma? Uglavnom cu voziti po putu, nikakav offroad me ne zanima, eventualno neki makadam(ako ga bude bilo) Pitanje je sad 1. Metzeler roadtec Z6 ili 2. Metzeler Tourance exp??? I jedna i druga mi deluju kao dobre gume ali ne znam koje su bolje. Ustvari ne znam ni koliko kostaju, karakteristike, skoro nista... Samo znam da bih uzeo od Metzelera exp ili z6 ali koje??? Hvala svima! Voleo bih da mi kazu ljudi koji imaju iskustva sa istim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 9, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom motoru nosim Tourance EXP i prezadovoljan sam gumom. U isto vreme kad i ja, drugar je, takodje na stroma 1000, stavio Z6. Utisci su slicni, osim sto je Z6 malo krace trajao. Mada je meni na TDM 850, Z 6 trajao oko 15000km. Sa EXP sam trenutno na nekih 8000km i utisci su mi odlicni. Peciznost u krivinama, kocenje, voznja po mokrom, granica hvatljivosti...bukvalno sve. Moja preporuka je EXP. Nemam iskustva, ali mozda nije los izbor ni Trail Atack, odlican je na testovima i ima dobru cenu, lako se kupuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom motoru nosim Tourance EXP i prezadovoljan sam gumom. U isto vreme kad i ja, drugar je, takodje na stroma 1000, stavio Z6. Utisci su slicni, osim sto je Z6 malo krace trajao. Mada je meni na TDM 850, Z 6 trajao oko 15000km. Sa EXP sam trenutno na nekih 8000km i utisci su mi odlicni. Peciznost u krivinama, kocenje, voznja po mokrom, granica hvatljivosti...bukvalno sve. Moja preporuka je EXP. Nemam iskustva, ali mozda nije los izbor ni Trail Atack, odlican je na testovima i ima dobru cenu, lako se kupuje. Moje mišljenje isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom motoru nosim Tourance EXP i prezadovoljan sam gumom. U isto vreme kad i ja, drugar je, takodje na stroma 1000, stavio Z6. Utisci su slicni, osim sto je Z6 malo krace trajao. Mada je meni na TDM 850, Z 6 trajao oko 15000km. Sa EXP sam trenutno na nekih 8000km i utisci su mi odlicni. Peciznost u krivinama, kocenje, voznja po mokrom, granica hvatljivosti...bukvalno sve. Moja preporuka je EXP. Nemam iskustva, ali mozda nije los izbor ni Trail Atack, odlican je na testovima i ima dobru cenu, lako se kupuje. Moje mišljenje isto. Super ljudi, hvala vam I ja mislim da cu uzeti exp. Koja velicina ide nazad i napred na strom 650? Znate? Gde da kupim tu gumu kod nas? Ne znam da li da odem kod Kocke pa preko njega da ih uzmem ili? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 110/80 R19 prednja 150/70 R17 zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16876 Napisano Maj 10, 2010 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom bitna informacija - Conti Trial attack trenutno nemaju na stanju zadnju u Motobox-u. Inace, tekuca cena je u odnosu na Sajam u BG znacajno otisla gore i sada je preko 23k din za set... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, tekuca cena je u odnosu na Sajam u BG znacajno otisla gore i sada je preko 23k din za set... Pa, na bih rekao da je 1.000 i kusur dinara znacajno, posebno kada se uporedi sa cenama guma drugih proizvodjaca, koje su dosta vece, a po kvalitetu ispod pomenutih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...