ZEMZEM 3382 Napisano Subota u 20:16 ODUSTO OD DIJETE, 2937 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Posledenje dve kacige SHOEI, nadam se i sledeća iz iste kuće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 43 Napisano juče u 07:13 U prolazu, 46 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan ja imam full-face Shark Skwal i3. ima fabricka svetla napred i nazad. kad kocis nazad trepere crvena/stop svetla. skroz mi odgovara na moju glavu i kontam da je nocu bas korisna da budes uocljiv vozilima iza. po mom misljenju ko god da je uzme nije se zajebao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2120 Napisano juče u 10:17 Drug član, 1460 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Schubert C5 je oko 400eur preko. To je dobra cena. Hocu sto tisu kacigu ali da bude flip up. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 43 Napisano juče u 15:41 U prolazu, 46 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan ne mozes u flip up kacigi nikad dobiti tisinu full face kacige. ja sam imao cilj da uzmem flip up, ali mi je zelja za malo boljom tisinom usmerila odluku ka full face. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 961 Napisano juče u 16:05 (promenjeno) Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Meni su flip-up uvek bile tise od full kaciga. Pogledajte koliko bolje flip "zatvara" / dihtuje oko vrata. Naravno, noviji modeli, oni stari bili losi. Promenio juče u 16:06 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1598 Napisano juče u 16:55 Drug član, 1285 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i ja mogu da potvrdim. Scorpion exo 1000 air vs Caberg (ne znam koji model tačno (flip up). Tiši je Caberg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 169 Napisano juče u 17:34 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari eo i da se ja upisem kod vas.Uzeo juce 650 xt 2022 sa 7000 km.Prvi utisci danas posle par stotina km nije lose..Trebace par saveta oko opreme.Makina je stigla sa centralnim koferom i stenderom.Trebace neki roll barovi i vizir veci za pocetak.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 169 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Koji crash bar preporucujete?Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1682 Napisano pre 14 sati Drug član, 2097 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 90% nas ima givi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2120 Napisano pre 12 sati Drug član, 1460 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Givi je okej. Obratiti paznju da se stegne moment kljucem. Za vizir ces morati da vidis sta ti odgovara. Nekima je Givi Airflow top, meni se nikako nije svideo. Kao lopata je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2514 Napisano pre 12 sati Drug član, 1308 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče vizira, zavisi koliko si visok. Ja sam visine 181cm i problem vizira sam prvo rešio onim nastavkom što se kači na vrh vizira, koji je posle nekog vremena pukao, pa sam ga skinuo. Sada sam rešio ovim šinama i sa fabričkim vizirom nema turbulencije kada se podigne u gornji položaj. Prominent Adjustable Windscreen Wind Adjusters Windscreen Adjusters For SUZUKI DL650 V-STROM 650 VSTROM DL 650 V Strom 2017-2022 - AliExpress 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2514 Napisano pre 12 sati Drug član, 1308 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče "kreš barova", Givi/Kappa je bestbuy. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 169 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info za kresbar.Visok sam 187.Mslm da cu uzeti taj airPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2122 Napisano pre 7 sati Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I retrovizore ćeš morati da zameniš ako želiš da izbegneš turbulencije koje stvaraju fabrički.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 169 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan A lagano jedno po jedno.A i jesu fabricki kao od dajcaPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2514 Napisano pre 6 sati Drug član, 1308 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, vidakn said: I retrovizore ćeš morati da zameniš ako želiš da izbegneš turbulencije koje stvaraju fabrički. Izgleda da se jedino meni nepojavljuju te turbulencije od retrovizora. Ili ih ja ne primećujem uopšte. Jesu retrovizoru kao na FAP-u, ali najbolja preglednost od svih retrovizora što sam imao prilike da koristim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2120 Napisano pre 6 sati Drug član, 1460 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Uzasni. Jedino sto se vidi kilometar iza i 0 vibracija ima na njima. Doubletake retrovizori su super. Ima i na aliju dobrih kopija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2122 Napisano pre 6 sati Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @Cedo11 Možda si se navikao...Jednostavno do 110-120kmh turbulencije su podnošljive i nisu toliko izražene.Problem nastaje na 130-140+kmh gde postaju neizdržive.Ako ne spuštaš glavu i ne tražiš položaj da te ne šamaraju i ne bacaju glavu u sitnim trzajima, levo-desno, vrlo brzo moraš da spuštaš brzinu na 110-120kmh, jako neprijatno iskustvo, trese i zamućuje vid.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2120 Napisano pre 6 sati Drug član, 1460 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @vidaknMeni na autoputu preko 125-130km/h ako duva vetar, otpada glava od turbulencija, tek kad se nagnem unapred, sakrijem skroz iza vizira, nema je. Drugi retrovizori i ekstenderi nema nekog boljitka. Kad stignu novi videcemo. Mislim da su problem stitnici ruku ili sam vizir kao da se sa bokova vizira savija vetar. Ako podignem vizir skroz gore, jos gore bude. Mozda uradim na prolece novi vizir kod Ivana ionako nije nesto skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2122 Napisano pre 6 sati Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je rešen sa Givi Airflow vizirom (spušten do kraja i povijen do kraja ka grudima, jer model 1000 ima tri položaja vizira, možda to ima i 650) i drugim retrovizorima sa Ali-expressa od 30e.U pitanju je V-strom DL1000 2014. godište, visok sam 190cm.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2120 Napisano pre 6 sati Drug član, 1460 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Uh sa givi airflow bilo jos gore 650ka ima stelovanje samo po visini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1361 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sa Givi/Kappa povisenim vizirom (ne airflow) na starom Stromu i bilo je turbulencija. Onda u nekom trenutku sam presao na Puig-ov poviseni (koji sam nasledio od nafetS-a) i od tada nema problema. Sto se tice retrovizora, nisam imao turbulencija od njih. Mada imam u steku retrovizore sa CRF-a i samo cekam da mi bude jedan dan dosadno da ih montiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2122 Napisano pre 6 sati Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne znaš dok ne probaš...Mislim da ne može da bude gore nikako.Rizikovao sam 150e za vizir i isplatilo se...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2122 Napisano pre 5 sati Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sa Givi/Kappa povisenim vizirom (ne airflow) na starom Stromu i bilo je turbulencija. Onda u nekom trenutku sam presao na Puig-ov poviseni (koji sam nasledio od nafetS-a) i od tada nema problema. Sto se tice retrovizora, nisam imao turbulencija od njih. Mada imam u steku retrovizore sa CRF-a i samo cekam da mi bude jedan dan dosadno da ih montiram Isto iskustvo, prvo sam imao taj povišeni, došao sa motorom i bilo je turbulencija.Fabrički nisam ni stavljao da probam, mada ga posedujem, došao i on uz motor.Airflow+ novi retrovizori super priča.P.S. Nisam probao povišeni sa drugim retrovizorima, možda bi i to rešilo turbulencije koje definitivno dolaze i od retrovizora, tada to nisam znao, nije mi padalo na pamet da je to problem.Da ponovim, Strom 1000 je u pitanju.Da sam opet u istoj situaciji, prvo bih zamenio retrovizore i probao ih u kombinaciji sa povišenim vizirom.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2514 Napisano pre 5 sati Drug član, 1308 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: Uzasni. Jedino sto se vidi kilometar iza i 0 vibracija ima na njima. Doubletake retrovizori su super. Ima i na aliju dobrih kopija Imao sam te kopije Double take retrovizora sa Alija, bukvalno su neupotrebljivi, ne vidi se ništa od vibracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...