Gile 2027 Napisano Četvrtak u 19:44 Drug član, 971 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Rider000 je napisao: Koliko dosadno u ovoj temi, nista se nikom ne kvari, pa pljujemo po kuririma Mi danas izvozili D915. Vreme nas posluzilo, masine isto. Drugar na Teneri 700 i ja. Fotke sam licno ja napravio dronom, nisu skinute sa neta. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 655 Napisano Četvrtak u 20:28 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo! Jel prohodan celom duzinom, neki mostic koji se srusio prosle god sad moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2027 Napisano Četvrtak u 21:15 Drug član, 971 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, sve ok. Neki matori proterao kamioncic sa balama sena tuda. Ali nema saobracaja generalno, inace bi bio haos. Sreli jednog Danca na Transalpu i dva lokalca u kamioncicima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1363 Napisano Ponedeljak u 16:45 Drug član, 957 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/16/2025 at 10:10 PM, Rider000 said: Bez stitnika moze da se vozi, al kako ljudi voze bez rukavica to mi nije jasno. Mislim da ih nisam ni 5 puta obukao u zadnjih 15000 km. Pre nedelju dana 3600 km Turske a prosle godine 3000 km Italije sve bez rukavica. Sva ostala oprema je na mestu ali rukavice ne mogu na +30 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20063 Napisano Ponedeljak u 16:52 Integrisan, 6259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene najvise smaraju pantalone. Najradije bih uzeo neke farke sa protektorima. Rukavice sam imao perfektne i prodao davno. Sada imam 2 para i ne svidjaju mi se kako leze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoHonda 12 Napisano Ponedeljak u 17:31 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan O gaćama niste pisali ovde u temi o V- Stromu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8495 Napisano juče u 10:28 Drug član, 3203 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi centralni štender za stroma 1000 iz 2004. Ako imate na prodaju, javljajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...