Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E nije sto ja posedujem Stroma al bre mnogo lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Mart 22, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2697 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle led sijalice sa alija.Da se malo prolepša vreme pa da vidimo kako sijajuhttp://s.aliexpress.com/VnuY7zyQ?fromSnsПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13161 Napisano Mart 22, 2018 Ne silazi, 7474 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vratićes se na halogene, dajem ti rok 2 meseca :))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2627 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1630 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Vidim da dosta ljudi menja fabričke koje odlično rade svoj posao, tim pre što su 2 u paru. I koje su pre svega pouzdane i traju verovatno koliko i sam motor Možda vozite više u noćnim uslovima pa vam zatreba bolje, jače osvetljenje, ja niti 2 % ukupne kilometraže, a i tada sam prezadovoljan fabričkom rasvetom. Zamena i nije baš odvrni i zavrni pa zamišljam scenario kad ove led prdnu u nekoj pripizdini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 22, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Srećom neće obe odjednom. Meni se desilo da mi je zakazao sistem releji, kašnjenje paljenja i ostao sam trenutno u mraku. Samo sam skinuo konektore sistema releja, vratio fabričke i nastavio sa nešto manje svetosti.Dakle, kod svih nadogradnji i prepravki treba misliti i o vraćanju u fabričko stanje ili drugačije premošćavanje loših situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13161 Napisano Mart 22, 2018 Ne silazi, 7474 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Philips ima ozbiljne LED sijalice ali koštaju preko 150 eur komad... Iz iskustva, meni je dodatna svetlost zatrebala par puta za nekih 8 godina. Ako baš hoćete više svetlosti bolje uložiti u kvalitetne maglenke, što je oko 200 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Mart 23, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Zamena ovih LED sijalica je, koliko vidim, ista kao ih kod obične H4 tako da neće biti problema da se zamene na putu ako otkažu. Nema ovde trafoa ili koje čega kao kod ksenona. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Mart 26, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 3/23/2018 at 10:56 AM, Nikola - MK Resava said: Zamena ovih LED sijalica je, koliko vidim, ista kao ih kod obične H4 tako da neće biti problema da se zamene na putu ako otkažu. Nema ovde trafoa ili koje čega kao kod ksenona. jeste ,ali treba nositi uvek sa sobom h4 sijalicu ,ili juriti bez svetla ili sa oslabljenim svetlom do prve pumpe . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se malo provozali do servisa, lepo vreme krece uskoro treba biti spreman Napisacu koliko je kostao servis na kraju ako nekoga zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Mart 26, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,treba biti spreman. Ja sam svoj V Strom već doterao u Tivat. Ako bude lepo vreme za vikend,odoh u prvu vožnju po Boki Kotorskoj :))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 26, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Oo kolege vidim opasno se radi oko Stromova i pripremaju se za sezonu...Evo i ja ću za koji dan mali servis pa da uletim u sezonu spreman... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pominjalo se i pre u temi i bilo je zainteresovanih... Kad zvanicno pocne sezona mogli bi da organizujemo neko okupljanje Stromera bilo bi to skroz ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 27, 2018 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koristi li ko od vas ceradu za pokrivku motora i ako koristi koju velicinu i model koristite? Motor mi od juce stoji napolju, izlozen svim vremenskim uslovima pa bih ga bar koliko toliko zastitio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Mart 28, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ja ceradu. Veličina XL Kupio sam je u Moto Lendu u Bgd. Pozovi njih pa se raspitaj. Odlična je,pokriva komplet motor. Zaboravio sam koja je tačno marka. Pozdrav Zoki.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 28, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ovu: https://www.kupujemprodajem.com/Cerada-za-motocikle-i-maksi-skutere-XXL-58898382-oglas.htm Prošle godine na maksi skuteru koristio broj manju, odlična se pokazala, sada za TDM uzeo broj veću. Siguran sam da dobro paše i Stromu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Mart 28, 2018 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ta cirada sto nikvuksa pominje jeste dobra ali opet nije bas vodonepropusna. Ima li neko ko zna, koja cirada bi bila dobra za spoljnu upotrebu, koja nece propustiti vodu? Moja rucno napravljena od impregniranog platna pre 8god. odradila je svoje, vreme je za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Možda 2 cerade, jednu za unutrašnju upotrebu koja je mekana i lagana a preko nje neku grublju i vodonepropusnu da se ne grebe lak sa njom. Ne znam samo kako se ta mekana ponaša i da li upija vlagu pa da ne napraviš još veći belaj Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 28, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedno vreme koristio običnu kinesku, sivu, tanku, laku kao najlon, totalno nepropusnu. Ništa ne grebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Mart 29, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja po Boki Kotorskoj :)))) 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zvanicno da se prikljucim klubu, danas sam ga isterao iz salona.Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisci cista 5,povozan udoban, ma uzivancija ga voziti, opremljen sa tc abs.Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Mart 30, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično,uživaj u vožnji i neka te odlično služi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 31, 2018 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično,uživaj u vožnji i neka te odlično služi...Hvala. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je, da te u zdravlje sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...