Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Naravno da nije, škola bezbedne vožnje je poželjna u svakoj prilici, to nam po nekad glavu spasava. :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5554 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Drugari Stromcici za koliko love moze da se pazari \strom 2004-5,eventulsno 6 god?

Imas u oglasima Smajserov 650, mislim 2006. sa gomilom sve moguce opreme za putovanje...4600E

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

odo opet neki dan avalskim da vezbam, pratio sam nagib motora ali valjda je prekomerni strah od rizle posle zime uradio svoje pa mi je ovaj način vožnje delovao bezbednije nego da ležem u krivinu sa motorom. moraću da dodjem na kurs definitivno jel tek sad vidim koliko imam kratera u znanju.

• Svrati ponekad, 106 postova
  • Motocikl: Honda XL1000V Varadero

Ma kakav kontra nagib, ja ga zavrnuo na tvrdo i pun gas, lezi strom ko pegla... inace, posle skoro 1000 km na Battle wing 502 ja skroz zadovoljan... kako  rece neki test  da je trenutno Continental najbolja u klasi bas me zanima kako onda ona drzi posto je ova skroz skroz dobra :)

Posle servisa i sredjivanja dizni, novih svecica, cak me i potrosnja iznenadila, mada mi to nesto i ne znaci niti je jurim da je spustim ali osetna razlika pa sam uzeo da sracunam  i ispade to oko 6 litara... auto put oko 140,150 i par puta na 2 glave i onda Fruska gora koliko je moglo  ;D i nazad starim novosadskim, ne preko 120...

Sve u svemu spremni za sezonu...

Continental road atack. Ja stavio na Varadera. Pun Pogodak ! Naravno, samo ako ne silazite s asfalta.

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

odo opet neki dan avalskim da vezbam, pratio sam nagib motora ali valjda je prekomerni strah od rizle posle zime uradio svoje pa mi je ovaj način vožnje delovao bezbednije nego da ležem u krivinu sa motorom. moraću da dodjem na kurs definitivno jel tek sad vidim koliko imam kratera u znanju.

Najbrzi si onda kada ne mislis o svemu tome vec kada ti je sve "glatko". Cim pocinjes da se koncentrises na nagib umjesto na pogled kroz krivinu, u velikom si problemu. V-Strom je velik i tezak motor i na njemu se nikako ne primjenjuju tehnike prebacivanja na suprotnu stranu, to je u principu rezervisano za lake SM i enduro motore (izuzetak je mala brzina i krivine sa malim radijusima gdje nije u toj meri izrazena centrifugalna sila i ziroskopske sile). I samo jednu stvar tu da naglasim, kada se koristi ta tehnika, OBAVEZNO treba pomjeriti i oslonac (guzicu) na suprotnu ivicu sjedista, samo guranje motora nije dovoljno, to je greska koja se srece u 99% slucajeva... Nego, posto smo rekli da to ne treba raditi na Stromu, mozes sve ovo da zaboravis :)

Stom se jako dobro vozi, odlicno je izbalansiran i prilicno sposoban. Samo se opusti i "vozaj se", mora ti biti prijatno na motoru. Iznenadices se kada stanes u kafanu i slucajno primjetis da ti je guma vise pojedena. Medjutim, da bi se osjecao prijatno na motorciklu moras vjezbati bar neke osnovne stvari kao sto su pogled, ulazna brzina, polozaj i oslonci, referentne tacke u krivini...

Isto vazi i na stazi, kada forsiras i silujes, vrijeme nikako damrdne, a kada udjes u neki ritam gdje se osjecas dobro i ujednaceno, odmah stize rezultat :)

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS

Danas prilikom voznje Trebinje-Podgorica-Budva-Kotor-Herceg Novi-Dubrovnik-Trebinje, cesto mi je padao DusanP na pamet. Na ovoj grupi smo se upoznali, i ovdje je bio najavio i dolazak u Trebinje 1 maja.  :'(,  :'(

Kako pojedinci preticu i ne gledaju uopste sto su u tvojoj traci i sto  im dolazis u susret, a tek izletanja  ???

Cuvajte se ljudi !

• Zainteresovan, 748 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

Kako ja juce prokomentarisah - jos jedna sezona moto prezivljavanja je pocela... vracam se iz Valjeva za Bgd i dolazim do raskrsnice za Lazaraevac gde mi opusteno Lada koja ide iz Bgd skrece za Lazarevac... i to 2 km na sat ???  kocenje, bocno klizanje, high side, borba da ostanem na motoru i uspevam nekako... vrhunac svega je sto Lada nije ni stala da vidi sta je bilo do kraja !!! Naravno stigao sam je i imam sta da vidim... gospodjica za volanom koja mi iz auta govori dok vozim pored nje - izvini... Jel treba jos nesto prokomentarisati ... Pomozi Boze !!!

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Dragi prijatelji Stromovci :) Skoro sam prodao moju prvu ljubav Hondu CBR600RR i moram da vam se pohvalim da sutra idem u Horgos kod Atile po Stroma i nadam se da sam dobrodosao vasoj sekti  ;D ;D ;D Zelim enduro i samo Stroma  ;D Jedva cekam da sednem na Stroma ali stvarno... Mislim da necu moci da spavam veceras :) Zasto Atila? :) Nista nije jeftiniji od euroshumara, nista ljubazniji itd... Idem u Horgos samo iz razloga sto on ima boju Stroma koja mi je lepsa od shumarovog :) Markos iz Novog Sada nema Stroma na stanju i moze samo da se naruci ali K10 sa ABS-om :( Sa abs-om K10 Strom kosta 7.680e :( Da, da... Videli ljudi da se prodaje pa krkaju cenu. Razlika izmedju K9 i K10 je samo sto je nalepnica kod sedista lepseg dizajna i ima abs  :-X Ako sve bude ok u Horgosu i ako se da bog lepo vratim postavljam slike mog Stroma :) Vec sam kupio u Trionu Givi crash padove posto su mi svi rekli obavezno to prvo. Posle uzimam kofer od 52l maxia, grejace rucica i ako uspem iz grcke skid plate i ostale zajebancije  :D :D :D Sta da vam kazem?! :) Sreca sreca radost  :D :D :D Pozdravljam sve Stromovce i nadam se da se uskoro i vidimo ;) A da, evo slike mog buduceg Stroma(jbg, nije bilo ni crne ni bele varijante)  :'(

post-6659-12879073629004_thumb.jpg

• Podržavam 1

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Ja trenutno vozim Metzeler Tourance EXP i prezadovoljan sam gumom u svim oblastima. Sigurno iste stavljam ponovo.

Pre nje sam nosio Bridgestone Battlewing koji je klizao non-stop i kad je guma vruca i kad je hladna. Na mokrom kolovozu i na belu je kao na ledu. Tvrda i plasticna guma. Znam da se mnogi kunu u tu gumu, ali ja je ne bih stavio ponovo ni da dobijem par novih na poklon!

Ufff, koja antipropaganda!!  >:(

Zašto ja nemam tih groznih iskustva??

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

... sutra idem u Horgos kod Atile po Stroma i nadam se da sam dobrodosao vasoj sekti ...

čekamo slike ;D

skid plate imaš i u umagu kod našeg kolege stromera, isti fazon kao i taj famozni motoagora iz grčke..

za 650 preporučujem i originalne štitnike za ruke, neće ti biti žao uloženih para..

... sutra idem u Horgos kod Atile po Stroma i nadam se da sam dobrodosao vasoj sekti ...

čekamo slike ;D

skid plate imaš i u umagu kod našeg kolege stromera, isti fazon kao i taj famozni motoagora iz grčke..

za 650 preporučujem i originalne štitnike za ruke, neće ti biti žao uloženih para..

Gde da ih uzmem? :)

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: V-Strom 1000

čekamo slike ;D

Gde da ih uzmem? :)

nek je sa srecom pa da nas je sto vise, za rucke ti je najbolje u belosavi da ja znam ide sve u kompletu. 034/ 515-475 ovo ti je tel pa se raspitaj.

• Ne silazi, 5554 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ja trenutno vozim Metzeler Tourance EXP i prezadovoljan sam gumom u svim oblastima. Sigurno iste stavljam ponovo.

Pre nje sam nosio Bridgestone Battlewing koji je klizao non-stop i kad je guma vruca i kad je hladna. Na mokrom kolovozu i na belu je kao na ledu. Tvrda i plasticna guma. Znam da se mnogi kunu u tu gumu, ali ja je ne bih stavio ponovo ni da dobijem par novih na poklon!

Ufff, koja antipropaganda!!  >:(

Zašto ja nemam tih groznih iskustva??

Kao sto rekoh, znam dosta ljudi koji obozavaju tu gumu, ali ja sam imao ruzan osecaj sa tom gumom. Pre 3 godine u Grckoj su mi proklizala oba tocka i to dosta, ni sam ne znam kako sam ostao na motoru. Inace, uvek je volela po malo da klizne, narocito po mokrom i na belu. Kasnije sam, iz razgovora sa ljudima, cuo slicna iskustva, a ispostavice sa da slicno vazi i za sport-touring gume 020 i 021. U principu, volim da cujem misljenja iskusnih vozaca.

Ne znam da li je do stila voznje ili do cega...

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Cestitke, sharba. :)

Sto se tice skid plate-a, mogu sad kad budem isao za Umag da dogovorim oko toga, jer cu sevideti sa Sarinjom 100%.

Ako ti cena odgovara, mogu da mu ponesem parice. Javi se ako ti je interesantno. ;)

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Pa YOmane shto ne reche da imash toliko mesta pa da se ja prijavim , vec sam sa Sarinjom dogovarao :)

Nisam rekao da cu doneti, nego ugovoriti... :)))

Javi, ako treba sta.. ;)

Ljudi hvala vam puno  ;D ;D ;D Nadam se da cemo zajedno uzivati u voznji! Yomane hvala ti, vec sam se cuo sa Mikulancem koji me je spojio sa saxijem, saxi sa yogijem i na kraju i sa sarinjom  ;D ;D ;D Divni ljudi sta reci?! Sve sam vec zavrsio, Yogi sutra ide za Umag sa mojim i saxijevim parama :) za skid plate naravno :) Sutra ili prekosutra postavljam slike!!! Hvala vam mnogo jos jednom i sve vas  :-* :-* :-*  ;)  :D :D :D

• U prolazu, 61 postova

Dr. sharba sa srecom i mnoooogo predjenih kilometara. Ja sam sa svojim za mesec dana vec presao 2000 a vozim ga samo vikendima. Kada docekam vikend, sednem na Stroma i momentalno zaboravim na sve probleme koje sam imao na poslu, ma zaboravim da uopste imam posao  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja