jboban 412 Napisano Januar 11, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odličan! Namestio visinu i ne bavim se više njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan @AArnold Tu kinesku navigaciju je nas nekoliko imalo godinama i greške nije bilo, samo je jedan nagurao nekih programa pa sad tera svuda sem tako gde treba, ali to nije do navigacije nedostatak, nego kvar sofera A apropo vizira, imao sam Givi poštarski, zaštita 100% ali se gubi na vetru u kosi, vratio se na originalni i stavio dodatak gore i preporodio se A onda sam probao i Airstream i još više se oduševio. Inače 186 sam visok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 13, 2020 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pocastio sebe i motor, sebe novom Agv flip up kacigom, a motor sa Akrapovic Titanium racing auspuhom. Auspuh slike kad stigne i bude montiran. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Januar 13, 2020 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao problem da mu curi gorivo iz prve generacije DL1000 ispod rezervoara negde i izmedju ciulindara kada motor duže stoji pa ga upalite? Kada se vozi češće to se ne dešava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Januar 14, 2020 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Oslabile flanze, stege, kako li se vec zovu majku im na crijevu za gorivo duzine cca 10cm koje se nalazi ispod airboxa na ubrizgavanju. Jbga ne umijem bolje da objasnim uglavnom kad skines rezervoar i air box vidi se i pristupacno je. Kad se rasusi crijevo dobija luft jer ga flanza ne doteze dovoljno i toci. Kad se nadoji i odeblja tada zadihtuje. Poludio sam dok nisam rijesio. Zamijenio sam i crijevo i dvije nove stegice na saraf, fabricke su na dotezanje klijestima. Sitna glupost ali moze biti opasna. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Januar 14, 2020 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Doduse moj je 650 ali je simptom isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Januar 14, 2020 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan probacu.... nece da boli... samo da malo zgrejem garažu zbog plastika da ne popucaju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Januar 15, 2020 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan To je to! Poslije sam saznao da je to cesta boljka stroma usled fabricki nedovoljno dotegnute stege- obujmice. Resava se i prostim pritezanjem klijestima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Drugar je pre nekih mesec dana kupio stroma 650, po papirima 2008. Međutim danas mu jedan kolega kaže da taj motor nije 2008. Nego stariji, zaključuje po boji Rama i nalepnicama. E sad za nalepnice je u redu, pošto je motor farban(padano je sa njega) a boja rama na drugarovom motoru je siva,a po priči njegovog kolege trebalo bi da je crna za to godište. Malo sam guglao i stvarno vidim da je otprilike prelazna godina 2005. Gde postoje i sivi i crni ramovi dok od 2006. Pa mlađi, vidim samo crne ramove. Šta vi mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 8, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 14.1.2020. at 22:20, grof je napisao: probacu.... nece da boli... samo da malo zgrejem garažu zbog plastika da ne popucaju..... Ovo crevo ti pravi problem, menjaj dok se nisi zapalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Februar 8, 2020 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Pogledaću.... mada kao uz djavo stavim na štender i upalim ga pre tri dana spreman da ga raskupusam i rešim ... kad djavo ne curi.... naravno odlepio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 2/8/2020 at 2:45 PM, zoransm said: Pozdrav svima. Drugar je pre nekih mesec dana kupio stroma 650, po papirima 2008. Međutim danas mu jedan kolega kaže da taj motor nije 2008. Nego stariji, zaključuje po boji Rama i nalepnicama. E sad za nalepnice je u redu, pošto je motor farban(padano je sa njega) a boja rama na drugarovom motoru je siva,a po priči njegovog kolege trebalo bi da je crna za to godište. Malo sam guglao i stvarno vidim da je otprilike prelazna godina 2005. Gde postoje i sivi i crni ramovi dok od 2006. Pa mlađi, vidim samo crne ramove. Šta vi mislite ? Mislim da treba da pogleda broj rama, tkz Vin broj, u tom kodu je i godina, pa ce znati tacno na cemu je. Moj je K8 tj 2008 godiste i ram je crne boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moj je K9, fabrički crn ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao preko Vin dekodera, izbacuje da je godište 2007. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti izbacuje da je 2007 godište, to godište ima 2 svećice po cilindru, ukupno 4. Proveri koliko ima taj i stavi neku fotku stroma ako imaš. A sivi ram i sivu zadnju viljušku je imao samo k4 model, prva godina proizvodnje 650-ce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Februar 10, 2020 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan meni je u saobraćajnoj 2006 god. crni ram, 4 svećice i abs ??? Kažu mi da je to bio model za 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad odem kod drugara pogledaću.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.2.2020. at 17:24, bugiman je napisao: Ovo crevo ti pravi problem, menjaj dok se nisi zapalio. Koja je dimenzija tog creva ako neko zna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Februar 22, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Vreme je da podmladim dvotockasa i pazarim novog 650 xt pa da bi to ostvario moram da se oprostim od statog. Nisam ga jos stavio u oglase jer mi tesko pada ali, znam da su ovde ljubitelji pa reko prvo obde da pitam... Ako je neko zainteresovan, 650, 2004 godiste, malo da se poradi na estetici i imace motor koji ce jos dugo moci da se vozi, prvom prilikom cu staviti slike i detaljniji opis, dao bi ga povoljno jer mi treba za ucesce. Pozdrav i kacim detalje uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje48 8 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam Strom 650, 2012 godiste, nasao sam set za spustanje kompletnog sklopa poluge menjaca i nogice sa leve, odnosno poluge kocnice i nogice sa desne strane. Vstrom Front Foot Peg Lowering Plates for Both DL650 and DL1000 All Models WWW.SVRACINGPARTS.COM Hi Everyone. In my Constant and Continuous Quest and Commitment at SV Racing Parts to bring my Fellow... Koliko vidim, dobije se dodatnih 25 mm da ispravim savijena kolena, sto bi mi verovatno dosta znacilo, buduci da imam dosta dugacke noge. Interesuje me ima li neko iskustva sa ovakvim adapterima, kao i da li moze da bude problema sa naginjanjem u krivinama, kada se sve spusti dole za 25mm ? Pozdrav i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko agresivno voziš, ti najbolje znaš otprilike koliko ideš u nagib. Mislim da je 25 mm dosta, dobices na komforu sigurno ali ćeš i smanjiti klirens motora po krivinama. Ako i staviš adaptere možeš da odviješ one šrafove-graničnike sa donje strane pa tu malo da anuliraš gubitak visine Meni je asfalt "pojeo" graničnike i komad fuzastera i ne svidja mi se to spuštanje nogara. Možda da razmotriš i povećanje visine sedišta nekom prepravkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,Zna li neko gde mogu da nabavim original šrafove za oklop kao sa slike?Na dva komada mi je uništen deo za imbus pa sam stavio neke druge ali nije estetski baš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12880 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj glavu, daj mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Milanezi je napisao: Zavisi koliko agresivno voziš, ti najbolje znaš otprilike koliko ideš u nagib. Mislim da je 25 mm dosta, dobices na komforu sigurno ali ćeš i smanjiti klirens motora po krivinama. Ako i staviš adaptere možeš da odviješ one šrafove-graničnike sa donje strane pa tu malo da anuliraš gubitak visine Meni je asfalt "pojeo" graničnike i komad fuzastera i ne svidja mi se to spuštanje nogara. Možda da razmotriš i povećanje visine sedišta nekom prepravkom. Bome ga momacki obaras !? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje48 8 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Hvala na odgovoru. Koliko vidim imamo istog Stroma, a iz ovih slika bih rekao da ti redovno "varnicis" po asfaltu u krivinama, ili je to ipak ekstremna situacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...