Milanezi 2497 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Buahahahahaha, pa ovo je prestrašno Pre neki dan ste se vozali po groblju, a juče po nekim katakombama i ruševinama....jako lepo, nema šta .. jel to sam smišljaš rute ili ti neko pomaže Ps: motor ti se jako lepo uklapa u onu rustiku, nekako se baš slažu Ps2: skini onaj "leš" sa sedišta, nemoj plašiti ljude okolo #volimijatebe 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi matori pokvarenjaku, od kako si kupio Ugly Duck edition malog Smora ili ti po srpski Ružno Pače, skrenuo si sputa načisto Jedini si za sada kome se sviđa novi (s)kockani Smor, ali pošto si nam drag, ekipa neće odustati od tebe Iz sve snage ćemo se potruditi da ti uteramo dobro, pa da i ti progledaš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Mart 15, 2020 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Novi strom je drasticno dugotrajniji motor od svih ostalih stromova i kao stvoren je za Milanezija koji ne zna za meru. Stari ima ugobno sediste koje omogucava da se puno vozi i naravno brze i amortizuje.Novi sa onako neudobnim sedistem cak i kod Milanezija bi trajao jako dugo jer se ne moze izdrzati duga tura )))Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj novi 1050 kako Saxi kaže s(kockani) je boNba! Kako sam i mislio uživo je skroz druga priča, mnogo mnogo prijatniji oku. Na stranu sve one džidža midže kojima je napakovan u odnosu na stari, svidja mi se ovaj zaokret u dizajnu, nadam se da će i 650 biti osvežen na taj način uskoro, pominje se dogodine. A ona kako Saxi reče isprana crvena (narandžasta) je sa razlogom takva, omaž Suzukiju na Dakar Marlboro verziju, to je ta nijansa i stoji mu odlično. Mada ni crna nije loša ali ona oranž je top. Oba u salonu su xt verzije, dolaze sa stitnicima za ruke, nekom polu ralicom, crash bar-om, centr.stenderom i nekim elektro gadgetima. To običan nema i dok se sve to doplati dodje na cenu xt verzije, ne isplati se. Cena 12500, čini mi se da je ostala na nivou starog modela, možda i nešto povoljnije s'obzirom da ima opreme na sebi. Meni se nije svidelo kako je izložen filter ulja, stavili su kao neku ralicu sa strane, a on nezaštićen skroz. Nije da silazim puno sa asfalta ali ružno za videti onako da štrči, to bi valjalo nekako doraditi. I ne da je onaj monitor ostao analogan bio bih zadovoljniji. Ostalo mi se sve manje-više svidja, više više nego manje Oranž primerak je otišao onaj dan u Čačak pa neka je i srećno vlasniku ko god da je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 597 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Milanezi je napisao: Meni je to prekrasan motor, novi stari 800 Big, ima neku svoju priču. Za te sitnice tipa zaštita filtera i slično, biti će ionako puno dodatne opreme... A i cijenom je sasvim OK gledajući ostale motore u toj litra klasi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Malo je čudan sa malom felnom napred, kao neki supermoto izgleda. Place za felnom od 21 inch. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12523 Napisano Mart 15, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta će mu... Treba to po asfaltu da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, AnteK je napisao: Meni je to prekrasan motor, novi stari 800 Big, ima neku svoju priču. Za te sitnice tipa zaštita filtera i slično, biti će ionako puno dodatne opreme... A i cijenom je sasvim OK gledajući ostale motore u toj litra klasi. Slažem se, dizajner koji je crtao dr big-a je isti čovek zaslužan i za dizajn novog stroma. Problem oko ralice i zaštite filtera je što ovaj crash bar ide u paketu sa njom, fabrički. Biće od drugih proizvodjaca ralica i zaštita, ali će morati verovatno i drugi crash bar, što će izbiti još par stoja iz džepa. Tamo u temi o tenere 700 si pisao da yamaha ide osetno osetno bolje od v stroma 650. Na papiru su tu negde, li-la, vidim da je utisak uživo bitno drugačiji, bar kod tebe. Kako ti se čine ta 2 motora u usporedbi po krivudavim putevima, lakoća vožnje i upravljanje. Zanimljiv mi je taj motor izmedju ostalih kao zamena za stroma za godinu-dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neko hoce da proda svog "matorog" jer je pozeleo da jaše mladjeg? Trazim neki dobar primerak od 2007-2011 sa abs-om...ako neko nekog zna. Gledao sam mat crnog iz Čačka sa najvecom cenom u oglasima-kaze nikad padano-nema tačkicu (fabrika) kad ono oštećen hladnjak...kaze nije znao. Inace je drugi vlasnik a kupljen nov u Srbiji 24000 km na satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Mart 15, 2020 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan U ime Bjbikers redakcija, bio sam juče u Horgošu kod Atile na predstavljanju novog V-Stroma 1050. Uskoro će biti detaljniji tekst. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je iko od vas postavio pitanje čemu limit garancije na 15 000km? Evo malo.jace od godinu dana kako sam odustao od kupovine malog stroma (a verujem nisam jedini) zbog toga, ne nalazim pošten odgovor na to pitanje. Ako na neki motor možeš dati garanciju 100 000, to su Stromovi, čemu ova farsa? Kontektno za novi, das 12k eura i za 3 meseca motor van garancije? Kako? Zašto? Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12523 Napisano Mart 15, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su ove naše budale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Mart 15, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Jovan Ristic je napisao: U ime Bjbikers redakcija, bio sam juče u Horgošu kod Atile na predstavljanju novog V-Stroma 1050. Uskoro će biti detaljniji tekst. Lepota je u oku posmatraca ali ovo je ruzno ko korona virus Izgledaju isto kao DR BIG 800... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Mart 15, 2020 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis kažeš DR BIG 800? Bilo i to: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bumblebee na kratkoj vožnjici... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 597 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Milanezi je napisao: Tamo u temi o tenere 700 si pisao da yamaha ide osetno osetno bolje od v stroma 650. Na papiru su tu negde, li-la, vidim da je utisak uživo bitno drugačiji, bar kod tebe. Kako ti se čine ta 2 motora u usporedbi po krivudavim putevima, lakoća vožnje i upravljanje. Zanimljiv mi je taj motor izmedju ostalih kao zamena za stroma za godinu-dve. Da, povuče Tenera bolje pogotovo iz nižih brzina u većem prijenosu. Općenito su to podosta različiti motori, na Teneri sjediš gore, volan je veći i otvoreniji, kad staneš na noge jako dobar položaj. I Tenera je tvrđa na ovjesu i lakša na volanu, lakše se ulazi i pada u zavoje. Strom je odličan motor, tu nema dvojbe, sasvim dobar omjer uloženo/dobiveno. Niže se sjedi i pomalo natrag, ali je sjedalo šire i udobnije, i za dvije osobe je Strom serijski svakako bolje rješenje, jer sa suvozačem ionako ne ideš na offroad. Koliko god na papiru slični, u vožnji su dva dosta različita motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je u HR. Poslao sam baš juče mail..Mislim da Eurosumar treba ozbiljno izbegavati, zbog ovog bezobrazluka.Uvoznik ne sme da radi ovo, kako im ovo sve prolazi meni nije jasno, a nije da ne prodaju motore.. Bezobrazluk!Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre dve godine uzeo motor dobio sam tri godine garancije! U Horgosu sam kupio. 2+1.Dve fabricke i jednu od dilera tipa produzena garancia. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre dve godine uzeo motor dobio sam tri godine garancije! U Horgosu sam kupio. 2+1.Dve fabricke i jednu od dilera tipa produzena garancia. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömrőlBez limita kilometara? Prava stvar..Pa da, onda je to samovolja Eurosummara, kako su jadni!Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Mart 16, 2020 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Atila 3 godine bez ogranicenja kilometraze...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ogranicenja km! Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 17, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi postaje omiljena ruta....opet za Rudnik preko Ralje, Mladenovca i Topole. Krivine da ti podje voda na usta ekstra asfalt, ima i van asfalta Sent from my SM-G965F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 17, 2020 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Horgošu em godinu dana duza garancija,em jeftinije od Bg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kosmajski šumski putevi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Mart 19, 2020 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pazte na svoje ljubimce da bi oni pazili na Vas poluga u skroz neprirodnom polozaju, mogo visoko po knjizici treba doci ispod prozorceta za kontrolu ulja u motoru lezaj u nosacu lancanika 62/32 RS 32x65x17 (Koyo 1.500din) ovo je vec opasno u tocku su Ok samo zasticeni jedan od razloga zasto je bolje podmazivati menjackim uljem nema ovog sranja nema prednjih pozicionih sijalica, iscupane zice iz kucista sijalice udenute usput zameniti koc. tecnost Ok prasinar klizaca zadnje kocnice treba zameniti Tak blize i tak dalje. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...